Διαγραμμένο μέλος 159862
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2015
- Like
- 40
- Πόντοι
- 1
Μπραβο Ευα, πολυ θηλυκοτητα! Καλημερακαληνυχτα ονειρα γλυκα !! see ya! :-* :-*![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπραβο Ευα, πολυ θηλυκοτητα! Καλημερακαληνυχτα ονειρα γλυκα !! see ya! :-* :-*![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπραβο Ευα, πολυ θηλυκοτητα! Καλημερα
η καλη μερα απο το πρωι φαινεταικαληνυχτα ονειρα γλυκα !! see ya! :-* :-*![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κωλοφαρδεΜεσημεριανη πολυωρη συναντηση με την Ευαρα.
Προγραμματισμενο αποχαιρετιστηριο ραντεβου τυπε.προνοησακωλοφαρδε
προλαβες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εισαι το ειδωλο μουΠρογραμματισμενο αποχαιρετιστηριο ραντεβου τυπε.προνοησα
Τι θες να πεις τυπε;εισαι το ειδωλο μου
οτι προνοησες κ πηγεςΤι θες να πεις τυπε;
αμαν η ευαυαρα εχει γινει και fashion girl με τις γοβες της της μου φαινεται ότι πρωτα θα γλείψω γοβες όταν την συναντησω,,,,,,,,,,Μεσημεριανη πολυωρη συναντηση με την Ευαρα.
αμαν η ευαυαρα εχει γινει και fashion girl με τις γοβες της της μου φαινεται ότι πρωτα θα γλείψω γοβες όταν την συναντησω,,,,,,,,,,
αμαν η ευαυαρα εχει γινει και fashion girl με τις γοβες της της μου φαινεται ότι πρωτα θα γλείψω γοβες όταν την συναντησω,,,,,,,,,,
Καλά να περάσεις στις διακοπές εύα και να επιστρέψεις ανανεωμένη και έτοιμη για φρέσκιες "αμαρτίες"!
δωδε πονο και γλυκα ρε ευα..........και να περασεις σουπερ το αξίζεις.Σε ευχαριστώ μωρο μ... σας εχω κ αποχαιρετιστήριο δωρακι.. προσεχως... μεχρι Σάββατο θα τ εχετε...μονο εσεις θα μου δίνετε..;
δωδε πονο και γλυκα ρε ευα..........και να περασεις σουπερ το αξίζεις.Σε ευχαριστώ μωρο μ... σας εχω κ αποχαιρετιστήριο δωρακι.. προσεχως... μεχρι Σάββατο θα τ εχετε...μονο εσεις θα μου δίνετε..;
h ευαρα ειναι ονειρο αλλα μας ξεχασε
υποσχεθηκε ενα βιντεο!!!
edit. και να ζητουσα τιποτα αλλο!!!
π.χ. να ερχοταν ηρακλειο!!
δωδε πονο και γλυκα ρε ευα..........και να περασεις σουπερ το αξίζεις.