primordial
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 17
- Like
- 169
- Πόντοι
- 290
got it!!
ευχαριστώ πολυ
ευχαριστώ πολυ
οταν λες κολαση πυρινη ηφαιστιο λαβα τι απο ολα κουκλι παντωςαστα αδερφε!!! κολαση!!! χαχαχα
οταν λες κολαση πυρινη ηφαιστιο λαβα τι απο ολα κουκλι παντως
Πυρινη λαίλαπα..Χαχαχαχαχα..αμαν βρε πουλακι μ τι ρωτας...
Πυρινη λαίλαπα..Χαχαχαχαχα..αμαν βρε πουλακι μ τι ρωτας...
κοθμπαρε εβαλε φωτια η κουμπαρα ευτυχως που ηρθαν πυροσβαιστες και με τραβηξαν απο εκει χαχαχχαχαχΕίδαμε τι έγινε και στα Επτάνησα όπου πάτησες το πόδι σου...
κοθμπαρε εβαλε φωτια η κουμπαρα ευτυχως που ηρθαν πυροσβαιστες και με τραβηξαν απο εκει χαχαχχαχαχ
κουμπαρε προσπαθω αλλα μια μας αρωστησε την αλλη εχει λασπες την αλλη δεν βρησκω εισητηρειο να την δω στο σπιτι μου το παιζει δυσκολη τι να κανω κοντευω να τρελαθωΚακώς, έπρεπε να πετάξεις τη "μάνικα" έξω να βοηθάς κι εσύ...
Είδαμε τι έγινε και στα Επτάνησα όπου πάτησες το πόδι σου...
ΣεισμοςΧαχαχαχαχα μαναρι μ εσυ... οταν θα ερθεις εσυ αθηνα κ βρεθούμε να δεις...
Ευα ανεβασε και μια φωτο με τη σουφριτσα σου.Παρε κωλι και βυζουμπα να στανιαρεις μωρο μ... natural.....
Είναι η εικόνα σου η παρουσία σου που σαν μια πρόστυχη τρελή καυτή μορφή κυριαρχεί επάνω του προκαλώντας την σκλήρυνση του....
Είναι η εικόνα σου η παρουσία σου που σαν μια πρόστυχη τρελή καυτή μορφή κυριαρχεί επάνω του προκαλώντας την σκλήρυνση του....
Πωωω ονειρο εισαι
Ευα βραδυ ειναι ζεστη εχει δε μας λυπασαι;θα βαφουμε βραδιατικα;
Ωραια φωτο ρε ευα, αλλα,καποιος εχει βαλει censores στο χέρι η ειναι ιδέα μου;
Εγω θαμπωσα τα βραχιολια για ευνοητους λογους..