Επισκέπτης
Η Ευα δεν εχει αναγκη απο ☆☆☆☆☆ και ποζεριεςκαλα εχεις ****** ξενοδοχείο??? γιατι η ευα αξιζει πολλα
Η Ευα δεν εχει αναγκη απο ☆☆☆☆☆ και ποζεριεςκαλα εχεις ****** ξενοδοχείο??? γιατι η ευα αξιζει πολλα
Και τι μπελαδεςΜπελαδες γυρευεις ..ΧΑχα κλεινω να ετοιμαστω..φιλια
Σοβαρα.. μπορω και μονο με προστυχολογα να χυσω ποταμια..ΧΑχα
Εγω να δεις τι τραβαω με τοσες καβλες που εχω..ΧΑχα.. δε ξανακανω διακοπες φιλοξενουμενη σε φιλη,θα πηγαινω μονη να ξεσαλωνω...
Τρελο δε λες τιποτατρελό πατούρι η Εύα...
Τρελο δε λες τιποτα
Δε κολαζει μονοστα 4 πρέπει να κολάζει...
Δε κολαζει μονο
Ανασταινει κιολας
Αν εχεις δοκιμασει ξερεις τι γινεται στο κρεβαττι
Αν εχεις δοκιμασει ξερεις τι γινεται στο κρεβαττι
Δεν εχει να κανει με το αν εισαι νεος η οχι τυπε.Ναι να τη δεις αλλα να εισαι καλα προετοιμασμενος γτ τα εγκεφαλικα και τα εμφραγματα καραδοκουν.για την ώρα δεν έχω δοκιμάσει , ότι άποψη έχω είναι από τα γραφόμενα και τις φωτό της Εύα....άλλωστε είμαι πολύ νέος με την συγκεκριμένη ενασχόληση....το σίγουρο είναι οτι θα την δώ όταν με το καλό επιστρέψει..
το ότι είμαι νέος έχει να κάνει με το ότι εχθές έμαθα για την Ευα με την είσοδό μου στο σάιτ...κατά τα άλλα θα προετοιμαστώ πριν πάωΔεν εχει να κανει με το αν εισαι νεος η οχι τυπε.Ναι να τη δεις αλλα να εισαι καλα προετοιμασμενος γτ τα εγκεφαλικα και τα εμφραγματα καραδοκουν.
Καυλαρα η Ευαρα
Δεν εχει να κανει με το αν εισαι νεος η οχι τυπε.Ναι να τη δεις αλλα να εισαι καλα προετοιμασμενος γτ τα εγκεφαλικα και τα εμφραγματα καραδοκουν.
Καυλαρα η Ευαρα