Νέα

Εξυπνάδες για μοντέλες/χορεύτριες/τραγουδιάρες ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 229
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δΗλαδή όλοι οι ωραίοι γαμάνε,ακόμα κ αν δεν έχουνε μία;

Φτιαχνεις κυκλο και αναμενεις μεχρι να πεσεις σε καποια που βλεπεται και δεν ειναι ψωνισμενο.
Τωρα τα αλλα τι να τα συζηταμε δεν εχουν νοημα...  :-

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Φτιαχνεις κυκλο και αναμενεις μεχρι να πεσεις σε καποια που βλεπεται και δεν ειναι ψωνισμενο.
το facebook μη ξεχάσεις. Κάνε πολλές φιλες, βοηθάει πολύ  :2funny:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
και υπαρχουν και καποιοι που οσα φουμπου φτιαξουν αγαμητοι θα μεινουν..........

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.422
Πόντοι
25.467

Πσσσσςςςςςς.....

Δίνετε νόημα στην κενή ζωή μας κ. Βοδιμόρτιε.   :headbang2: :headbang2: :headbang2:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
δΗλαδή όλοι οι ωραίοι γαμάνε,ακόμα κ αν δεν έχουνε μία;

ναι..
δες πχ τον μπόλτη. :grin:

δεν ξέρω σε τι οικονομική κατάσταση είναι το παιδί, αλλά χωρίς να μιλήσει ποτέ για χρήμα οι γκόμενες μένουν παγωτό με την πάρτη του !!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
do you think you can dance ?   :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ειπα εγω ποτε τετοιο πραγμα ρε πακιστανε?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εγω ειπα απλα να εισαι απο κοντα... εχεις περισσοτερες πιθανοτητες. Το οτι οι ελληνιδες ειναι σκατογκομενες το εχετε πει αρκετες φορες εδω μεσα δεν χρειοαζεται να το πω και εγω ... βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι ειναι τοσο ικανες ωστε να με φερουν σε τετοιο σημειο εξοργισμου και να θελω για αυτες θητειες στα μπουρδελα και αλλα που λενε εδω μεσα...

βεβαια μην ξεχναμε οτι οσο σκατογκομενες ειναι αυτες τοσο σκατομαλακες ειναι και μερικοι ετσι? γιατι αν δεν ηταν και αυτες δεν θα ηταν ετσι.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.422
Πόντοι
25.467
Ειπα εγω ποτε τετοιο πραγμα ρε πακιστανε?

Ναι. Κάποια στιγμή συζητούσατε με τον κ. Σινεμά (αν δεν με απατά η μνήμη μου) και του γράφατε πως όταν βλέπετε τον εαυτό να κάνει καμάκι, εντυπωσιάζεσται από το πόσο εντυπωσιάζονται μαζί σας τα νεαρά θήλεα.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ναι. Κάποια στιγμή συζητούσατε με τον κ. Σινέμα (αν δεν με απατά η μνήμη μου) και του γράφατε πως όταν βλέπετε τον εαυτό να κάνει καμάκι εντυπωσιάζεσται από το πόσο εντυπωσιάζονται μαζί σας τα νεαρά θήλεα.
:2funny:

Επισκέπτης
Ναι. Κάποια στιγμή συζητούσατε με τον κ. Σινέμα (αν δεν με απατά η μνήμη μου) και του γράφατε πως όταν βλέπετε τον εαυτό να κάνει καμάκι εντυπωσιάζεσται από το πόσο εντυπωσιάζονται μαζί σας τα νεαρά θήλεα.

Ἐγὼ ἐντυπωσιάζομαι ἐκ τοῦ ἐντυπωσιασμοῦ τοῦ κ. Boldemort ἐκ τοῦ ἐντυπωσιασμοῦ τῶν θηλεων μετ' αὐτοῦ (γ΄ ἐπίπεδον ἐντυπωσιασμοῦ δηλ.)

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

τον έδωσε στεγνά ο άγιος...  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom