TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
πολυ υποστηριξη υπαρχει με των συγκεκριμενο και αληθεια γιατι μιαζει η γραφη σας τοσο πολυ ;)Μετα χαρας σε περιμένω μαναρι μ
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
πολυ υποστηριξη υπαρχει με των συγκεκριμενο και αληθεια γιατι μιαζει η γραφη σας τοσο πολυ ;)Μετα χαρας σε περιμένω μαναρι μ
πολυ υποστηριξη υπαρχει με των συγκεκριμενο και αληθεια γιατι μιαζει η γραφη σας τοσο πολυ ;)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μου εστειλες αυτο πριν λιγο πμ για ποιο λογω εγω δεν μιλαω πισω απο τους αλλους οτι θελεις εδω και το μυνηματακι σου να φενεται ;)![]()
δεν πειραζη ας προσεχες τα μελη εδω θα καταλαβουν τι ρολο βαραει ο καθενας μας ;) καλη σου ημερα και καλη συνεχεια
λυπαμαι πολυ αλλα με ανθρωπους που οταν διαφωνεις μιλανε με αυτο των τροπο δεν συζηταω ... καταλαβανε ολοι ;)οκ.. βγαλε εδω δημοσια το πμ μου που λεει σε καποιον θα σου κατσω τσαμπε για να γραψεις καλη κριτικη!! για να σε δω..σου εστειλα πμ γτ ειπες να τα πουμε αν θες οχι εδω δημοσια...
δεν πειραζη ας προσεχες τα μελη εδω θα καταλαβουν τι ρολο βαραει ο καθενας μας ;) καλη σου ημερα και καλη συνεχεια![]()
![]()
![]()
λυπαμαι πολυ αλλα με ανθρωπους που οταν διαφωνεις μιλανε με αυτο των τροπο δεν συζηταω ... καταλαβανε ολοι ;)![]()
![]()
![]()
ειδη σου εχω απαντησει το πρωι ωραια οσον αφορα ολα τα υπολοιπα οτι σπρωχνω δικα μου συμφεροντα με αποδειξης σε προκαλω αλλιως μοκω κουκλιτσα μουχαλαρωσε και κοιτα την δουλεια σου στο λεω πολυ φιλικα χωρις να θελω να προσβαλω ουτε την δουλεια σου ουτε την προσωπικοτητα σου ;) απλως δεν γουσταρω τα λαμογια καταλαβες πολυ απλο![]()
![]()
δεν θελω να σε συναντησω ποτε στην ζωη μου εχω αλλες προτερεοτητεςτρολαρεις δε παιζει...... ειλικρινα τωρα !με εβγαλες σοχοβιζ με εβγαλες οτι κανω εξυπηρετησης ειδικα εγω που δε τα γουσταρω αυτα με στολισες και θες και καλοσυνες!!
ειδη σου εχω απαντησει το πρωι ωραια οσον αφορα ολα τα υπολοιπα οτι σπρωχνω δικα μου συμφεροντα με αποδειξης σε παρακαλω αλλιως μοκω κουκλιτσα μου
δεν θελω να σε συναντησω ποτε στην ζωη μου εχω αλλες προτερεοτητες
καλη μου εχεις βγαλει γλωσσα 10 μετρα εδω εισαι για να δεχεσαι κριτικες και βεβαια τα καλα ολα τα υπολοιπα σε ενοχλουν ....κυριε ζεφιρε κοφτε τη πλακα παρακαλω..ολα δεν ειναι συμπτωση!!! φαινεται απο το τροπο..πρωτα θα μου βγαλεις εδω το πμ που λεω σε μελος για τσαμπε γαμησι με ανταλλαγμα και μετα ολα τα αλλα...αν και δεν ειναι δυσκολο να παει κανεις στα μυνηματα σας και να δει που χαριεντιζεστε!!ευκολακι κυριε καριπιδοζεφυρε γεια σας και καλο πρωινο
καλη μου εχεις βγαλει γλωσσα 10 μετρα εδω εισαι για να δεχεσαι κριτικες και βεβαια τα καλα ολα τα υπολοιπα σε ενοχλουν ....
πολλα φιλια ξερεις εσυ............. ν..κ ;)![]()
![]()
![]()
τελικα,εχω καταλαβει εδω και πολυ καιρο,πως τα καλυτερα(και ποιο αχρηστα)σιριαλ,παιζονται τα σαββατοκυριακα...
Υ.Γ.προς ολα τα μελη...το νερο αυτη την περιοδο εχει την καλυτερη θερμοκρασια...καντε και καμια βουτια...![]()
τελικα,εχω καταλαβει εδω και πολυ καιρο,πως τα καλυτερα(και ποιο αχρηστα)σιριαλ,παιζονται τα σαββατοκυριακα...
Υ.Γ.προς ολα τα μελη...το νερο αυτη την περιοδο εχει την καλυτερη θερμοκρασια...καντε και καμια βουτια...![]()
καλη μου εχεις βγαλει γλωσσα 10 μετρα εδω εισαι για να δεχεσαι κριτικες και βεβαια τα καλα ολα τα υπολοιπα σε ενοχλουν ....
πολλα φιλια ξερεις εσυ............. ν..κ ;)![]()
![]()
![]()