Επισκέπτης
Μπα το νερο που πινεις θα πεφτει στο παντελονι και θα νομιζεις οτι ειναι ιδρωταςήρθε ο καύσωνας ευαραα χύνω ιδρώτα κάργα λέμε εεε
Μπα το νερο που πινεις θα πεφτει στο παντελονι και θα νομιζεις οτι ειναι ιδρωταςήρθε ο καύσωνας ευαραα χύνω ιδρώτα κάργα λέμε εεε
τι να κάνω μ αρέσει η ζέστη για αυτό αλλά από ότι βλέπω δεν είμαι ευπρόσδεκτος εδώ οκ παω αλλού.Eσυ με το που γραφει καποιος τσουπ πεταγεσε σα την :coolcondom:
ήρθε ο καύσωνας ευαραα χύνω ιδρώτα κάργα λέμε εεε
Καλημερα καυλιαρα
καλημερα ομορφια :-* :-*
βλέπει της φωτό σ κ απολαμβάνει τον καφέ τ μάλλον..
Αφού στο νου μου το'βαλα βήμα δεν κάνω πίσω
της καυλας σου την κορφή αν δεν την κατακτήσω!!!!!
Kαλημερα κουκλα,για δες λιγο τα pm σου
Συναντηση με την Ευα.Δυο λογια μοναχα και τα υπολοιπα στη κριτικη που θα ακολουθησει.
Η γκομενα δεν ειναι μοντελο.ειναι μια καθημερινη κοπελα.Ζει για τη πουτσα υγραινεται υπερβολικα ευκολα οπως επισης ειναι υπερβολικα ΣΤΕΝΗ ενα πραγμα σα παρθενα
Οσοι εχουν δοκιμασει γνωριζουν τη κατασταση
Εχω διαβάσει κριτικές της ευας δεν την συνάντησα ο λογος ειναι οτι δεν δίνει πισω κίνησηΟσοι εχουν δοκιμασει γνωριζουν τη κατασταση
Συναντηση με την Ευα.Δυο λογια μοναχα και τα υπολοιπα στη κριτικη που θα ακολουθησει.
Η γκομενα δεν ειναι μοντελο.ειναι μια καθημερινη κοπελα.Ζει για τη πουτσα υγραινεται υπερβολικα ευκολα οπως επισης ειναι υπερβολικα ΣΤΕΝΗ ενα πραγμα σα παρθενα
Μακρυα απο μας αυτες..τελος στην νευρική ανορεξια..θρηνούμε θυματα καθε μερα και σήμερα άλλο ενα τη νανα,αποδεχόμαστε αυτο που εχουμε..μαναρι μου!!σευχαριστω και χαίρομαι που περασες καλα..φιλια
author=Loykas-21- notid=137143 link=topic=254387.msg7654126#msg7654126 date=1498578348]
Mε τοσες κριτικες και με τοσα χιλιομετρα θελεις να μας πης οτι η γκομενα ειναι παρθενα τι αλλο θα ακουσουμε