Επισκέπτης
α μαλιστα ναι αλλα εδω ειναι ομως συνεχεια
Αρα καποιο λαθος κανουμε. Η Ευα επρεπε ναναι μονιμα στημενη...να μη προλαβαινει ουτε τηλ να απανταει
α μαλιστα ναι αλλα εδω ειναι ομως συνεχεια
δεν καταλαβα γενικα αυτο που εγραψε .......Αρα καποιο λαθος κανουμε. Η Ευα επρεπε ναναι μονιμα στημενη...να μη προλαβαινει ουτε τηλ να απανταει
δεν καταλαβα γενικα αυτο που εγραψε .......
Η ευα ειναι παντα στημενη και περιμενει.Αρα καποιο λαθος κανουμε. Η Ευα επρεπε ναναι μονιμα στημενη...να μη προλαβαινει ουτε τηλ να απανταει
είσαι έτοιμος για ξεζούμισμα από την κάβλα μαν εεκαλησπέρα μωράκι!!!! θα μου στείλεις το τηλέφωνο σου για μια συνάντηση με πολύ
Αρωμα ανανεωσης μυριζεις.για να δουμε τι θα δουμεΛιγες μερες μεινανε για τις διακοπες...και μετα....μην τον ειδατε τον Παναη....γιατι ο Παναης θα παει.....εγω εδω θα μαι χιχιχ !! απο αυριο βραδυ διαθεσιμη ξανα!φυγαν οι ρωσσοι τους εστειλα και αυτους διακοπες!!καληνυχτα !! :-* :-* :-*
Αρωμα ανανεωσης μυριζεις.για να δουμε τι θα δουμε
τι ήθελε να πει πάλι ο ποιητής ίδωμεν.Λιγες μερες μεινανε για τις διακοπες...και μετα....μην τον ειδατε τον Παναη....γιατι ο Παναης θα παει.....εγω εδω θα μαι χιχιχ !! απο αυριο βραδυ διαθεσιμη ξανα!φυγαν οι ρωσσοι τους εστειλα και αυτους διακοπες!!καληνυχτα !! :-* :-* :-*
τι ήθελε να πει πάλι ο ποιητής ίδωμεν.
ελπίζω να κάνεις πλάκα ετσι εγώ πάντως κάνω πλάκα γιατί ξέρω ότι έχεις χιούμορ οκ μωρό καληνύχτα κάβλα μ.με τα υπονοουμενα καλα τα πας!με τα αυτονοητα εχεις και συ θεματακι!! χμμ αντε καληνυχτα!
Λιγες μερες μεινανε για τις διακοπες...και μετα....μην τον ειδατε τον Παναη....γιατι ο Παναης θα παει.....εγω εδω θα μαι χιχιχ !! απο αυριο βραδυ διαθεσιμη ξανα!φυγαν οι ρωσσοι τους εστειλα και αυτους διακοπες!!καληνυχτα !! :-* :-* :-*
κατι τετοιο μαλλον εννοει!!!τι ήθελε να πει πάλι ο ποιητής ίδωμεν.
ευαραα καυλαραααααα.κατι τετοιο μαλλον εννοει!!!
καλησπεραααα ευα!!!
κατι τετοιο μαλλον εννοει!!!
καλησπεραααα ευα!!!
Καλημέρα αστέρι αντε μύρισε εδώ είμαστε φουλ στην τεστοστερόνη φουλ λέμε κάβλα μ.εγω ανυπομωνω να μυρισω τεστοστερονη γαμωτοοο!!
ετσι ακριβώς είναι πολύ καλό παιδί κ αστέρι στην δουλειά της ευαραα βάλε φωτο να καεί το νήμα...Οτι και να πει καποιος για την Ευα ειναι λιγο.Μακαρι να ειχαμε τετοιες συμπεριφορες απο ολα τα κοριτσια.
Εχω μπολικο υλικο αλλα ειναι για παρτι μουετσι ακριβώς είναι πολύ καλό παιδί κ αστέρι στην δουλειά της ευαραα βάλε φωτο να καεί το νήμα...