sohoviz
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.429
- Πόντοι
- 1.096
καληνύχτα να έρθω κ εγώ από πίσω για μπρούμυτα λέω εεε ..μπρουμητα ειναι η καλυτερη σταση για υπνο....![]()
καληνύχτα να έρθω κ εγώ από πίσω για μπρούμυτα λέω εεε ..μπρουμητα ειναι η καλυτερη σταση για υπνο....![]()
καληνύχτα να έρθω κ εγώ από πίσω για μπρούμυτα λέω εεε ..
Και να θυμάστε.
Το καλύτερο ντουο δεν στο κανουν απλα 2 προθυμες και αξιες γυναίκες (οπως η ευα με την Ολγα)...
Αλλα οι γυναικες που τους δειχνεις και ευγενεια και σεβασμο.θα εχεις να λαμβάνεις πολλαπλη καβλα. Καληνυχτες
Αχ βρε Εύα τι μας κάνεις...
Αχ βρε Εύα τι μας κάνεις...
Μαρεσει να σας καβλωνω... πριν της διακοπουλες θα σας ανεβασω μινι βιντεακι... αν θελετε φυσικα
δεν θέλουμε... μινι![]()
Μωρο μ δε μπορω μεγαλο..μακαρι να μπορουσα να τραβηξω και το βλεμα μ και τα ματια μου στο βιντεο..δυστηχως πρεπει να διατηρουμε και την ανωνυμία..και να ειμαστε διακριτικοι..
Τα ευκόλως εννοούμενα να παραλείπονται.Μαρεσει να σας καβλωνω... πριν της διακοπουλες θα σας ανεβασω μινι βιντεακι... αν θελετε φυσικα
θελουμε θελουμε,,,,,,,,,,,,πολυΜαρεσει να σας καβλωνω... πριν της διακοπουλες θα σας ανεβασω μινι βιντεακι... αν θελετε φυσικα
βάλε φαντασίααααααααααα....... βάλε φαντασίααααααααααα. .....Μαρεσει να σας καβλωνω... πριν της διακοπουλες θα σας ανεβασω μινι βιντεακι... αν θελετε φυσικα
Χμμμμ. Από δω και πέρα δεν θα λέμε στην κάθε εργαζόμενη: "Ρε κάβλα/μωρό/κούκλα ανέβασε καμιά φωτό," αλλά "ανέβασε κανένα βίντεο"!Μαρεσει να σας καβλωνω... πριν της διακοπουλες θα σας ανεβασω μινι βιντεακι... αν θελετε φυσικα
τι εννοείς;...Τουλάχιστον εγω τα βγαζω μόνη μου δε μου τα ανεβαζουν αλλοι..φιλιά
αυτα ειναι...Τουλάχιστον εγω τα βγαζω μόνη μου δε μου τα ανεβαζουν αλλοι..φιλιά