eua30
Call-Girl
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2017
- Like
- 6.895
Όλο και κάτι άλλο είχα στο μυαλό μου... Μάλλον είμαι πονηρός...
Το βραδυ ξεκουραζομαι..για να μπορω τη μερα να τα δινω ολα στο σεξ
Όλο και κάτι άλλο είχα στο μυαλό μου... Μάλλον είμαι πονηρός...
καλησπερααα!!!
θα την κούρασε κάνεις πολύ χτες εγώ έχω κάτι στο μυαλό μ αλλά δεν ανάβω φωτιές παλι χε χε εεε αστερι μ ..Αργά ξύπνησες... Τι έκανες όλη νύχτα; ;) ;)
είσαι πρωινός τύπος..?Το βραδυ ξεκουραζομαι..για να μπορω τη μερα να τα δινω ολα στο σεξ
Το βραδυ ξεκουραζομαι..για να μπορω τη μερα να τα δινω ολα στο σεξ
θα την κούρασε κάνεις πολύ χτες εγώ έχω κάτι στο μυαλό μ αλλά δεν ανάβω φωτιές παλι χε χε εεε αστερι μ ..
ακριβώς που είσαι εσύ αστέρι μ εεεΕιπαμε..ειναι γλυκια κούραση
Καλησπέρα βρε ευάκι να είσαι καλα και καλό Ανάσταση, προσπαθώ να σε πετύχω εδω και περίπου 15 μέρες στο κινητό και δεν μπόρεσα ούτε μια φορά να σε βρώ άν σου είναι εύκολο και μπορείς στείλε ένα pm ώστε να κανονίσουμε ένα ραντεβού γτ είμαι κάθε 10 μέρες περίπου Αθήνα .. Να σαι καλά ..
κουκλα βρηκα την συνταγηκαλησπερα μωρο μου, αν δε το συκωνω μπορεις να στελνεις μυνηματακι.. δε σας προλαβαινω και η κλωνοποιηση δεν ειναι ευκολη :-*
μελιιιιιιιι έχει αυτό το ευακι κ έχει τόση αναμονή ούτε στο ΙΚΑ δεν έχει τόση ουρά χαίρομαι για σένα γιατί είσαι καλό παιδί κ καλή στην δουλειά Σ συνέχισε έτσι μωρο..Καλησπέρα βρε ευάκι να είσαι καλα και καλό Ανάσταση, προσπαθώ να σε πετύχω εδω και περίπου 15 μέρες στο κινητό και δεν μπόρεσα ούτε μια φορά να σε βρώ άν σου είναι εύκολο και μπορείς στείλε ένα pm ώστε να κανονίσουμε ένα ραντεβού γτ είμαι κάθε 10 μέρες περίπου Αθήνα .. Να σαι καλά ..
τωρα ξερεις ;)χαχαχαχχαχχα
τωρα ξερεις ;)
ξεκινας εργασια...χαχαχα
αυτο ειναι ΣΙΓΟΥΡΟ!!!σαν το πρωτοτυπο δεν θα βγει
αυτο ειναι ΣΙΓΟΥΡΟ!!!
ο κλωνος θα εχει κανα κουσουρι δεν μπορει
εισαι τελειαολοι οι κλωνοι εχουνε!αποδεδειγμενο... ;) ;)