Νέα

Εξυπνάδες για μοντέλες/χορεύτριες/τραγουδιάρες ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 229
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Να μαθεις να παρακαλας και να υποσχεσαι αλλη φορα στα πμ ξεφτυλισμενε παρλιακέ.
???????
ρε μαλακα εχει δικιο ο σκιουρος και πεφτουμε στην λουμπα....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ.....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αυτό που κάνει ο μπόλντης μόνο επί πληρωμή μπορεί να το κάνει άνθρωπος

δε μπορώ να φανταστώ να τα κάνει όλα αυτά ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ

μέχρι τώρα ξέραμε για το forum posting job

μάλλον θα χει βγει και forum trolling job και δεν το μάθαμε

ειπε ο ηλίθιος.

Ένα άλλο μεγάλο πρόβλημα με τις Ελληνίδες είναι τα υποψήφια πεθερικά.

Πχ άντε και γνωρίζεις κανά καλό μουνί στο γκάζι, τα φτιάχνετε, αποδεικνύεται ότι σπουδάζει δικηγόρος, έχει καλή δουλειά, αμάξι, δικό της σπίτι, λεφτά στην άκρη κλπ
μεχρί εκεί όλα καλά...

και μετά μαθαίνεις ότι ο μπαμπάς της είναι Προιστάμενος πολεοδομίας και η μάνα της Γραμματέας στο Υπουργείο Οικονομικών, δηλαδή 2 λαμόγια-τομάρια ολικής αλέσεως.

Τι κάνεις εκεί;

Βάζεις στο σπίτι σου αυτά τα παλιοτόμαρα προκειμένου μη χάσεις την (πιθανώς κακομαθημένη κόρη τους) ή την κάνεις λούης από αυτό το ψέμα;

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
πάντως φαίνεται από μακριά ότι είναι θρεντ του Λάκη  :grin:

ο λάκης είναι σαν το πνεύμα των χριστουγένων.... :cheesy: (αλλά σε σκατόψυχη έκδοση)  :grin:
δεν υπάρχει περίπτωση να έρθεις σε επαφή μαζί του και να μη σου μεταδώσει το μαγικό κλίμα του  !!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Λοιπον ελα παω να την κανω... δεν θα ασχοληθω αλλο με βλαμμενα γεμισε το ιντερνετ  :uglystupid:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
είναι κακός ο κόσμος !!!  :grin:

Εγω ειμαι ακομη πιο κακος αν χρειαστει. Ειναι ενας καλος τροπος με 2-3 βλαμμενα που τα χνωτα μας δεν ταιριαζουν να τους κοψω την φορα και να τελειωνουμε. Δεν μετανιωνω για οτι εκανα ειδικα τον εναν τον ειχα προειδοποιησει αρκετες φορες και ημουν πρωτα ευγενικος μαζι του.

Και αλλοι εχουν βγαλει πμ απλα χωρις ημερομηνια και ωρα  ;) δεν ειναι κατινια... οι βλαμμενες μπορουν να λενε οτι θελουν και μετα να κανουν τις κινεζες να παει να κανει λογοκρισια στο φιλαρακι της που παρακαλαει να μας ανοιγουν τα κεφαλια τα παλιοτομαρα οι αναρχικοι και τον εχει προτυπο

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
ο λάκης είναι σαν το πνεύμα των χριστουγένων.... :cheesy: (αλλά σε σκατόψυχη έκδοση)  :grin:
δεν υπάρχει περίπτωση να έρθεις σε επαφή μαζί του και να μη σου μεταδώσει το μαγικό κλίμα του  !!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μια χαρα ειναι το τοπικ του Λακη  :rockon: :rockon: :rockon:
σου λεει "λες οτι η ταδε ειναι πουτανα, τηλφωνο και ταριφα κυριος αλλιως σε βγαζω μαλακα"  :rockon: :rockon:

Επισκέπτης

ήρθε έριξε τη βόμβα του κι έφυγε  :grin:

αυτός γαμάει τώρα 35άρες πλούσιες Γλυφαδιώτισες, τις παίρνει και κανά οικοπεδάκι στα μουλωχτά δώρο

κι εμείς καθόμαστε και σκοτωνόμαστε στα θρεντ που ανοίγει  :grin:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Εγω ειμαι ακομη πιο κακος αν χρειαστει.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

υγ
μου αρέσει που έλεγες ότι αν σε βρίσουν στο δρόμο που οδηγείς θα το παίξεις ανώτερος και θα φύγεις....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τέρας ψυχραιμίας μου εσύ !!!  :grin:

Επισκέπτης
εγώ προτείνω από δω και πέρα 27.04.2013 και ώρα 15.50

σε κάθετί που λέει ο μπόλντης να λέμε ΝΑΙ

και τίποτ άλλο

μπας και θεραπευτεί το παιδί

έχουμε ηθική υποχρέωση, για την (έστω και άτσαλη καμιά φορά) παρέα που μας κράτησε εδω΄μέσα στα χειμωνιάτικα ξενύχτια

όχι τίποτα θα κάνει καμιά απόπειρα το παιδί και θα χουμε και τύψεις

σε όλα ΝΑΙ

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
θα δουμε κανα ξυλο η οπως με τον αχαχουχα θα τον ψαχνουμε στην ξουθου? :birdman:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

υγ
μου αρέσει που έλεγες ότι αν σε βρίσουν στο δρόμο που οδηγείς θα το παίξεις ανώτερος και θα φύγεις....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τέρας ψυχραιμίας μου εσύ !!!  :grin:

Ειπα οτι αμα ερθει και με ακουμπησει θα τον αφοπλισω... αμα με βρισει μια θα σηκωθω και θα φυγω και με τον τυπο εδω ακριβως αυτο εγινε... με εβρισε 4-5 φορες μεχρι να φτασω στο σημειο να του την κανω. Και εξω δεν σου κρυβω αμα γινοταν αυτο στο τελος θα μου γυριζε το ματι και θα τον επιανα απο τον λαιμο και θα του ελεγα τι θες? ειπαμε ηρεμος ηρεμος αλλα οχι κ μαλακας.

Και πεταγεται και η αλλη η μλκω που κραζει τον μενιο και του την λεει που ο μενιος ειναι ενα παιδι με ψυχολογικα ζητηματα ολοι το εχουν καταλαβει και λεει εμενα κατινα μετα το ζωο ... που της λεμε οτι εχει λαθος και αντι να πει ναι εκανα λαθος δεν το εγραψα σωστα δεν πρεπει να κραζω αλλους κανει την κινεζα κτλπ κτλπ

οχι οσο δεν καθονται καλα ενω ξηγουμαστε σωστα θα υπαρχουν θεματα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εγώ προτείνω από δω και πέρα 27.04.2013 και ώρα 15.50

σε κάθετί που λέει ο μπόλντης να λέμε ΝΑΙ

και τίποτ άλλο

μπας και θεραπευτεί το παιδί

έχουμε ηθική υποχρέωση, για την (έστω και άτσαλη καμιά φορά) παρέα που μας κράτησε εδω΄μέσα στα χειμωνιάτικα ξενύχτια

όχι τίποτα θα κάνει καμιά απόπειρα το παιδί και θα χουμε και τύψεις

σε όλα ΝΑΙ

εγω να θεραπευτω ρε μαλεα? που τα χεις βαλει με ολο τον κοσμο.... που εισαι Γερμανοφιλος που εχεις γεμισει ενα καρο κομπλεξ και κραζεις δημοσιους , πολεοδομιες κτλπ κτλπ... καλα μαλεας τελειως εισαι? ελεος με τον καθε βλακα εδω μεσα ελεοσ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom