Νέα

Εξυπνάδες για μοντέλες/χορεύτριες/τραγουδιάρες ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 229
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Τι βλακείες λέτε ρε,ο Μήτσος ζει και βασιλεύει.................απλά είχε μια "κοντρούλα"..... :humpleg:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Ομως ποιος ο λόγος να έρχεσαι συνεχώς σε αντιπαράθεση με άτομα που έχουν παγιωμένες απόψεις και ξέρεις εκ των προτέρων οτι δε θα αλλάξουν? Οταν ξεκινας μια συζήτηση είσαι έτοιμος να δεχτείς πράγματα και να υποστηρίξεις φυσικά. Αν είσαι ανυποχώρητος ποιος ο λόγος? Δεν το καταλαβαίνω καθολου.
Εκτός αν γίνεται για πλακα. Αλλα έχω την αίσθηση πως μονο ο απόλυτος έχει αυτή τη διάθεση στα ποσταρίσματα του.
Φυσικά διακαιωμα σας είναι να κανετε ότι θελετε.

Απλα είναι λιγάκι κουραστικό να διαβαζεις ένα σωρό σελίδες βρισίματα και ακατανόητα σχόλια.

γιατί πάντα κάποια δραστηριότητα πρέπει να έχει νόημα και κάποια συγκεκριμένη λογική η στόχο ?

ας πούμε ότι κάναμε μια σοβαρή κουβέντα επί του θέματος.
οι περισσότεροι θα συμφωνούσαμε στο εξής.
ότι ο χώρος της mainstream show biz είναι πολύ βρώμικος για να χωράει κάποιον ηθικό σεβασμό.
τι άλλο μπορείς να προσθέσεις...

φιλικά.  :)

ntelikanis

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
200
Πόντοι
6
Τις έχω διαβάσει ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ εδώ μέσα
και κάθε φορά επαναλαμβάνεται το ίδιο ποιηματάκι .

Όταν είναι κάποιο ξεκωλάκι , που όλοι [size=12pt](όσοι δεν είμαστε οπισθογεμείς)[/size] θα θέλαμε να το γαμήσουμε, γράφουν εξυπνάδες διάφοροι ,
ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ,
ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ,
ΕΙΝΑΙ ΒΙΖΙΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΜΕ 100€ , 200€ ...

Αλλά ...

αν ζητηθούν περισσότερες πληροφορίες ,
[size=14pt]ΜΟΥΓΚΑ !!!!!!!![/size]

Και τελικά καταλήγουν οι ξύπνιοι σε φοβερές διαπιστώσεις :

1)ΟΤΙ ΜΕ 50€ , 100€ , 120€ γαμάς πολλά αλμπάνια, ρουμάνια , ρωσίδια , βουλγάρες ,
αραπίνες ... (τι λε ρε , δεν το ξεραμε ... και με 10€ τζάνκια).
2)ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100€ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ... (wow).
3)ΚΑΤΙ ΗΘΙΚΟΠΛΑΣΤΙΚΑ ... ότι αν βγεις καλοντυμένος, και σεμνος και ξυπνιος και μαγκας ...
και φας και καποιες ωρες/μηνες/χρονια  θα βγάλεις γκόμενα (χωρίς να τη γαμήσεις όμως) !!!!!!
4)Ότι αυτοί που γράφουν τις εξυπνάδες
δεν δίνουν παραπάνω από 100€ για πουτάνες ...
(λες και δεν μαντεύουμε το μηνιαίο τους εισόδημα)

και καταλήγουμε ....

[size=15pt]ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ
ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ , ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΑΡΙΦΑ ;;;;;;[/size]

[size=20pt]ΟΧΙ._[/size]

[size=13pt]τα άλλα είναι τρίχες ......[/size]

Ρε φιλε δεν ξερω τι λες εσυ αλλα εγω εχω γραψει πολλες φορες την ταριφα και τον τροπο που γαμιουντε καποιες και τα ποστ μου τα πανε στα σκουπιδια...οποτε το οτι γραφονται καποια πραγματα αλλα μετα δεν συνεχιζονται δεν ειναι οτι λεει ο καθενας την παπαρια του αλλα ειναι σαν να πατας το κουμπακι καποιου εδω μεσα κ αρχιζει τα delete...

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
αυτη η "λογικη" επικρατει που εχει ως αποτελεσμα, οι αντρες, να παιρνουν δανεια για να παρουν το cayenne, το rolex, i-phone, την μεζονεταρα, να μπορουν να πληρωσουν καφε-φαγητο της καθε κοπελιτσας που δηθεν για τον ερωτα της, οι αντρες, "οφειλουν" να της παρεχουν τα resources που αναφερεις...

δυστυχως ισχυουν ολα και ακομα χειροτερα ισχυει και η καταληξη ολων αυτων των ανδρων που καιγονται κυριολεκτικα και μεταφορικα για να ειναι ενταξει σε αυτην την κλαση των γυναικων που τελικα τους πουλανε για καποιον με περισσοτερα και συχνοτερα η διαφορα τους υποκειται σε ενα σπιτι ή στο καλυτερο αυτοκινητο.

συμπερασματικα, χρεωνονται για μια "μετοχη" που ειναι μπλοφα καλυμμενη με το πεπλο της γυναικειας γοητειας, οπου στο τελος σκαει και σε στελνει στο ψυχιατρειο, στην στενη, στο δρομο και εξω απο τον εαυτο σου...γιατι το χειροτερο ειναι οτι ολο αυτο το σκηνικο, το δημιουργεις για να εισαι επιλεξιμος απο αυτην την κλικα..δεν εισαι ο εαυτος σου..που τελικα ο εαυτος σου σε βαζει στα σωστα πλαισια και κατοπιν εορτης καταλαβαινεις οτι αυτο που δημιουργησες για να εισαι αρεστος απλα ηταν ενα μεγαλο λαθος...(εκτος αν εισαι ψυχακιας τερμα που δεν καταλαβαινεις Χριστο κι ολα καλα)
"το νινί το νινί το νινί σέρνει καράβι" δεν έλεγε μία μεγάλη τραγουδοποιός; :think:

Επισκέπτης
Ρε φιλε δεν ξερω τι λες εσυ αλλα εγω εχω γραψει πολλες φορες την ταριφα και τον τροπο που γαμιουντε καποιες και τα ποστ μου τα πανε στα σκουπιδια...οποτε το οτι γραφονται καποια πραγματα αλλα μετα δεν συνεχιζονται δεν ειναι οτι λεει ο καθενας την παπαρια του αλλα ειναι σαν να πατας το κουμπακι καποιου εδω μεσα κ αρχιζει τα delete...

τύπε για πες καμιά ταρίφα χωρίς ονόματα, για να πάρουμε μια ιδέα  :rockon:
μόνο πες επάγγελμα, πχ μοντέλο κλπ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Συγνωμη δεν το ήξερα.

Ομως ποιος ο λόγος να έρχεσαι συνεχώς σε αντιπαράθεση με άτομα που έχουν παγιωμένες απόψεις και ξέρεις εκ των προτέρων οτι δε θα αλλάξουν? Οταν ξεκινας μια συζήτηση είσαι έτοιμος να δεχτείς πράγματα και να υποστηρίξεις φυσικά. Αν είσαι ανυποχώρητος ποιος ο λόγος? Δεν το καταλαβαίνω καθολου.
Εκτός αν γίνεται για πλακα. Αλλα έχω την αίσθηση πως μονο ο απόλυτος έχει αυτή τη διάθεση στα ποσταρίσματα του.
Φυσικά διακαιωμα σας είναι να κανετε ότι θελετε.

Απλα είναι λιγάκι κουραστικό να διαβαζεις ένα σωρό σελίδες βρισίματα και ακατανόητα σχόλια.

Αλλά όπως είπε ο σκιουρος...δεν είναι και τόσο σημαντικό το θέμα..

Καποιες φορες η αντιπαράθεση ειναι ο μονος δρομος οπως εγινε σημερα. Ο απολυτος ειναι ωραιος τυπος και κανει τον χαβαλε του αλλα αμα εξεφραζε και αυτος τις αποψεις του θα ηταν λογικο να ειχε αντιπαλους και να υπηρχαν διαφωνιες ακομη και τσακωμοι. Βεβαια ουτε αυτος ξεφυγε του ανοιξανε θρεντ με τα ποστ του ειχα δει....  :P

αν εχεις προσεξει ο απολυτος ειναι ιδιαιτερα λακωνικος οπως και ο λοπεζ.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Καποιες φορες η αντιπαράθεση ειναι ο μονος δρομος οπως εγινε σημερα. Ο απολυτος ειναι ωραιος τυπος και κανει τον χαβαλε του αλλα αμα εξεφραζε και αυτος τις αποψεις του θα ηταν λογικο να ειχε αντιπαλους και να υπηρχαν διαφωνιες ακομη και τσακωμοι. Βεβαια ουτε αυτος ξεφυγε του ανοιξανε θρεντ με τα ποστ του ειχα δει....  :P

κια με το τι δουλεια κανω μου ειχαν ανοιξει θρεντ τυπε :grin:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
αυτη η "λογικη" επικρατει που εχει ως αποτελεσμα, οι αντρες, να παιρνουν δανεια για να παρουν το cayenne, το rolex, i-phone, την μεζονεταρα, να μπορουν να πληρωσουν καφε-φαγητο της καθε κοπελιτσας που δηθεν για τον ερωτα της, οι αντρες, "οφειλουν" να της παρεχουν τα resources που αναφερεις...

δυστυχως ισχυουν ολα και ακομα χειροτερα ισχυει και η καταληξη ολων αυτων των ανδρων που καιγονται κυριολεκτικα και μεταφορικα για να ειναι ενταξει σε αυτην την κλαση των γυναικων που τελικα τους πουλανε για καποιον με περισσοτερα και συχνοτερα η διαφορα τους υποκειται σε ενα σπιτι ή στο καλυτερο αυτοκινητο.

συμπερασματικα, χρεωνονται για μια "μετοχη" που ειναι μπλοφα καλυμμενη με το πεπλο της γυναικειας γοητειας, οπου στο τελος σκαει και σε στελνει στο ψυχιατρειο, στην στενη, στο δρομο και εξω απο τον εαυτο σου...γιατι το χειροτερο ειναι οτι ολο αυτο το σκηνικο, το δημιουργεις για να εισαι επιλεξιμος απο αυτην την κλικα..δεν εισαι ο εαυτος σου..που τελικα ο εαυτος σου σε βαζει στα σωστα πλαισια και κατοπιν εορτης καταλαβαινεις οτι αυτο που δημιουργησες για να εισαι αρεστος απλα ηταν ενα μεγαλο λαθος...(εκτος αν εισαι ψυχακιας τερμα που δεν καταλαβαινεις Χριστο κι ολα καλα)

Γι αυτό εχω γίνει κι εγώ αισχρός τύπε...

Αντί να πάρω το Καγιέν και τη μεζονέτα και να είμαι και στην αμφιβολία.... λέω τη μαγική λέξη....  "Πόσα;"

Σίγουρα θα κοστίσει φτηνότερα από το να κάνεις όλα αυτά...

Η απάντηση πολλών γυναικών είναι "μα δεν είμαι πουτάνα!"

Εκεί απλώς γελάς...

" Πουτάνα είσαι αυτό είναι αναμφισβήτητο... Απλώς διαπραγματεύομαι την τιμή.."

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Αντί να πάρω το Καγιέν και τη μεζονέτα και να είμαι και στην αμφιβολία.... λέω τη μαγική λέξη....  "Πόσα;"

Εκεί απλώς γελάς...

:2funny: :2funny: :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.370
Πόντοι
25.467

Εκεί απλώς γελάς...

Πωωωωωω....

Υποκλίνομαι στο μεγαλείο του πνεύματος σας.  :headbang2:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
παλι σας γλεντησε ο μπολντης

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
Καποιες φορες η αντιπαράθεση ειναι ο μονος δρομος οπως εγινε σημερα. Ο απολυτος ειναι ωραιος τυπος και κανει τον χαβαλε του αλλα αμα εξεφραζε και αυτος τις αποψεις του θα ηταν λογικο να ειχε αντιπαλους και να υπηρχαν διαφωνιες ακομη και τσακωμοι. Βεβαια ουτε αυτος ξεφυγε του ανοιξανε θρεντ με τα ποστ του ειχα δει....  :P

Ο απόλυτος όταν είχε πρωτομπεί τσακωνόταν με την πάπια(τη γνήσια). Αλλά μιλάμε για χοντρά βρισίδια  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom