Νέα

Εξυπνάδες για μοντέλες/χορεύτριες/τραγουδιάρες ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 229
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
σουρομενος ητανε....

μετά από μια κουραστική μέρα στο ιατρείο του ένα ποτιράκι βοηθάει... :grin:

drunk-surgeon.jpg

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Aπλη λογικη.

Και καμακι εκανα παλια... και μαλιστα αρκετα φυσιολογικο. Αρχιδια τιποτα...
μπορει να γνωρισεις καποια αλλα ως εκει. Επισης μετα ξερεις τι συμβαινει? εχεις μαθει την γκομενα βασικα εχεις δωσει στην γκομενα το μηνυμα οτι εισαι απο τους κυνηγους οταν της εκανες καμακι και μετα τα περιμενει ΟΛΑ μα ολα απο σενα. Εγω ορεξη να παρακαλαω δεν εχω ειδικα στην ηλικια που ειμαι πλεον  οποτε... δεν βγαζεις τιποτα.
εχεις σκεφτει ποτε οτι μονο εσυ εχεις τον μουνοδιωχτη και δεν συμβαινει με ολους το ιδιο?εχεις σκεφτει οτι μπορει να εισαι ο μονος που δεν γαμας με τιποτα?
να το κοιταξεις

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εχεις σκεφτει ποτε οτι μονο εσυ εχεις τον μουνοδιωχτη και δεν συμβαινει με ολους το ιδιο?εχεις σκεφτει οτι μπορει να εισαι ο μονος που δεν γαμας με τιποτα?
να το κοιταξεις

Αποψεις δεν βλεπω... να υποθεσω οτι δεν υπάρχουν  :think:
εγω πηδαω γιατι εχω κοπελα... φροντισα να βολευτω μην ανησυχεις για μενα
τον εαυτο σου προσεξε γιατι νομιζω οτι εισαι μεσα σε αυτους που λες και καλα οτι δεν γαμανε τιποτα...

Ποτε ως τωρα δεν εχουμε δει καποια δικια σου αποψη... το μονο που ξερεις ειναι να μπαινεις και να βριζεις και να νομιζεις οτι ετσι εισαι μαγκας... ειναι αστειο ολο αυτο αλλα δεν μπορεις να το καταλαβεις.

Απο καμακι δεν πηδαει κανεις αμα δεν το κουρασει και αμα δεν ειναι πολυ μεγαλος μαεστρος... μην μου λες εμενα μαλακιες σου λεω το εχω δοκιμασει. Τις μαλακιες πες σε παιδια που δεν εχουν ψαχθει.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καμακι ξερο σε αγνωστη σε κλαμπ κτλπ αμα δεν εισαι μαεστρος και δεν το κουρασεις και δεν το κυνηγησεις ξεχασε το. Ειχα 2-3 γνωστους σε τετοιο στυλ και καναμε καθε μερα παρεα επισης εχω δοκιμασει και εγω... μην μου λες τωρα μαλακιες. Εσυ τι εχεις ψαξει δηλαδη? βρηκαμε τωρα μια παπαρια "εχεις τον μουνοδιωχτη" και την αναμασαμε... και τον μουνοδιωχτη να μην εχεις ετσι οπως σου λεω δουλευει το συστημα αμα δεν το ειχα ψαξει θα σου ελεγα δεν ξερω.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Αποψεις δεν βλεπω... να υποθεσω οτι δεν υπάρχουν  :think:
εγω πηδαω γιατι εχω κοπελα... φροντισα να βολευτω μην ανησυχεις για μενα
τον εαυτο σου προσεξε γιατι νομιζω οτι εισαι μεσα σε αυτους που λες και καλα οτι δεν γαμανε τιποτα...

Ποτε ως τωρα δεν εχουμε δει καποια δικια σου αποψη... το μονο που ξερεις ειναι να μπαινεις και να βριζεις και να νομιζεις οτι ετσι εισαι μαγκας... ειναι αστειο ολο αυτο αλλα δεν μπορεις να το καταλαβεις.

Απο καμακι δεν πηδαει κανεις αμα δεν το κουρασει και αμα δεν ειναι πολυ μεγαλος μαεστρος... μην μου λες εμενα μαλακιες σου λεω το εχω δοκιμασει. Τις μαλακιες πες σε παιδια που δεν εχουν ψαχθει.
ok αγαμητακο εχεις δικιο....
ειδικα αν το εχεις δοκιμασει εσυ παω πασο...χαιρομε που εχεις γκομενα δν το περιμενα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μπολντη σκασε και βγες να σε δει λιγο ο ηλιος ρε μουχλα. μαυριζω με κατι μουνακια ζαχαρη τωρα  :dancing:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ok αγαμητακο εχεις δικιο....
ειδικα αν το εχεις δοκιμασει εσυ παω πασο...χαιρομε που εχεις γκομενα δν το περιμενα

Ετσι μπραβο το πουλο. Οταν δεν εχεις επιχειρηματα και δεν το χεις ψαξει θα κανεις μοκο.

Θα μου πεις εμενα οτι αλλοι δεν εχουν τον μουνοδιωχτη λες και δεν εχω παει σε κλαμπ και δεν την εχουνε πεσει ακομη και αγνωστοι μπροστα μου και δεν εχουνε φαει πορτες... εσενα περιμενα να μου τα πεις. Ε ρε με τον καθε μαλεα εδω μεσα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μπολντη σκασε και βγες να σε δει λιγο ο ηλιος ρε μουχλα. μαυριζω με κατι μουνακια ζαχαρη τωρα  :dancing:

Ο βλακας μου υποσχοταν οτι δεν θα ξαναβρισει και μπαινει να πει την μαλακια του παλι...

μεγαλος μαλεας.

Θες να τα ποσταρω να τον ξεφτυλισουμε?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Απ: (Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: Boldemort στις: 05/04/13, 07:07 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση ΑπάντησηΑπάντηση Διαγραφή μηνύματοςΔιαγραφή
Παράθεση από: Boldemort στις 04/04/13, 20:08
Δεν σε καταλαβαινω... τρεχει κατι με την παρτη μου?

για ποιο λογο με βριζεις φιλε?
εχεις ενα εκνευριστικο υφακι ξερολα και συνηθως πετας μαλακιες,σκεψου οτι δεν σε ψηφισανε αδικα για μαλακα της χρονιας και περα απο την πλακα μην πανηγυριζεις τοσο πολυ για αυτο.
Παντως εχεις δικιο πολλες φορες το παρακανω και δεν πρεπει αλλα με τσιτωνει το υφος σου.
Θα προσπαθησω να ειμαι πιο ανεκτικος με εσενα.
Θενκς παντως για την ευγενεια σου ...
Θα τα βρουμε στο τελος

παρτε ατομο που θελει να πιστεψουμε οτι δεν εχει τον μουνοδιωχτη.
Και στις γκομενες ετσι κλαιγεσαι?  :headbang: :headbang:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166

εχεις ενα εκνευριστικο υφακι ξερολα και συνηθως πετας μαλακιες,σκεψου οτι δεν σε ψηφισανε αδικα για μαλακα της χρονιας και περα απο την πλακα μην πανηγυριζεις τοσο πολυ για αυτο.
Παντως εχεις δικιο πολλες φορες το παρακανω και δεν πρεπει αλλα με τσιτωνει το υφος σου.
Θα τα βρουμε στο τελος

εισαι το αρχιδι ρε πουστρακι...εγω φτεω που ηθελα να ειμαι ευγενικος με την παρτη σου που μου κλαψουριζες.....
γαμω το μουνι σου μεσα αναρχιδο και αγαμητο πουστρακι

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166

Θα τα βρουμε στο τελος

ρε χαζοβολη σου κλαφτηκα??????ο μαλακας της χρονιας εισαι και το αποδυκνειες με καθε ευκαιρια....εισαι και ρουφιανοπουστα κιολας

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εισαι το αρχιδι ρε πουστρακι...εγω φτεω που ηθελα να ειμαι ευγενικος με την παρτη σου που μου κλαψουριζες.....
γαμω το μουνι σου μεσα αναρχιδο και αγαμητο πουστρακι

Εσυ εισαι ο αναρχιδος διοτι ηρθα πριβε να σε ρωτησω για ποιο λογο βριζεις και αρχισες να δικαιολογεισαι σαν την πουτανα απο το να πεις ενα δεν σε γουσταρω για αυτο σε βριζω και να λες οτι θα εισαι πιο ευγενικος στο μελλον και παπαριες  :2funny: :2funny: ...

να δουν ολοι τι γυφτος εισαι. Σε προειδοποιησα αρκετες φορες παρε πουλο τωρα για να μην εχουμε συνεχεια.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ρε χαζοβολη σου κλαφτηκα??????ο μαλακας της χρονιας εισαι και το αποδυκνειες με καθε ευκαιρια....εισαι και ρουφιανοπουστα κιολας

Παρε πουλο ειπα... πλεον δεν θα ειμαι ευγενικος.  ;)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

Θα τα βρουμε στο τελος

Και στις γκομενες ετσι κλαιγεσαι?  :headbang: :headbang:

οι κατίνες στην γειτονια μου ειναι πιο "αντρικιες" απο την συμπεριφορά σου μπολ

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Εσυ εισαι ο αναρχιδος διοτι ηρθα πριβε να σε ρωτησω για ποιο λογο βριζεις και αρχισες να δικαιολογεισαι σαν την πουτανα απο το να πεις ενα δεν σε γουσταρω για αυτο σε βριζω και να λες οτι θα εισαι πιο ευγενικος στο μελλον και παπαριες  :2funny: :2funny: ...

να δουν ολοι τι γυφτος εισαι. Σε προειδοποιησα αρκετες φορες παρε πουλο τωρα για να μην εχουμε συνεχεια.
σαλτα γαμησου μωρη ψωλη....ναι μαλακια εγραψα τελικα
εισαι αναρχιδο αγαμητο πουστρακι
αντε στον πουτσο τωρα ΜΑΛΑΚΑ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom