Νέα

Εξωγήινοι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chrysargos_is_satan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 353
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Υπάρχουν εξωγήινα όντα;

• Ναι και κάποια σίγουρα θα μοιάζουν με ανθρώπους (ακόμα και εμφανισιακά)

Ψήφοι: 28 32,9%
  • Ναι, αλλά δεν νομίζω να μοιάζουν με ανθρώπους (ακόμη κι αν έχουν αναπτύξ

Ψήφοι: 45 52,9%
  • Ναι, αλλά μόνο πρωτόγονες μορφές ζωής.

Ψήφοι: 3 3,5%
  • Όχι, ο μόνος πλανήτης που έχει ζωή στο σύμπαν είναι η γη.

Ψήφοι: 9 10,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    85

nikos_al

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
We come in peace.........κυκλοφορουν αναμεσα μας.........

...έρχονται μέσα απο χωροχρονικά τούνελ
...με πολύ ανώτερη τεχνολογία που δεν μπορεί να γίνει αντιληπτή απο εμάς (αόρατη για εμάς - για την διακριτική ικανότητα των ματιών μας, έξω απο το ορατό φάσμα των συχνοτήτων που γίνεται αντιληπτό απο το ανθρώπινο μάτι)....και ζούν ανάμεσα μας...(όπως στην ταινία)

nikos_al

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
οποτε οτι δε αντιλαβανομε ινε σιμπαν,αρα και εσι ισε σιμπαν

Ναι σωστά όπως και εσύ. Κάθε άνθρωπος ως μοναδική οντότητα αποτελεί μια ξεχωριστή υποδιαίρεση του σύμπαντος - αποτελεί δηλαδή ένα υπο-σύμπαν - κρύβει μέσα του ένα πολύ μεγάλο μικρόκοσμο ασύληπτο για τις ανθρώπινες αισθήσεις και την ανθρώπινη αντίληψη ως προς το σύνολο του.

Επισκέπτης
Απο τη στιγμη που κατι δεν το πιανεις, βλεπεις, μυριζεις, τρως, πινεις και δεν το καπνιζεις, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Απο τη στιγμη που κατι δεν το πιανεις, βλεπεις, μυριζεις, τρως, πινεις και δεν το καπνιζεις, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
σοστοσ κολιτε οποσ η αγαπι το μισος η ιδεα
ενο η μαρακανα ζι και μασ οδιγι

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ναι σωστά όπως και εσύ. Κάθε άνθρωπος ως μοναδική οντότητα αποτελεί μια ξεχωριστή υποδιαίρεση του σύμπαντος - αποτελεί δηλαδή ένα υπο-σύμπαν - κρύβει μέσα του ένα πολύ μεγάλο μικρόκοσμο ασύληπτο για τις ανθρώπινες αισθήσεις και την ανθρώπινη αντίληψη ως προς το σύνολο του.
εμενα με λενε βοθρο και οχι σιμπασ

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
...έρχονται μέσα απο χωροχρονικά τούνελ
...με πολύ ανώτερη τεχνολογία που δεν μπορεί να γίνει αντιληπτή απο εμάς (αόρατη για εμάς - για την διακριτική ικανότητα των ματιών μας, έξω απο το ορατό φάσμα των συχνοτήτων που γίνεται αντιληπτό απο το ανθρώπινο μάτι)....και ζούν ανάμεσα μας...(όπως στην ταινία)

για ολα φταινε οι υποχθονιοι...........να το θυμασαι........

nikos_al

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Ναι, είναι η συμβατική άποψη που έχουμε όλοι μας και καλώς την έχουμε σε μεγάλο βαθμό, γιατί αλλιώς θα τρελαθούμε.
Αν η φύση ήθελε να αντιλαμβανόμαστε περισσότερα, θα μας είχε προικίσει με πιο ευαίσθητα όργανα.
Και γώ συμφωνώ πως η φύση πάντα ξέρει καλύτερα.

Πάντως οι επιστήμονες κυρίως οι αστροφυσικοί δέχονται σήμερα την εξής ανάλυση όσον αφορά απο τί αποτελείται το σύμπαν στο σύνολο του:

4%.....απο το ορατό για εμάς σύμπαν
23%.....απο σκοτεινή ύλη
73%.....απο σκοτεινή ενέργεια

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ναι, είναι η συμβατική άποψη που έχουμε όλοι μας και καλώς την έχουμε σε μεγάλο βαθμό, γιατί αλλιώς θα τρελαθούμε.
Αν η φύση ήθελε να αντιλαμβανόμαστε περισσότερα, θα μας είχε προικίσει με πιο ευαίσθητα όργανα.
Και γώ συμφωνώ πως η φύση πάντα ξέρει καλύτερα.

Πάντως οι επιστήμονες κυρίως οι αστροφυσικοί δέχονται σήμερα την εξής ανάλυση όσον αφορά απο τί αποτελείται το σύμπαν στο σύνολο του:

4%.....απο το ορατό για εμάς σύμπαν
23%.....απο σκοτεινή ύλη
73%.....απο σκοτεινή ενέργεια
μαθε μασ και αλα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
καλά να φταίνε μόνο αυτοί....μη φταίνε και οι υποχόνδριοι!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

ο καιρος γαρ εγγυς..........δυο..........οταν θα ερθει η μερα που θα θριαμβευσει ο λιακοπουλος μερικοι θα κλαινε με μαυρο δακρυ.......

nikos_al

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Οριστε ενα site που μπορει να σας ενδιαφερει

Εμενα παντως με ενδιαφερει το "μαρακανα" :2funny: :2funny: :2funny:

Και βέβαια μας ενδιαφέρει!  :thumbsup:
θενκς...το συγκεκριμένο δεν το ήξερα...
με έφτιαξες βραδιάτικα....μόλις είδα λεξαρίθμους και πυθαγόρα η καλύτερη μου... :2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
με έφτιαξες βραδιάτικα....μόλις είδα λεξαρίθμους και πυθαγόρα η καλύτερη μου... :2funny: :2funny: :2funny:

μιλα μου κι αλλο προστυχα....μιλα μου για αλγοριθμους....μιλα μου για ολοκληρωματα.........μιλα μου για πιθανοτητεςςςςςςςςςςςςςς

nikos_al

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ο καιρος γαρ εγγυς..........δυο..........οταν θα ερθει η μερα που θα θριαμβευσει ο λιακοπουλος μερικοι θα κλαινε με μαυρο δακρυ.......

έχει κυκλοφορήσει και το.....τρία.....το χεις διαβάσει;;;  :2funny:
νομίζω έχει και ντι-βι-ντι....προχωρημένο τον βρίσκω!... :2funny:

Επισκέπτης
Και βέβαια μας ενδιαφέρει!  :thumbsup:
θενκς...το συγκεκριμένο δεν το ήξερα...

Καλη διασκεδαση και καλη τυχη στις αναζητησεις σας. Παω να ασχοληθω με ποιο οικια προς εμενα θεματα. Τα "μαρακανα" που λεγαμε........

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Καλη διασκεδαση και καλη τυχη στις αναζητησεις σας. Παω να ασχοληθω με ποιο οικια προς εμενα θεματα. Τα "μαρακανα" που λεγαμε........
ακουσε τινα και για μενα,ινε το γινεκακι σπιτι!!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom