Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Διάβασε πρώτα πως με αντιμετώπισε και μετά ειρωνεύεσαι...
Ακριβώς επειδή διάβασα σου γράφω όπως σου αρμόζει...
Διάβασε πρώτα πως με αντιμετώπισε και μετά ειρωνεύεσαι...
Υ.Γαφού μου δίνεις τον λόγο θα πω...
{δεν περνάς απαρατήρητη }
Υ.Γ
έφη Θώδη δεν την λες με ΤΙΠΟΤΑ....
είπα αυτό που είδα...Οταν βαψω σωστα τα ματια μ και τα τονισω ωστε να φαίνετε το πρασινο πιο εντονα με εχουν παρομοιασει με τη σαμπρινα..
είπα αυτό που είδα...
Σευχαριστω... μακαρι να μπορουσαν κ αλλοι να τη δουνε..
σ έχει δει τόσος κόσμος από κοντά....Σευχαριστω... μακαρι να μπορουσαν κ αλλοι να τη δουνε..
πριν λιγο καιρο παιρνω την Ευα πριν ταξιδεψω για Ντουμπαι.Πηγαινω εκει και πηδαω μια απιστευτη Αζέρα πανακριβη. Δεν ευχαριστήθηκα . Κατα την επιστροφη της ζηταω να ξαναβρεθουμε μετα απο τρεις μερες !!!
πριν λιγο καιρο παιρνω την Ευα πριν ταξιδεψω για Ντουμπαι.Πηγαινω εκει και πηδαω μια απιστευτη Αζέρα πανακριβη. Δεν ευχαριστήθηκα . Κατα την επιστροφη της ζηταω να ξαναβρεθουμε μετα απο τρεις μερες !!!
δεν παιζει ρολο μονο η ομορφιαΠρεπει Επιτέλους να καταλάβετε πως στο επάγγελμα ιερόδουλη δε παιζει ρολο μονο η ομορφια..οκ να χει κατι να σε τραβήξει δε λεω..παίζει κ η καβλα και η θέρμη..δε πουλαμε ομορφια..δε πηδατε αγάλματα..Έχει διαφορα
δεν παιζει ρολο μονο η ομορφια
δεν λεω καλο να υπαρχει
αλλα παιζει ρολο η χημεια κ η καυλα
ΤΕΛΟΣ
εμενα μου αρεσεις εσυ κ η χατζη σε ντουοΗ ομορφιά για το καθε ενα ειναι σχετικη..εμενα μ'αρέσει η χατζη κ η σαρον στοουν αλλοι βρισκουν τη σαρον στοουν κρυα κ γουσταρουν λοπεζ.. έπειτα οταν διαθέσεις χρημα κ χωσεις πανω σ γινεσε τουμπανειρος..το φυσικο είναι καλυτερο..
εμενα μου αρεσεις εσυ κ η χατζη σε ντουο
ξερο
κατσε να αρχισω να ετοιμαζομαι ψυχολογικα απο τωρα...Mm καβλα θα είναι...
κατσε να αρχισω να ετοιμαζομαι ψυχολογικα απο τωρα...
κατσε να αρχισω να ετοιμαζομαι ψυχολογικα απο τωρα...
Ετοιμασου και.... οικονομικα
παρεα παει με τα ψυχολογικαΕτοιμασου και.... οικονομικα