eua30
Call-Girl
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2017
- Like
- 6.895
ρε ευα δεν εχεις προβλημα εσυ και κουκλαρα και μουναρα και κορμαρα εισαι ολα τα εχεισ
Ερωτευσιμη απλα οχι ολο αυτο..εγω ειμαι μουναρα στα κρυφα χαρίσματα..στο σεξ κτλ..
ρε ευα δεν εχεις προβλημα εσυ και κουκλαρα και μουναρα και κορμαρα εισαι ολα τα εχεισ
εδώ μιλάμε για την Εύα ...ακριβώς μαν αυτό λέω τουλάχιστον εγώ δεν της βρίσκω όλες κούκλες δεν το λέω για σένα γενικά το λέω μην παρεξηγηθώ μαν
οκ ...Γτ να μη το πω;ελευθερια λογου εχουμε..
το ξέρω εδώ είναι το Α κ το Ω του ερωτα απλός ή άλλες υπάρχουν γύρο μάς..εδώ μιλάμε για την Εύα ...
άποψη σου και απόλυτα σεβαστή...το ξέρω εδώ είναι το Α κ το Ω του ερωτα απλός ή άλλες υπάρχουν γύρο μάς..
ακριβώς μαν ο καθένας μας λέει ότι θέλει απλά εγώ είπα δεν της λέω όλες κούκλες αυτό κ όλα οκ μανάποψη σου και απόλυτα σεβαστή...
ακριβώς μαν ο καθένας μας λέει ότι θέλει απλά εγώ είπα δεν της λέω όλες κούκλες αυτό κ όλα οκ μαν
Ερωτευσιμη απλα οχι ολο αυτο..εγω ειμαι μουναρα στα κρυφα χαρίσματα..στο σεξ κτλ..
[/quote και στα μαθηματα του σεχ επιστήμων και διδάκτωρ
η κάθε γυναικά είναι ξεχωριστή...ακριβώς μαν ο καθένας μας λέει ότι θέλει απλά εγώ είπα δεν της λέω όλες κούκλες αυτό κ όλα οκ μαν
Επειδη ειναι ξεχωριστη κανει τη διαφορα και ενδεχομενως να μην αρεσει σε καποιους αυτοη κάθε γυναικά είναι ξεχωριστή...
που θέλεις να καταλήξεις?Επειδη ειναι ξεχωριστη κανει τη διαφορα και ενδεχομενως να μην αρεσει σε καποιους αυτο
Στις επιθεσεις που δεχεται κατα καιρους απο καποιους εδω μεσα που που δε τους αρεσει που κανει τη διαφοραπου θέλεις να καταλήξεις?
την άποψή μου την ξέρεις ...Στις επιθεσεις που δεχεται κατα καιρους απο καποιους εδω μεσα που που δε τους αρεσει που κανει τη διαφορα
Επειδη τη γνωριζω δε περιμενα να θεσεις τετοιο ερωτηματην άποψή μου την ξέρεις ...
Γιατι δε καθεσαι να μας εξηγησεις τη μεταφραση;Έχετε χαθει στην μεταφραση..... Μονο αυτο και αποχωρω
λουκα με μπέρδεψες ...Επειδη τη γνωριζω δε περιμενα να θεσεις τετοιο ερωτημα
Ανον επειδη εχουμε μιλησει και ξερω τις αποψεις σου και ξερεις τις δικες μου δε περιμενα να θεσεις τετοιο ερωτημα.Πιστεψα οτι θα την επιανες την απαντηση.Δε σε κατηγορησα οτι μιλησες ασχημα καπου.Απο που το εβγαλες αυτο;λουκα με μπέρδεψες ...
παρτο απ την αρχή και διάβασε τι έγραψα....
δεν μίλησα άσχημα...ΠΟΥΘΕΝΑ