P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
Να ρωτήσω κάτι; Τα λούσα που αναφέρεις, τα κάνεις για τους άλλους ή για τον εαυτό σου; Αν δηλαδή δεν ήταν να πηδηχτείς με τον τύπο, δεν θα έφτιαχνες νύχια; Δεν θα έβαζες κρέμα σώματος, δεν θα έκανες laser?Τα εσώρουχα μου, καλτσοδετες,ζαρτιερες,το άρωμα, κρέμα σώματος, νύχια, μακιγιάζ, μαλλιά ,laser για αποτρίχωση - τα πληρώνω εγώ για να με έχει σαν από την πορνοταινια. Να μην πληρώσει έστω ξενοδοχείο;
Αν πχ πηγαίνατε σπίτι του ή σπίτι σου, θα τον "χρέωνες" για τα παραπάνω;
Προσωπικά πιστεύω πως αυτά που κάνει ο καθένας, τα κάνει πρωτίστως για τον εαυτό του.
Με την ίδια λογική θα πρέπει να σου πληρώνει και το γυμναστήριο ή ακόμα και το super-market, για να του "προσφέρεις" ωραίο κορμί.
Προφανώς θεωρείς οτι αφορά μόνο τη δική του διασκέδαση. Σε αυτή την περίπτωση θα συμφωνήσω μαζί σου, όπως και με την Polly_L.Ηey girl! Glad to see another non call girl here
Πολυ καλα εκανες και δε το προτεινες. Αν ειναι να παιχτει ξενοδοχειο τοτε θα το πληρωσει ο αντρας, ξεκαθαρα!
Αν όμως οι προσδοκίες σας είναι να περάσετε ΚΑΙ εσείς καλά, δεν βλέπω τον λόγο να θεωρείται κάτι τέτοιο.
Και για να είμαι ξεκάθαρος, θα θεωρούσα αυτονόητο να πληρώσω το ξενοδοχείο, χωρίς καν να χρειαστεί να το συζητήσω, ΑΝ ΟΜΩΣ έβλεπα οτι η "παρέα" μου το απαιτούσε ή το θεωρούσε δεδομένο, πάλι θα το έκανα, αλλά θα ξενέρωνα.
Μην ζητάτε να σας αντιμετωπίζουν ως ίσες, όταν με τις πράξεις σας το αναιρείτε.
εστω οτι ειμαστε μαζι και εχουμε καυλωσει ασχημα αλλα δεν εχουμε που να παμε να τη βρουμε..
και μου λες να παμε σε ξενοδοχειο..θες να σου πω εκεινη τη στιγμη οκ μωρο μ αλλα θα το πληρωσουμε μισο μισο..
αν στο πω αυτο θα νιωσεις καλυτερα? δε θα προσβληθεις? δε θα ξενερωσεις? μηπως θες να το παιξεις αρχοντας ανταπαντωντας..οχι ρε μωρακι εγω θα το πληρωσω εννοειται?!
και αν το σεναριο παιξει αλλιως και εχουμε καυλωσει ασχημα κ σ πω εγω μωροο μουυ παμε σε ξενοδοχειο??
εκει τι θα πεις εσυ? ναι οκ παμε αλλα αφου το προτεινες πληρωνεις? η απλα δε θα πεις τπτ θα με πας εκει θα με γαμησεις οσο πιο καλα μπορεις και στο τελος αυτονοητα θα πληρωσεις το χοτελι?