jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
κ συ μανια με lacoba?? >στο GLS θα σε πάρει μάτι όλη η παραλιακή λακομπα π έχει κ πάρκιν..
κ συ μανια με lacoba?? >στο GLS θα σε πάρει μάτι όλη η παραλιακή λακομπα π έχει κ πάρκιν..
δε θελω να κατηγορω δημοσια ατομο!!δεν ειναι σωστο!!απλα το ανεφερα!γενικα ειμαι ατομο ηπιων τονων μεχρι ενος σημειου,οταν μου φερονται ασχημα η δω ειρωνια και κουτοπονηρια δε χαριζω....
Δυστυχώς το πριβε έχει μικρότερο παρκινγκ και αυτό είναι μεγάλο + για το μπιλλ (για μένα εννοείται)
δικια μου εισαι
κλεινουμε για μαρουσι?
απο παρασκευη πλεον!εχω τους ρωσσους στα σκελια μ..
κ δω χυλοπιτα :-
θα πηδηχτω σπ το παραθυρι
εγω οπου μου πουνε παω!αρκει να ειναι ευκολο και προσβασιμο και να μπορω και εγω λογο χρονου!
βολεύει πολύ γιατί είναι κοντά σ μεγάλους δρόμους κ δέν έχει πολύ κίνηση για αυτό αλλά κ στο Μπιλ έχει καλό πάρκινγκκ συ μανια με lacoba?? >
>
Έτσι και σου ξαναστείλω για μπιλλ και μου πεις για πριβε
βολεύει πολύ γιατί είναι κοντά σ μεγάλους δρόμους κ δέν έχει πολύ κίνηση για αυτό αλλά κ στο Μπιλ έχει καλό πάρκινγκ
βολεύει πολύ γιατί είναι κοντά σ μεγάλους δρόμους κ δέν έχει πολύ κίνηση για αυτό αλλά κ στο Μπιλ έχει καλό πάρκινγκ
σου εξηγησα πως εχει πλεον παω δειλα δειλα για χαρη σας και μονο!!θελω να ευχαριστιεστε εσεις και μετα εγω
Σώπα βρε, σιγά μην δώσεις και λογαριασμό.
Ας καταφέρουμε να κλείσουμε ραντεβού, βρισκόμαστε απ έξω και στα :animatedballs: μας κιόλας.
.οπου οπου σου πουν????εγω οπου μου πουνε παω!αρκει να ειναι ευκολο και προσβασιμο και να μπορω και εγω λογο χρονου!
κώλο πότε θα δώσεις;
.οπου οπου σου πουν????