You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
ΝΑΙΙΙΙ σκιουρε εσενα εκανα παραθεση ετσι?
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
ασε τυπε μονο λογια σε αυτο το φορουμ
Mr.Fregoli
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 6
- Like
- 180
- Πόντοι
- 281
Απο την 7η σελίδα και κάτω πρέπει να σβηστούν όλα τα ποσταρίσματα ή έστω να μεταφερθουν στο chat-thread.
Νομίζω κάπου πηρε το μάτι μου κάποιον μοντ ονοματι gl?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ειναι μοντ 8ωρου οπως ελεγε και ο συγχωρεμενος 3λαλουνΑπο την 7η σελίδα και κάτω πρέπει να σβηστούν όλα τα ποσταρίσματα ή έστω να μεταφερθουν στο chat-thread.
Επισκέπτης
Απο την 7η σελίδα και κάτω πρέπει να σβηστούν όλα τα ποσταρίσματα ή έστω να μεταφερθουν στο chat-thread.
και τι να μείνει ρε τύπε;
να υποστηρίξουμε τώρα τις μοντέλες, τις χορεύτριες και τις τραγουδιάρες;
δεν ξέρουμε ότι στα επαγγέλματα αυτά η πούτσα πάει σύννεφο;
άλλες για να ανέβουν, άλλες για να κρατηθούν, άλλες για να πληρωθούν τη φήμη τους, άλλες λόγω γνωριμιών, άλλες λόγω τρόπου ζωής (πάρτυ, κλπ), άλλες λόγω νύχτας, απλά φεύγοντας απ το μαγαζί, κλπ
καταρχήν ο κόσμος που τις περιτρυγιρίζει είναι τα μεγαλύτερα λαμόγια της πιάτσας, μπαρόβιοι, μπουζουκτσήδες, μπράβοι, τι άλλο να περιμένει κανείς από τον τρόπο ζωής τους;
Σιγά τώρα, που τις θίξαμε το καλτσόν...
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
ασε τυπε μονο λογια σε αυτο το φορουμ
Ο συγκεκριμενος επειδη τον εχω τσεκαρει τι κανει... δεν μπαινει εδω μεσα με σκοπο να συζητησει ειναι ένας άξεστος που μονο να βριζει ξερει εξαρχης αμα δει κατι και δεν του αρεσει απλα θα σε βρισει. Εγω του εστειλα πμ να τον ρωτησω για ποιο λογο βριζει (φαινεται η αρχικη ερωτηση στο πμ) η απαντηση του την ειδατε ... μετα δεν του απαντησα ξανα καθολου. Δεν ασχοληθηκα με τον τυπο τον εγραψα στα @@ μου δεν του ζητησα συμφιλιωση ουτε συμφωνησα σε αυτα που εγραψε.
Ο τυπος συνεχιζει το κολπο τον προειδοποιω .... δεν καταλαβαινει και παλι τα ιδια οποτε θα πρεπει με καποιο τροπο να του θυμήσουμε το πμ που ειχε στειλε και μας ευχαριστουσε που ειμασταν ευγενικοι μαζι του. Οποτε το δημοσιευσα... πρεπει με καποιο τροπο να κοψεις στον αλλον τη φορα ειδικα οταν δεν καταλαβαινει δυστυχως.
Mr.Fregoli
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 6
- Like
- 180
- Πόντοι
- 281
και τι να μείνει ρε τύπε;
να υποστηρίξουμε τώρα τις μοντέλες, τις χορεύτριες και τις τραγουδιάρες;
δεν ξέρουμε ότι στα επαγγέλματα αυτά η πούτσα πάει σύννεφο;
άλλες για να ανέβουν, άλλες για να κρατηθούν, άλλες για να πληρωθούν τη φήμη τους, άλλες λόγω γνωριμιών, άλλες λόγω τρόπου ζωής (πάρτυ, κλπ), άλλες λόγω νύχτας, απλά φεύγοντας απ το μαγαζί, κλπ
καταρχήν ο κόσμος που τις περιτρυγιρίζει είναι τα μεγαλύτερα λαμόγια της πιάτσας, μπαρόβιοι, μπουζουκτσήδες, μπράβοι, τι άλλο να περιμένει κανείς από τον τρόπο ζωής τους;
Σιγά τώρα, που τις θίξαμε το καλτσόν...
δεν μπορώ να πω πως έχεις και άδικο...
(καμια φορά δεν μπορώ να καταλάβω γιατι μαλώνετε...αφού είστε καιρό τώρα διαδικτυακοι φίλοι μπολντης, αχαχουχας, λακης, εριναλ και όλοι οι υπολοιποι οι παλιοι... αν το κάνετε ως ψυχοθεραυτικό μέσο για να ξεδώσετε ..πάω πασο)
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
απο που θα περνουμε ληγμενα λαχεια τώρα;θα βγει σε συνταξη ο αχαχουχας τυπε? :o
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
αυτα ηταν συκοφαντιες των διπλα ουνων τυπεαπο που θα περνουμε ληγμενα λαχεια τώρα;
ο αχαχουχας ειναι επαγγελματιας
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
δεν μπορώ να πω πως έχεις και άδικο...
(καμια φορά δεν μπορώ να καταλάβω γιατι μαλώνετε...αφού είστε καιρό τώρα διαδικτυακοι φίλοι μπολντης, αχαχουχας, λακης, εριναλ και όλοι οι υπολοιποι οι παλιοι... αν το κάνετε ως ψυχοθεραυτικό μέσο για να ξεδώσετε ..πάω πασο)
Δεν ειμαι φιλος με την εριναλ ουτε με τον λακη. Τον λακη τον εχω χαρακτηρισει ψυχοπαθη και η εριναλ υποστηριζει ατομα που επικροτουν τρομοκρατικες πραξεις οπως αυτες που γινονται σε πανεπιστημιακα ιδρυματα απο αναρχικους.
Με συγχωρεις. Δεν ειμαστε φιλοι.
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
αυτα ηταν συκοφαντιες των διπλα ουνων τυπε
και μεγάλος φιλότεχνος....αν θυμάται κανείς εκείνα τα υπέροχα ξυλόγλυπτα !!!
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
φιλομουσοςκαι μεγάλος φιλότεχνος....αν θυμάται κανείς εκείνα τα υπέροχα ξυλόγλυπτα !!!
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
Τον λακη τον εχω χαρακτηρισει ψυχοπαθη ...
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
φιλομουσος
φιλόσοφος
Mr.Fregoli
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 6
- Like
- 180
- Πόντοι
- 281
Δεν ειμαι φιλος με την εριναλ ουτε με τον λακη. Τον λακη τον εχω χαρακτηρισει ψυχοπαθη και η εριναλ υποστηριζει ατομα που επικροτουν τρομοκρατικες πραξεις οπως αυτες που γινονται σε πανεπιστημιακα ιδρυματα απο αναρχικους.
Με συγχωρεις. Δεν ειμαστε φιλοι.
Συγνωμη δεν το ήξερα.
Ομως ποιος ο λόγος να έρχεσαι συνεχώς σε αντιπαράθεση με άτομα που έχουν παγιωμένες απόψεις και ξέρεις εκ των προτέρων οτι δε θα αλλάξουν? Οταν ξεκινας μια συζήτηση είσαι έτοιμος να δεχτείς πράγματα και να υποστηρίξεις φυσικά. Αν είσαι ανυποχώρητος ποιος ο λόγος? Δεν το καταλαβαίνω καθολου.
Εκτός αν γίνεται για πλακα. Αλλα έχω την αίσθηση πως μονο ο απόλυτος έχει αυτή τη διάθεση στα ποσταρίσματα του.
Φυσικά διακαιωμα σας είναι να κανετε ότι θελετε.
Απλα είναι λιγάκι κουραστικό να διαβαζεις ένα σωρό σελίδες βρισίματα και ακατανόητα σχόλια.
Αλλά όπως είπε ο σκιουρος...δεν είναι και τόσο σημαντικό το θέμα..
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ετσι ειναι οι ευγενης ψυχες τυπεκαι μεγάλος φιλότεχνος....αν θυμάται κανείς εκείνα τα υπέροχα ξυλόγλυπτα !!!
εχουν καλλιτεχνικες ανησυχιες
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
τύπε ο αχαχουχας δεν ειναι κακος ανθρωπος,αλλα το εχει παρακανει με τους κλώνουςαυτα ηταν συκοφαντιες των διπλα ουνων τυπε