eua30
Call-Girl
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2017
- Like
- 6.895
Δυο φορες την εβδομαδα?
ετσι λενε,αλλα εγω θελω κιαλλο... :-*
Δυο φορες την εβδομαδα?
ετσι λενε,αλλα εγω θελω κιαλλο... :-*
έλα μου ντέ... Οτι θέλει λέει ο καθένας ρε αστέρι..αυτο που κολαει εδω????
κανα πρωινο ραντεβου για μας τους πρωινους??
αυτο που κολαει εδω????
ε να κάνεις πολλές κουμπαριές!
Eίχε την ίδια καύλα μ' εσένα κι είχε υπάρξει κι αυτή πολύ φίλη μου, πιο πολύ κι από σένα.
Η Ευάρα όταν την πρωτόβλεπες έμενες με το στόμα ανοιχτό, η απόλυτη sex bomb! Tην πηδούσες κι έλεγες "είναι τώρα δυνατόν να γαμάω τέτοιο τεμάχιο;"
Δυστυχώς ούτε αυτή έδινε κώλο, με την αιτίαση πως "Αφού είχε μουνί γιατί να δώσει, πούστης ήταν;" Γενικά οι post operated μισούν πολύ τις αδερφές, υποθέτω διότι κάποτε ήταν κι αυτές και δεν τους άρεσε.
καμία κουμπαρια για μας δεν παίζει εδώ εε αστέρι . .Aξιζω και με εναν πολλες πιστεψε με..και ειδικα με εναν αντρα ομορφο σαν τον αλεξ..χιχι
Ευχαριστώ για την επισήμανση..
κανα πρωινο ραντεβου για μας τους πρωινους??
Επειδή ρώτησες και μάλλον θα έπρεπε να ξέρεις πως είμαι η εγκυκλοπαίδεια του σάιτ κι όχι μόνο θεωρητικώς...
Με την εεγγραφή μου δε μου το ειπαν γαμωτο..επρεπε στη φόρμα στοιχειων να ειχε κ την επιλογη ξέρετε οτι ο γιανεβαν ειναι η εγκυκλοπαίδεια λαρους του σαιτ; χαχαχα :-*
Mε την εγγραφή σου ως Εύα με γνώρισες;
Γιατί εγώ είχα την εντύπωση πως με ήξερες και πιο πριν, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος...
Το ξέρεις όμως πως όταν μου απαντάνε ανταπαντώ, οπότε μην με προκαλείς για να μην γίνουν κι εδώ τα ωραία του φου-μπου, όπου διασκέδασαν αρκετοί...Εσύ εισαι η εγκυκλοπαίδεια..εγω ανοιχτό βιβλιο... τα πολλα λογια ειναι φτώχεια
Το ξέρεις όμως πως όταν μου απαντάνε ανταπαντώ, οπότε μην με προκαλείς για να μην γίνουν κι εδώ τα ωραία του φου-μπου, όπου διασκέδασαν αρκετοί...
Θα σε παρακαλεσω μιας και βγάζεις επιθεση κ γίνεσαι εριστικός να σταματήσεις,και εκει λογο ελειψης χιούμορ θυχτηκες,ετσι γίνεται οταν δεν παμε με τα νερα σας βγάζετε επιθεσαρα..πηγαινε να συρθεις σε κανα νημα αλλο και αστο τουτο δω γι'αυτούς που εχουν αίσθηση τ χιουμορ κυριε γιανεβαν..οσο για το φβ πολλοι με παραδεχτηκαν...σε πμ