Τι λογος υπαρχει ρε ουφο; Θες να πας πισω στο σπιτι σου;ρε σταμ, αφού δεν το κατέχεις το άθλημα, σε ρώτησα πριν τι σχέση μπορεί να έχει η Ανδρομέδα με τους εξωγήινους και δε μου απάντησες
υπάρχει λόγος που το ρωτάω
E.T go home και ετσι δικε μου;
Τι λογος υπαρχει ρε ουφο; Θες να πας πισω στο σπιτι σου;ρε σταμ, αφού δεν το κατέχεις το άθλημα, σε ρώτησα πριν τι σχέση μπορεί να έχει η Ανδρομέδα με τους εξωγήινους και δε μου απάντησες
υπάρχει λόγος που το ρωτάω
Εχθές είχαμε μια κουβέντα περί των πολιτικών κομμάτων σατην Ελλάδα.οχι τυπε
γιατι?
οκ δεν το κατεχω... οτι πεις
η ανδρομεδα το μονο στοιχειο ειναι οτι πρωτον εχει μεγαλυτερο αστρο του ηλιου το οποιο ειναι το μεγαλυτερο στο ηλιακο μας συστημα και φαντασου να ειναι κατι μεγαλυτερο στην θεση του..
Τι λογος υπαρχει ρε ουφο; Θες να πας πισω στο σπιτι σου;
E.T go home και ετσι δικε μου;
ναι αλλα δεν εχει βρεθει μεγαλυτερο απο τον ηλιο αστρο μεχρι στιγμης στον δικο μας γαλαξια..ρε Σταμ, καταρχήν δε χρειάζεται να πας στην Ανδρομέδα για να βρεις άστρα μεγαλύτερα του Ήλιου μας. Υπάρχουν και στον δικό μας Γαλαξία, εκατομμύρια άστρα μεγαλύτερα. Το ίδιο ισχύει και για εξωγήινους πολιτισμούς. Δεν έχει κανένα νόημα να βγεις απ το δικό μας Γαλαξία, αφού υπάρχει επαρκές δείγμα (100.000.000.000 άστρα) σε αυτόν.
τυπε λες να ειναι και ο θεος νωντας εξωγηινος?απτο σειριο δεν ηρθαν οι ελ ρε τυποι?
τι ανδρομεδες και μαλακιες λεμε τωρα :S
ναι αλλα δεν εχει βρεθει μεγαλυτερο απο τον ηλιο αστρο μεχρι στιγμης στον δικο μας γαλαξια..
γνησιος απογονος των ελ τυπετυπε λες να ειναι και ο θεος νωντας εξωγηινος?![]()
αυτα που εχει βρει μεχρι στιγμης η νασα
Με πληγωνεις ΕΤ.το λέω παρακάτω μαλάκα
απλά έδωσα σημασία σ αυτά που λέει ο Σταμ γιατί τον πάω σαν άτομο, και ακόμη και αν κάνει λάθος θέλω να τον διορθώσω και να μάθει κάτι απ τη συζήτηση
εσύ το πολύ που μπορείς να αποκομίσεις είναι απ αυτή τη συζήτηση είναι:
α) κάνα δύο φάσεις που ανέδειξες τη μαγκιά σου και την μπήκες σε κάνα δυο άτομα δείχνοντας ότι εσύ είσαι ο έξυπνος και αυτοί οι χαζοί
β) κάνα καινούργιο πάρκο με όνομα αφιερωμένο σε αστερι-πλανήτη για να πας αύριο να πάρεις καμιά πίπα
αυτά...
αυτα που εχει βρει μεχρι στιγμης η νασα
![]()
Με πληγωνεις ΕΤ.
Εγω φταιω ρε ουφο που πηγα να βοηθησω. Αντε τωρα πηγαινε να παρεις καμια extraterrestrial πιπα.
Μη στείλετε μνμ μου στείλανεΡε θα φιλοτιμηθεί κανένας να μου στείλει σε πμ πως ανοίγουμε θρεντ;;
Χαχαχαχαχα. Μιλαμε εισαι τρελο ουφο.δεν είσαι κακό παιδί Αβράμη
απλά μάθε ότι όταν βρίσκεσαι σε κάνα αμφιθέατρο που μιλάν για Αστορφυσική, Ψυχολογία, Βιογενετική, κλπ
καλό είναι να κάθεσαι και να ακούς και όχι να πετάγεσαι σαν σφηνόπουτσα και μάλιστα ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΣ τους ομιλητές
αυτά
φιλάκια![]()
Χαχαχαχαχα. Μιλαμε εισαι τρελο ουφο.
Ερχεται ο κλωνος να με πει κλωνο.
Οταν γινει σοβαρη συζητηση θα απαντησω σοβαρα, οταν μιλαω με ουφο θα γελαω μαζι τους.
Τα ναρκωτικα δεν ειναι για ολους ουφο. Σε εχουν καταστρεψει.ρε pοustiki kithara, υπάρχει κάποιος λόγος για τον οποίο προσπαθείς να κρυφτείς;