eua30
Call-Girl
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2017
- Like
- 6.895
ωραία νύχια σουπερ γαλλικό μανικιούρ..
ε βαψε τα γαλλικο και παιχτον...
ωραία νύχια σουπερ γαλλικό μανικιούρ..
χμ!!!
Κουβαλάς και... ¨αξεσουάρ¨ μαζί σου κούκλα;
τι δεν είναι γαλλικό λάθος έκανα σόρρυ . .ε βαψε τα γαλλικο και παιχτον...
:thubsdown:
τι δεν είναι γαλλικό λάθος έκανα σόρρυ . .
Αυτό έχει δύο ερμηνείες
τι ερμηνειες..... για πες..
να βάψω τα δικά μ λες λίγο δύσκολο το βλέπω καλύτερα να τα βλέπω αλλού..χι χιε βαψε τα γαλλικο και παιχτον...
Ποιός θα το χρησιμοποιήσει...
Μακριά απο τον κώλο μας εννοείται
ναι βεβαια..ο τροπος που θα το χρησιμοποιησει και το ποτε ειναι ολη η καβλα
Πάντως είτε με είτε χωρίς αξεσουάρ είσαι πολύ καυλιάρα, το κακό είναι ότι δεν μπορούμε να ταιριάξουμε κάποια μέρα να τα πούμε απο κοντά.
εισαι πολυασχολο αγορι και δε προλαβαινεις προφανως!!ειμαι και εγω πνιγμενη και δεν μπορουμε να συγχρονιστουμε!! :- :-
Αυτό κυρίως
σου διόρθωσα και το κ σε χ
οοοο ναι σορρυ ! ο σκοπος δεν ειναι να τα γραφουμε καλα αλλα να τα κανουμε... και εγω καλη ειμαι στη πραξη οχι στα λογια!
Είμαι σίγουρος γι αυτό
δε μπορεις να εισαι σιγουρος αν δε δοκιμασεις μωρο μ...μετα τη πραξη θα κριθω εαν ειμουν ανταξια των προσδοκιων σου!! :-* :-*
Που θα πάει, θα ταιριάξει κάποια μέρα.
έχεις καιρό μαν από Αύγουστο θα πάει διακοπές οπότε θα βρεις μία ώρα μην βιάζεσαι πολύ σιγά σιγά.Που θα πάει, θα ταιριάξει κάποια μέρα.
mad,και να μη ταιριαξει δε πειραζει ρε μωρο...βαλε τη φαντασια σου να λειτουργησει,ειναι πιο καβλα μερικες φορες!!ειναι σα να σου κλεινουν τα ματια ενω σου κανουν σεξ!!τα φουλαρια εκτος απο το να κοσμουν γυναικειους λαιμους ξερεις λειτουργουν και σαν συνεργα στο σεξ!.. χιχιχχ εχω οιστρο..σημερα