apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ξυλο!
ξυλο!
ξυλο!
Αχουχιζεις τυπε. :S
σαλτα γαμησου μωρη ψωλη....ναι μαλακια εγραψα τελικα
εισαι αναρχιδο αγαμητο πουστρακι
αντε στον πουτσο τωρα ΜΑΛΑΚΑ
πηγαινε να γαμησεις συντομα μαλακα φιλικη συμβουλη.....ΒΛΑΚΑ ΑΧΑΧΟΥΧΑ σε πηρανε χαμπαρι
τραβα να κλαψεις στον ωμο της εριναλ τωρα της ανθρωπιστριας
θα υπάρξει και ραντεβού θανάτου και ξύλο μέσω νετ επειδή ο μπολ ξέρει πολεμικές τέχνες και έχει και ντανξυλο!
ξυλο!
Κοιτα τυπε και εσυ μαλακια εκανες, προσωπικα μυνηματα ειναι, μην εισαι κατινα.Ειδες εναν μαλακα? που με παιρνει με το καλο στο πμ και μετα παει να μου την βγει...
ξερεις ποσες φορες τον ειχα προειδοποιησει? Νομιζει ο καθενας οτι ειναι το κτημα του το ΙΝτερνετ να βριζει οποιον γουσταρει. Ας τον να συνεχισει να δεις πανηγυρι εχουμε και αλλους τροπους.
πηγαινε να γαμησεις συντομα μαλακα φιλικη συμβουλη.....
πηγαινε να γαμησεις συντομα μαλακα φιλικη συμβουλη.....
....μαλακα εχω χεστει πανω μου τωρα...καρτάκη την έβαψες ήδη ο μπολ σε απείλησε. τα πράγματα είναι δύσκολα. θα πέσουν κεφάλια
εκτος απο ΜΑΛΑΚΑΣ,γαμιας εισαι και πολυ εξυπνος πουτσουλα...Απο σημερα νεο ψευδωνυμο ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ2
the new generation
Μιλας σε τυπο που εχει 8 νταν. :S....μαλακα εχω χεστει πανω μου τωρα...
Κοιτα τυπε και εσυ μαλακια εκανες, προσωπικα μυνηματα ειναι, μην εισαι κατινα.
εκτος απο ΜΑΛΑΚΑΣ,γαμιας εισαι και πολυ εξυπνος πουτσουλα...
αντε να δουμε κανα ραντεβου θανατουθα υπάρξει και ραντεβού θανάτου και ξύλο μέσω νετ επειδή ο μπολ ξέρει πολεμικές τέχνες και έχει και νταν
Έλα ρε γιατί το λες αυτό για τον μπολ. Πήγε με πμ κλάψας στον καρτάκη και μετα έβγαλε το πμ του καρτάκη για να υποστηρίζει οτι του κλάφτηκε. Μιλάμε για την σούπερ κατίνα και μετά το ακόμη πιο εξωφρενικό είναι ότι σε λέει αχαχούχα όταν ο ίδιος ο μπολ φερεται σαν τον χαχούχα και στέλνει πμ για να ρωτήσει τι τους έκανε. Κορυφή ο τύπος
Ναι σαν αχαχουχας πηγα... τον ρωτησα για ποιο λογο βριζει και χεστηκε πανω του ο μαλεας λες και του την επεσε μπατσος αρχισε τις δικαιολογιες
αι στο διαολο ο καθε φλουφλης εδω μεσα μαζευτηκε.
αντε να δουμε κανα ραντεβου θανατου
ρε μαλακα χαπια πινεις η απο την αγαμια ειναι αυτα?Ναι σαν αχαχουχας πηγα... τον ρωτησα για ποιο λογο βριζει και χεστηκε πανω του ο μαλεας λες και του την επεσε μπατσος αρχισε τις δικαιολογιες
αι στο διαολο ο καθε φλουφλης εδω μεσα μαζευτηκε.