eua30
Call-Girl
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2017
- Like
- 6.895
καρπουζι?.....μαπα?.....τι εννοης?
Εννοείς οχι εννοης,χαχαχαχαχα
καρπουζι?.....μαπα?.....τι εννοης?
ολα.....(η)Εννοείς οχι εννοης,χαχαχαχαχα
ναι μπέρδεμα σημερα :-(ασε γιατι βρεχει... :-
ρε την Εύα με τον καλό λόγο στο στόμα είναι χαλάρωσε κορίτσι μ θα πάθεις τπτ ηρεμία θέλω..Ενα λαθος έκανα λογο βιασυνης κ μου την λες..εσυ που οταν γραφεις 2 φιλόλογοι κ 3 λεκτορες βγαζουν τα πτυχια απο τη κορνιζα και τα τρωνε είναι καλα;ποιο πολυ γραφεις απο το να πηδας..μου φαίνεται..
ρε την Εύα με τον καλό λόγο στο στόμα είναι χαλάρωσε κορίτσι μ θα πάθεις τπτ ηρεμία θέλω..
πως ειναι το σωστο;το ψυγειο πως ειναι σωστα γραμενο ετσι(ψυγειο )η ετσι(πσυγειο)
εγω φιλαρακι δεν τα παω καλα με αυτα δεν ρωτας εδω τους παρα....μορφωμενουςπως ειναι το σωστο;
πως ειναι το σωστο;
εγω φιλαρακι δεν τα παω καλα με αυτα δεν ρωτας εδω τους παρα....μορφωμενους
ευρωπαικη....Πες μας τη μητρικη σου γλωσσα να στο πουμε ετσι μηπως καταλαβεις... :-*
γιατι να παω αλλου εδω εχει την μεγαλυτερη πλακα το νημα σου ειναι το fb του bouΕ να πας αλλου..μη σε κραταμε με το ζορι κυριε τασο μας
αφού δεν έχεις το δικό μ καβλί στο στόμα σ για τα άλλα δεν μ νοιάζει μωρο..Πολλα καλα εχω στο στομα... χιχιχι..
γιατι να παω αλλου εδω εχει την μεγαλυτερη πλακα το νημα σου ειναι το fb του bou
τράβα τότε στα σοβαρά νήματα κ άσε εμάς να την βρούμε μονή μας αλλα αν δεν γράψεις μια κακιά για το Ν 1 τού σάιτ δεν μπορείς άντε κάνε καβλαντα με τα σαπακια ρε ούστ ούστγιατι να παω αλλου εδω εχει την μεγαλυτερη πλακα το νημα σου ειναι το fb του bou
νταξει?....τα λυσαμε τα θεματα?.....
Ε ναι κατι τυποι σαν κ σενα καταντανε τα νηματα μπαχαλο,εγω απανταω ανάλογα ομως δε χαριζω ουτε χαμπαριαζω οταν το αντιλαμβάνομαι..αυτη ειναι η διαφορα μου.
Ε ναι κατι τυποι σαν κ σενα καταντανε τα νηματα μπαχαλο,εγω απανταω ανάλογα ομως δε χαριζω ουτε χαμπαριαζω οταν το αντιλαμβάνομαι..αυτη ειναι η διαφορα μου.
λαθος νημα νομιζα οτι ειναι της βερονικας αιντε ρεεεεετράβα τότε στα σοβαρά νήματα κ άσε εμάς να την βρούμε μονή μας αλλα αν δεν γράψεις μια κακιά για το Ν 1 τού σάιτ δεν μπορείς άντε κάνε καβλαντα με τα σαπακια ρε ούστ ούστ
ρε γκουρού τι θα γίνει με τόν Καρυπίδη ποσοστά πέρνει για να χαλάει το νήμα ήμαρτον τέτοια ασυλία ούτε η Βαλαβάνη στο σερβαιβορ δεν έχει..νταξει?....τα λυσαμε τα θεματα?.....