eua30
Call-Girl
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2017
- Like
- 6.895
Βρε το ίδιο δεν λέμε; Δεν είπα εγώ πως μου αρέσεις έτσι όπως είσαι;
Μα ναι..Χαχαχα δεν ειπα κατι..
Βρε το ίδιο δεν λέμε; Δεν είπα εγώ πως μου αρέσεις έτσι όπως είσαι;
Ο γιανεβαν γνωριζει τα γουστα μου απο το σχετικα προσφατο παρελθον...Αυτο σχολιασε.Μα ναι..Χαχαχα δεν ειπα κατι..
Ο γιανεβαν γνωριζει τα γουστα μου απο το σχετικα προσφατο παρελθον...Αυτο σχολιασε.
Ο γιανεβαν γνωριζει τα γουστα μου απο το σχετικα προσφατο παρελθον...Αυτο σχολιασε.
Σοβαρά όχι μόνο θα σου αρέσει, αλλά σε κόβω και να την καψουρευτείς!
Και παρ' ότι η Εύα, προς τιμήν της, δεν πουλάει έρωτα σαν κάτι άλλες, σκέτο σεξ πουλάει...
Ναι αλλά ο Άλεξ είναι αγαπησιάρης, θα τον γνωρίσεις...Sexy bitch baby..
Οχι τύπε αλλη καψούρα δεν αντεχω.Σοβαρά όχι μόνο θα σου αρέσει, αλλά σε κόβω και να την καψουρευτείς!
Και παρ' ότι η Εύα, προς τιμήν της, δεν πουλάει έρωτα σαν κάτι άλλες, σκέτο σεξ πουλάει...
Καλα να περασεις στο ρεπο σου!!!
Με τσάκισες ! Στην κυριολεξία μ'άφησες με το στο χερι!καλημερα αγορινες!!λογο ρωσικης εισβολης θα κανω αναγκαστικο ρεπο λιγες μερες..θα επανελθω με τρελη ορεξη συντομα.. :-* :-*
Με τσάκισες ! Στην κυριολεξία μ'άφησες με το στο χερι!
καλή ξεκούραση!
καλημερα αγορινες!!λογο ρωσικης εισβολης θα κανω αναγκαστικο ρεπο λιγες μερες..θα επανελθω με τρελη ορεξη συντομα.. :-* :-*
κουκλιτσα εισαι ευακαλημερα !!!
γιατι δεν δουλευεις κωλοκαλημερα αγορινες!!λογο ρωσικης εισβολης θα κανω αναγκαστικο ρεπο λιγες μερες..θα επανελθω με τρελη ορεξη συντομα.. :-* :-*
Τύπε όταν αρχίζουν να λέγονται αλήθειες το πράγμα ξεφεύγει.
(γενικά μιλώ την κοπέλα δεν την ξέρω)
Φιλε ολες καπως ξεκινανε μεχρι να μαθουν το site η καποιος καλοθελητης να της βγαλει μπροστα. Αυτον ειναι γνωστο σε ολους μας. Φολα παντως στα του αγωνα δεν την λες με ΤΙΠΟΤΑ! Τωρα η εμφανιση ειναι καθαρα υποκειμενικο γουστο...! Εμενα με φτιαχνει ολο το πακετο....(λιγο το τατοο με χαλαει αλλα ειναι προσωπικο κολημα αυτο)
πες της να φοραει το ολοσομο που εχει στις φωτο..και δεν βλεπεις...χα χα χα
οριστε?οχι ο μητσος που με γαμαγανε σαν μπετη