Επισκέπτης
Ειδικα οταν πεταγονται εξω απο τη καυλα ειναι αλλο πραμαΧαχαχαχαχα ηταν να μη με δεις εσυ... εχεις φετιχ με τα ματια..
Ειδικα οταν πεταγονται εξω απο τη καυλα ειναι αλλο πραμαΧαχαχαχαχα ηταν να μη με δεις εσυ... εχεις φετιχ με τα ματια..
Παντως απο κατι αλλα....9αρια που βλεπω σε κριτικες.....η προσωπαρα της Ευας..ειναι ανωτερη
Αυτα να τα διαβαζουν αυτους που πιστευουν αυτους που τους ειπαν οτι τους ειπαν και παει λεγοντας.Παντως απο κατι αλλα....9αρια που βλεπω σε κριτικες.....η προσωπαρα της Ευας..ειναι ανωτερη
Αυτα να τα διαβαζουν αυτους που πιστευουν αυτους που τους ειπαν οτι τους ειπαν και παει λεγοντας.
Το να μην αρεσεις σε καποιους ειναι κατανοητο ευα.Το να αναφερει καποιος οτι μοιαζεις σε καποια που η εμφανιση της ειναι ετη φωτος μακρια απο τη δικια σου εγω αυτο το ονομαζω αλητεια.Δε χρειαζεται..δεν ειναι αναγκη λουκα..δεν ειναι υγιεινό να αρεσεις σε ολους και οταν κάποιος ειναι αρνητικος εξ.αρχης θα πιστεψει για θωδη κτλ κτλ
Δε χρειαζεται..δεν ειναι αναγκη λουκα..δεν ειναι υγιεινό να αρεσεις σε ολους και οταν κάποιος ειναι αρνητικος εξ.αρχης θα πιστεψει για θωδη κτλ κτλ
Χτυπησαν ταβανι απο τη μαλακια που βαρανε για την ευα αλλα δε το παραδεχονταιΕιδικά με αυτό το τελευταίο, κάποιοι χτύπησαν ταβάνι αντικειμενικότητας...
Θεωρω οτι εχω ωραια ματια.. σχημα οχι χρωμα.. γνωμη μου..τα ματια ειναι το στολιδι τ προσωπου της γυναικας..εκει αποτυπώνεται η καβλα
Δε χρειαζεται..δεν ειναι αναγκη λουκα..δεν ειναι υγιεινό να αρεσεις σε ολους και οταν κάποιος ειναι αρνητικος εξ.αρχης θα πιστεψει γιαθωδηκτλ κτλ
Ελα ρε παιδι τι δε πιανεις;
Τα διχρωμα δεν μαρεσουν.. Χαχαχαχαχα καστανό κατι χαχαχαχαχα
τις του καθενός....Ελα ρε παιδι τι δε πιανεις;
Σουσςςςς! Πάψε...
Οι μαλακιες ειναι κρεμασμενες για να μας θυμηζουν οτι υπαρχουν πολλοι μαλακεςτις του καθενός....
Μαλιστα... :-*
ζουν ανάμεσα μας...Οι μαλακιες ειναι κρεμασμενες για να μας θυμηζουν οτι υπαρχουν πολλοι μαλακες
Έτσι μπράβο... :-*
Με δαμαζεις....