Νέα

Εξυπνάδες για μοντέλες/χορεύτριες/τραγουδιάρες ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 229
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Mr.Fregoli

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Κριτικές
6
Like
180
Πόντοι
281
Και κάτι επιπλέον ως δευτερολογία..

Ας δουμε τις ηλικίες 20-25. Κοπέλες που τελειώνουν τη σχολή τους και είναι στην καλύτερη ηλικία τους σεξουαλικά (δηλ έχουν μια εμπειρία και είναι φρέσκιες σωματικά).
Απο τη μια δεν ικανοποιούνται πλεον με το χαρτζηλίκι του μπαμπα αλλα βλέπουν πως δεν μπορει να τους έχει και λογαριασμο στην τράπεζα όπως παλια για να τραβάνε με την κάρτα (που να προφτάσει ο άνθρωπος σήμερα). Βεβαια και οι ίδιες έχουν περιορίσει τις απαιτήσεις τους, αλλα όχι πολυ. Θέλουν το γκόμενο, αλλα όχι πια τον συμφοιτητη με τις ξεπετες στα αμαξια και στις τουαλέτες, μισα μισα το φαγητο και κερασμενο ποτο επειδή έχεις όμορφα μπουτια. Αυτα ήταν πριν μερικά χρόνια αφού και οι τσέπες των αγοριων δε γεμίζουν πλεον (τα καβαλο τους όμως γεμίζουν). Θέλουν το κάπως δημιουργημενο, πάνω κάτω 5 χρόνια πιο μεγάλο, που θα έχει τελειώσει τη σχολή, θα έχει δουλεια, αλλα και την οικονομική επιφάνεια απο την οικογένεια του (γιατι ποιος 30-αρης σημερα μπορει να φτιάξει απο μονος τελείως την ανεξαρτησία του?), δικο του σπίτι και αμαξι. Αν είναι και εμφανίσιμος ακομα καλυτερα. Αν είναι και λιγάκι εξυπνουλης ή δε κοιτάει συνεχεια την "μπαοκάρα" αγγίζουν την τελειότητα. Φυσικά έχουν πάντα έτοιμες την εναλλακτική με την πρώτη ευκαιρία. Να είστε σίγουροι πως στον αμεσως καλύτερο οι γυναίκες είναι οδοστρωτήρες και περνάνε από πάνω σου στο δρόμο για τον επομενο.
Απο την άλλη δεν είναι και οι ίδιες διατεθιμένες να προσφέρουν πολλα. Κάποιος ανέφερε πως είναι δοτικές. Δεν το έχω διαπιστώσει.. μπορεί να έχω και μικρή εμπειρία ή δε μου έτυχε να το ανακαλύψω. Φαίνονται ως δοτικές σε τι? Σε γλυκόλογα, σε νιαουρίσματα αντε και σε κάποιο σεξ με το ζόρι. Σεξ δίνουν πάντα με ανταλλαγματα. Και καλο σεξ αναλόγως.

Ισως τα περιγράφω κυνικα. Υπάρχουν και εξαιρέσεις. Αλλα θα πρόκειται για μέτριες εμφανισιακά γυναίκες ή κάτω του μετρίου.

Υπάρχει μια ζούγκλα εκει εξω. Και πιστεψτε με, οι γυναίκες δεν είναι τόσο αβοήθητες πια σε αυτη...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.486
Πόντοι
25.467
Ἐγὼ ἐντυπωσιάζομαι ἐκ τοῦ ἐντυπωσιασμοῦ τοῦ κ. Boldemort ἐκ τοῦ ἐντυπωσιασμοῦ τῶν θηλεων μετ' αὐτοῦ (γ΄ ἐπίπεδον ἐντυπωσιασμοῦ δηλ.)

Δυστυχώς, με τον κ. Βοδιμόρτη το πλήθος των επιπέδων είναι αναρίθμητο, φίλτατε.

Επισκέπτης

Συνημμένα

• F3.large.jpg
    F3.large.jpg
    308,3 KB · Εμφανίσεις: 24

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και κάτι επιπλέον ως δευτερολογία..

Ας δουμε τις ηλικίες 20-25. Κοπέλες που τελειώνουν τη σχολή τους και είναι στην καλύτερη ηλικία τους σεξουαλικά (δηλ έχουν μια εμπειρία και είναι φρέσκιες σωματικά).
Απο τη μια δεν ικανοποιούνται πλεον με το χαρτζηλίκι του μπαμπα αλλα βλέπουν πως δεν μπορει να τους έχει και λογαριασμο στην τράπεζα όπως παλια για να τραβάνε με την κάρτα (που να προφτάσει ο άνθρωπος σήμερα). Βεβαια και οι ίδιες έχουν περιορίσει τις απαιτήσεις τους, αλλα όχι πολυ. Θέλουν το γκόμενο, αλλα όχι πια τον συμφοιτητη με τις ξεπετες στα αμαξια και στις τουαλέτες, μισα μισα το φαγητο και κερασμενο ποτο επειδή έχεις όμορφα μπουτια. Αυτα ήταν πριν μερικά χρόνια αφού και οι τσέπες των αγοριων δε γεμίζουν πλεον (τα καβαλο τους όμως γεμίζουν). Θέλουν το κάπως δημιουργημενο, πάνω κάτω 5 χρόνια πιο μεγάλο, που θα έχει τελειώσει τη σχολή, θα έχει δουλεια, αλλα και την οικονομική επιφάνεια απο την οικογένεια του (γιατι ποιος 30-αρης σημερα μπορει να φτιάξει απο μονος τελείως την ανεξαρτησία του?), δικο του σπίτι και αμαξι. Αν είναι και εμφανίσιμος ακομα καλυτερα. Αν είναι και λιγάκι εξυπνουλης ή δε κοιτάει συνεχεια την "μπαοκάρα" αγγίζουν την τελειότητα. Φυσικά έχουν πάντα έτοιμες την εναλλακτική με την πρώτη ευκαιρία. Να είστε σίγουροι πως στον αμεσως καλύτερο οι γυναίκες είναι οδοστρωτήρες και περνάνε από πάνω σου στο δρόμο για τον επομενο.
Απο την άλλη δεν είναι και οι ίδιες διατεθιμένες να προσφέρουν πολλα. Κάποιος ανέφερε πως είναι δοτικές. Δεν το έχω διαπιστώσει.. μπορεί να έχω και μικρή εμπειρία ή δε μου έτυχε να το ανακαλύψω. Φαίνονται ως δοτικές σε τι? Σε γλυκόλογα, σε νιαουρίσματα αντε και σε κάποιο σεξ με το ζόρι. Σεξ δίνουν πάντα με ανταλλαγματα. Και καλο σεξ αναλόγως.

Ισως τα περιγράφω κυνικα. Υπάρχουν και εξαιρέσεις. Αλλα θα πρόκειται για μέτριες εμφανισιακά γυναίκες ή κάτω του μετρίου.

Υπάρχει μια ζούγκλα εκει εξω. Και πιστεψτε με, οι γυναίκες δεν είναι τόσο αβοήθητες πια σε αυτη...

Κοιτα αν θες να μιλησουμε πραγματικα... για να πηδας καθε μέρα ή εστω καλες γκομενες συχνα και να μην ειναι πουτανες-πουτανες καποιος λογος πρεπει να υπαρχει... παντα υπαρχει κατι απο πισω αλλα δεν μπορεις να ξερεις τι ειναι αμα δεν το ψαξεις.

Καλα τα αυτοκινητα και τα λεφτα παντα ηταν γκομενοπαγιδες βλεπει ανεσεις η άλλη σου λεει εδω ειμαστε. Λογικο

Ειναι αυτο που ελεγα παλια... οι υψηλες απαιτησεις ειναι θεμα υψηλου ανταγωνισμου .... πας σε κάποια που καθε μερα της την πεφτουν 100? Η χυλοπιτα ειναι κατι παραπανω απο βεβαιη. Ειδικα αμα δεν εχεις κατι παραπανω απο αυτους τους 100 για να ξεχωρισεις.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καμακι σε καλες γκομενες? αποτυχια. Ειναι ψωνισμενες. Δεν πεφτουν ετσι.Το χω δοκιμασει παλια

Οποτε μπαινεις μεσα στον κυκλο και αναμενεις... πας απλα για την παρεα και μολις παρουσιαστει καποια ευκαιρια την τσιμπας. Με ατομα απο την παρεα τους πηδιουνται οι γκομενες.

Μπαινεις σε μια παρεα που έχει πες 5-6 καλες γκομενες και 4-5 μαντραχαλεους .... ε καποια θα σου κατσει και σενα... δεν γινεται. Αμα βγαινετε συνεχεια....

παιδια ετσι παει το πραγμα... οι αριθμοι δεν κανουν ποτε λαθος μερικοι νομιζουν οτι θα πανε σε ενα κλαμπ θα κανουν ξερο καμακι και η αλλη θα συγκινηθει τοσο που θα ανοιξει τα ποδια... ΑΡΧΙΔΙΑ.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Καμακι σε καλες γκομενες? αποτυχια. Ειναι ψωνισμενες. Δεν πεφτουν ετσι.Το χω δοκιμασει παλια

Οποτε μπαινεις μεσα στον κυκλο και αναμενεις... πας απλα για την παρεα και μολις παρουσιαστει καποια ευκαιρια την τσιμπας. Με ατομα απο την παρεα τους πηδιουνται οι γκομενες.

Μπαινεις σε μια παρεα που έχει πες 5-6 καλες γκομενες και 4-5 μαντραχαλεους .... ε καποια θα σου κατσει και σενα... δεν γινεται. Αμα βγαινετε συνεχεια....

παιδια ετσι παει το πραγμα... οι αριθμοι δεν κανουν ποτε λαθος μερικοι νομιζουν οτι θα πανε σε ενα κλαμπ θα κανουν ξερο καμακι και η αλλη θα συγκινηθει τοσο που θα ανοιξει τα ποδια... ΑΡΧΙΔΙΑ.
που στον πουτσο εχεις βγαλει αυτα τα συμπερασματα γαμω την τρελλα μου?  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Τις έχω διαβάσει ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ εδώ μέσα
και κάθε φορά επαναλαμβάνεται το ίδιο ποιηματάκι .

Όταν είναι κάποιο ξεκωλάκι , που όλοι [size=12pt](όσοι δεν είμαστε οπισθογεμείς)[/size] θα θέλαμε να το γαμήσουμε, γράφουν εξυπνάδες διάφοροι ,
ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ,
ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ,
ΕΙΝΑΙ ΒΙΖΙΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΜΕ 100€ , 200€ ...

Αλλά ...

αν ζητηθούν περισσότερες πληροφορίες ,
[size=14pt]ΜΟΥΓΚΑ !!!!!!!![/size]

Και τελικά καταλήγουν οι ξύπνιοι σε φοβερές διαπιστώσεις :

1)ΟΤΙ ΜΕ 50€ , 100€ , 120€ γαμάς πολλά αλμπάνια, ρουμάνια , ρωσίδια , βουλγάρες ,
αραπίνες ... (τι λε ρε , δεν το ξεραμε ... και με 10€ τζάνκια).
2)ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100€ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ... (wow).
3)ΚΑΤΙ ΗΘΙΚΟΠΛΑΣΤΙΚΑ ... ότι αν βγεις καλοντυμένος, και σεμνος και ξυπνιος και μαγκας ...
και φας και καποιες ωρες/μηνες/χρονια  θα βγάλεις γκόμενα (χωρίς να τη γαμήσεις όμως) !!!!!!
4)Ότι αυτοί που γράφουν τις εξυπνάδες
δεν δίνουν παραπάνω από 100€ για πουτάνες ...
(λες και δεν μαντεύουμε το μηνιαίο τους εισόδημα)

και καταλήγουμε ....

[size=15pt]ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ
ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ , ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΑΡΙΦΑ ;;;;;;[/size]

[size=20pt]ΟΧΙ._[/size]

[size=13pt]τα άλλα είναι τρίχες ......[/size]

Παλι αγαμιες εχεις?

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
σουρομενος ητανε....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
που στον πουτσο εχεις βγαλει αυτα τα συμπερασματα γαμω την τρελλα μου?   :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Aπλη λογικη.

Και καμακι εκανα παλια... και μαλιστα αρκετα φυσιολογικο. Αρχιδια τιποτα...
μπορει να γνωρισεις καποια αλλα ως εκει. Επισης μετα ξερεις τι συμβαινει? εχεις μαθει την γκομενα βασικα εχεις δωσει στην γκομενα το μηνυμα οτι εισαι απο τους κυνηγους οταν της εκανες καμακι και μετα τα περιμενει ΟΛΑ μα ολα απο σενα. Εγω ορεξη να παρακαλαω δεν εχω ειδικα στην ηλικια που ειμαι πλεον  οποτε... δεν βγαζεις τιποτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom