canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
σουρομενος ητανε....
μετά από μια κουραστική μέρα στο ιατρείο του ένα ποτιράκι βοηθάει...
σουρομενος ητανε....
μετά από μια κουραστική μέρα στο ιατρείο του ένα ποτιράκι βοηθάει...
εχεις σκεφτει ποτε οτι μονο εσυ εχεις τον μουνοδιωχτη και δεν συμβαινει με ολους το ιδιο?εχεις σκεφτει οτι μπορει να εισαι ο μονος που δεν γαμας με τιποτα?Aπλη λογικη.
Και καμακι εκανα παλια... και μαλιστα αρκετα φυσιολογικο. Αρχιδια τιποτα...
μπορει να γνωρισεις καποια αλλα ως εκει. Επισης μετα ξερεις τι συμβαινει? εχεις μαθει την γκομενα βασικα εχεις δωσει στην γκομενα το μηνυμα οτι εισαι απο τους κυνηγους οταν της εκανες καμακι και μετα τα περιμενει ΟΛΑ μα ολα απο σενα. Εγω ορεξη να παρακαλαω δεν εχω ειδικα στην ηλικια που ειμαι πλεον οποτε... δεν βγαζεις τιποτα.
εχεις σκεφτει ποτε οτι μονο εσυ εχεις τον μουνοδιωχτη και δεν συμβαινει με ολους το ιδιο?εχεις σκεφτει οτι μπορει να εισαι ο μονος που δεν γαμας με τιποτα?
να το κοιταξεις
ok αγαμητακο εχεις δικιο....Αποψεις δεν βλεπω... να υποθεσω οτι δεν υπάρχουν
εγω πηδαω γιατι εχω κοπελα... φροντισα να βολευτω μην ανησυχεις για μενα
τον εαυτο σου προσεξε γιατι νομιζω οτι εισαι μεσα σε αυτους που λες και καλα οτι δεν γαμανε τιποτα...
Ποτε ως τωρα δεν εχουμε δει καποια δικια σου αποψη... το μονο που ξερεις ειναι να μπαινεις και να βριζεις και να νομιζεις οτι ετσι εισαι μαγκας... ειναι αστειο ολο αυτο αλλα δεν μπορεις να το καταλαβεις.
Απο καμακι δεν πηδαει κανεις αμα δεν το κουρασει και αμα δεν ειναι πολυ μεγαλος μαεστρος... μην μου λες εμενα μαλακιες σου λεω το εχω δοκιμασει. Τις μαλακιες πες σε παιδια που δεν εχουν ψαχθει.
Φτιαχνεις κυκλο και αναμενεις μεχρι να πεσεις σε καποια
ok αγαμητακο εχεις δικιο....
ειδικα αν το εχεις δοκιμασει εσυ παω πασο...χαιρομε που εχεις γκομενα δν το περιμενα
μπολντη σκασε και βγες να σε δει λιγο ο ηλιος ρε μουχλα. μαυριζω με κατι μουνακια ζαχαρη τωρα
το πνευμα τυπε?Απλα φτιαχνεις κυκλο και αναμενεις.
εισαι το αρχιδι ρε πουστρακι...εγω φτεω που ηθελα να ειμαι ευγενικος με την παρτη σου που μου κλαψουριζες.....Απ: (Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: Boldemort στις: 05/04/13, 07:07 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση ΑπάντησηΑπάντηση Διαγραφή μηνύματοςΔιαγραφή
Παράθεση από: Boldemort στις 04/04/13, 20:08
Δεν σε καταλαβαινω... τρεχει κατι με την παρτη μου?
για ποιο λογο με βριζεις φιλε?
εχεις ενα εκνευριστικο υφακι ξερολα και συνηθως πετας μαλακιες,σκεψου οτι δεν σε ψηφισανε αδικα για μαλακα της χρονιας και περα απο την πλακα μην πανηγυριζεις τοσο πολυ για αυτο.
Παντως εχεις δικιο πολλες φορες το παρακανω και δεν πρεπει αλλα με τσιτωνει το υφος σου.
Θα προσπαθησω να ειμαι πιο ανεκτικος με εσενα.
Θενκς παντως για την ευγενεια σου ...
Θα τα βρουμε στο τελος
παρτε ατομο που θελει να πιστεψουμε οτι δεν εχει τον μουνοδιωχτη.
Και στις γκομενες ετσι κλαιγεσαι?
ρε χαζοβολη σου κλαφτηκα??????ο μαλακας της χρονιας εισαι και το αποδυκνειες με καθε ευκαιρια....εισαι και ρουφιανοπουστα κιολαςΑπ: (Χωρίς τίτλο)
εχεις ενα εκνευριστικο υφακι ξερολα και συνηθως πετας μαλακιες,σκεψου οτι δεν σε ψηφισανε αδικα για μαλακα της χρονιας και περα απο την πλακα μην πανηγυριζεις τοσο πολυ για αυτο.
Παντως εχεις δικιο πολλες φορες το παρακανω και δεν πρεπει αλλα με τσιτωνει το υφος σου.
Θα τα βρουμε στο τελος
εισαι το αρχιδι ρε πουστρακι...εγω φτεω που ηθελα να ειμαι ευγενικος με την παρτη σου που μου κλαψουριζες.....
γαμω το μουνι σου μεσα αναρχιδο και αγαμητο πουστρακι
... μαυριζω με κατι μουνακια ζαχαρη τωρα
ρε χαζοβολη σου κλαφτηκα??????ο μαλακας της χρονιας εισαι και το αποδυκνειες με καθε ευκαιρια....εισαι και ρουφιανοπουστα κιολας
Απ: (Χωρίς τίτλο)
Θα τα βρουμε στο τελος
Αχουχιζεις τυπε. :Sρε χαζοβολη σου κλαφτηκα??????ο μαλακας της χρονιας εισαι και το αποδυκνειες με καθε ευκαιρια....εισαι και ρουφιανοπουστα κιολας
σαλτα γαμησου μωρη ψωλη....ναι μαλακια εγραψα τελικαΕσυ εισαι ο αναρχιδος διοτι ηρθα πριβε να σε ρωτησω για ποιο λογο βριζεις και αρχισες να δικαιολογεισαι σαν την πουτανα απο το να πεις ενα δεν σε γουσταρω για αυτο σε βριζω και να λες οτι θα εισαι πιο ευγενικος στο μελλον και παπαριες ...
να δουν ολοι τι γυφτος εισαι. Σε προειδοποιησα αρκετες φορες παρε πουλο τωρα για να μην εχουμε συνεχεια.