jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
Αφου δινει κολο(η δουλεια) καλοπερνας
χα σωστος ο bruce
Τρελη αγαπη ο bruce τυπε μου.
χα σωστος ο bruce
Ok o jimmy του δινει Κωλο..στις περισσότερες δουλειες Σήμερα δινουν οι υπάλληλοι Κωλο.. στο αφεντικό κ ασαλιωτο...
Δεν ειμαι τοσο μεγαλος τυπε.Εχασα τα καλυτερα live που εγιναν στα τελη του 80.ενα τον maiden που ανεφερες και ενα του μεγιστου Roryκ μενα παλια
1988 νεα φιλαδελφια
seventh son κ τα ρεστα
ετσι ετσι
κ να τα ακους κ ολας
Δεν ειμαι τοσο μεγαλος τυπε.Εχασα τα καλυτερα live που εγιναν στα τελη του 80.ενα τον maiden που ανεφερες και ενα του μεγιστου Rory
Ε αφου δε μπορουμε να το αποφυγουμε ας το απολαυσουμε.Ok o jimmy του δινει Κωλο..στις περισσότερες δουλειες Σήμερα δινουν οι υπάλληλοι Κωλο.. στο αφεντικό κ ασαλιωτο...
Δεν ειμαι τοσο μεγαλος τυπε.Εχασα τα καλυτερα live που εγιναν στα τελη του 80.ενα τον maiden που ανεφερες και ενα του μεγιστου Rory
Ε αφου δε μπορουμε να το αποφυγουμε ας το απολαυσουμε.
Χαχαχαχα
Ε αφου δε μπορουμε να το αποφυγουμε ας το απολαυσουμε.
Χαχαχαχα
Ζηλευω τρελα γαμω τη τρελα μου.Αλλα ειδα bruce το 98 περιστερι και maiden 99 περιστερι στην επανασυνδεση που εγινε πανικοςπαρων κ στα 2
εκει παει δουλεια :S
Ολη η Ελλαδα εγω στην απεξω;Ωχχχ και εσυ..;;κ δε σου φαίνεται...
Ολη η Ελλαδα εγω στην απεξω;
Χαχα
Where eagle dare αν και διασκευη απο Jethro αν δε κανω λαθος ειναι ενα απο τα κομματια που το ακουω ξανα και ξανα.Μαρεσει που συνενοουμαστε σωστα πανω απο ολα.. Χαχαχαχαχα αλλο ειπα αλλο κατάλαβες... anyway εμενα μ'αρέσει πολυ το fear of the dark.. πολυ ομως... αν και το συγκεκριμένο συγκρότημα δεν το πολυπαρακολουθουσα.. ειμουν σε αλλο στυλ.. rhcp