Νέα

Εξετάσεις για σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Idromenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 913
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Έχετε κάνει εξετάσεις για σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα πρόσφατ

• Ναι (για όλα)

Ψήφοι: 87 24,4%
  • Όχι (για κανένα)

Ψήφοι: 75 21,1%
  • Τι είναι αυτό?

Ψήφοι: 19 5,3%
  • Ναι (αιματολογικές μόνο)

Ψήφοι: 84 23,6%
  • Ναι (επίχρισμα μόνο)

Ψήφοι: 4 1,1%
  • Ναι (πεοσκόπιση μόνο)

Ψήφοι: 5 1,4%
  • Όχι (δεν πάω σε γιατρούς)

Ψήφοι: 15 4,2%
  • Όχι (αφου δεν έχω κανένα σύμπτωμα)

Ψήφοι: 67 18,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    356
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
νομιζω οτι οταν κανει κανεις μια απλη αναζητηση στο google με το hiv,θα βρει τοσα πολλα που θα του ειναι αρκετα.δυστηχως τα ποιο πολλα σαιτ ειναι πουστοσαιτ αλλα ιατρικα ειναι τεκμηρειωμενα.οταν μιλανε για ακαποτο τσιμπουκι μιλανε οτι κινδυνευει ο ΠΑΘΗΤΙΚΟΣ και οχι ο ενεργητικος.τα καταγεγραμενα πχ 50 στην Αγγλια αντρων απο ακαποτο τσιμπουκι ειναι παθητικων ομοφυλοφιλων.
Πουστsite δεν θα τα χαρακτήριζα σε καμία περίπτωση,ίσως μερικά είναι λίγο δυσνόητα ή τα δίαβασες λίγο επιπόλαια και για αυτό ο χαρακτηρισμός σου.Το παραπάνω που παρέθεσα θέλω να πιστεύω οτι είναι το καλύτερο και το πιο μοντέρνο ρίξε μία ματιά. ;)
Y.Γ.Ενημερωθήτε και γαμάτε λειτουργόντας πάντα με το πάνω κεφάλι είναι το καλύτερο για όλους,τώρα για τους πολύ πορωμένους νομίζω ότι τα λόγια είναι περιττά(το υ.γ. δεν απευθύνεται σε εσένα προσωπικά σε καμία περίπτωση)!!! :2funny: :2funny: ;)

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Φρέντυ και εσύ συνάδελφος (ενημερωμένος και προσεκτικό γαμιάς) ή έπαθες και έμαθες;;; :think: :2funny: :2funny: ;)

kammenos13

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2007
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
εγω ρωτω το αλλο..μιας και βρηκα τη συζητηση.
εστω οτι το κανεις με μια κοπελα που εχει aids χρησιμοποιεις προφυλακτικο
που δεν σπαει...
το προφυλακτικο ενω τελιωνεις μεσα του απο την απεξω μερια εχει υγρα της κοπελας...
αν ετσι οπως βγαζεις το προφυλακτικο ενα απο αυτα τα υγρα μετα ακουμπησει στο πεος σου κολλας aids?

επισης αν ειχες ξυρισει το πεος σου που ως γνωστων δεν γινεται να μη εχεις ουτε μια πληγη...
και πας μετα απο 4-5 ωρες και κανεις σεξ με φορεα.. χρηση προφυλακτικου....
εστω οτι μια πληγη απο το ξυραφακι ειναι ελαφρως ανοιχτη... και ακουμπανε τα κολπικα υγρα πανω κολλας?
η να το παραχεσω λιγο ακομα... πληγη εγω απο ξυρισμα πληγη αυτη και επαφη κολλας?

συγχωρηστε με για τις μαλακιες που ρωταω βραδιατικα..αλλα οταν προκειται για θεματα υγειας καλο ειναι να ρωτας...ακομα και μαλακια να ναι  :jerking:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
που δεν σπαει...
το προφυλακτικο ενω τελιωνεις μεσα του απο την απεξω μερια εχει υγρα της κοπελας...
αν ετσι οπως βγαζεις το προφυλακτικο ενα απο αυτα τα υγρα μετα ακουμπησει στο πεος σου κολλας aids?

επισης αν ειχες ξυρισει το πεος σου που ως γνωστων δεν γινεται να μη εχεις ουτε μια πληγη...
εστω οτι μια πληγη απο το ξυραφακι ειναι ελαφρως ανοιχτη... και ακουμπανε τα κολπικα υγρα πανω κολλας?
η να το παραχεσω λιγο ακομα... πληγη εγω απο ξυρισμα πληγη αυτη και επαφη κολλας?

συγχωρηστε με για τις μαλακιες που ρωταω..αλλα οταν προκειται για υγειηνη καλο ειναι να ρωτας...ακομα και μαλακια να ναι  :jerking:
Αν όλες αυτές οι απορίες αποτελούν στην ουσία ειρωνία στα όσα έγραψα ξέχνα ότι θα γράψω παρακάτω και καλά μυαλά!
Αν όχι και σε παρεξήγησα άκου(δεν είμαι γιατρός ούτε μιλάω από τεράστια εμπειρία και προσωπικά θα σου προτείνα ενημέρωση και από αλλού):Αναφέρεται ότι το AIDS μεταδίδεται από επαφή ανοιχτής πληγής με μολυσμένα υγρά ή μολυσμένου αίματος με υγιούς αίματος.

koureli

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Πουστsite δεν θα τα χαρακτήριζα σε καμία περίπτωση,ίσως μερικά είναι λίγο δυσνόητα ή τα δίαβασες λίγο επιπόλαια και για αυτό ο χαρακτηρισμός σου.Το παραπάνω που παρέθεσα θέλω να πιστεύω οτι είναι το καλύτερο και το πιο μοντέρνο ρίξε μία ματιά. ;)
Y.Γ.Ενημερωθήτε και γαμάτε λειτουργόντας πάντα με το πάνω κεφάλι είναι το καλύτερο για όλους,τώρα για τους πολύ πορωμένους νομίζω ότι τα λόγια είναι περιττά(το υ.γ. δεν απευθύνεται σε εσένα προσωπικά σε καμία περίπτωση)!!! :2funny: :2funny: ;)

δες το φυλλαδιο και πες μου αν προρηζεται σε πουστιδες η οχι.το θεμα ειναι τρομερα σοβαρο και δεν χωραει αντιπαραθεση.δεν αμφησβιτω την εγκυροτητα των πηγων αν ειναι για πουστιδες.απλα οταν λενε για αντρες που κολησαν απο ακαποτο τσιμπουκι ενοουν αντρες που πηραν τσιμπουκι αυτο ηθελα να επισημανω.

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
που δεν σπαει...

συγχωρηστε με για τις μαλακιες που ρωταω βραδιατικα..αλλα οταν προκειται για θεματα υγειας καλο ειναι να ρωτας...ακομα και μαλακια να ναι  :jerking:
Συνεπώς αν δεν βοηθήσει η θεά τύχη θα αρπάξεις παράσημο!Μαλακίες ερωτήσεις και Taboo σε αυτά τα ερωτήματα δεν πρέπει να υπάρχουν.Όταν την συναντάς πρέπει να αδιαφορείς και να νιώθεις ανώτερος!
Υ.Γ.Φιλική συμβουλή για τέτοια θέματα προσπάθησε να ενημερώνεσαι από πιο έγκυρες πηγές ή τουλάχιστον να διασταυρώνεις με αυτές ότι ακούς από εδώ! ;)Ελπίζω να βοήθησα(παίρνω το θάρρος να σε ρωτήσω και κάτι με pm αν θες απάντησε, αν δεν θες απλά αγνοησέτο). ;)

kammenos13

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2007
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
καμια ειρωνια σε αυτα που ειπες...
απλα πηγα μια φορα με ιεροδουλη και απο τοτε εχω αγχωθει  :grin:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
δες το φυλλαδιο και πες μου αν προρηζεται σε πουστιδες η οχι.το θεμα ειναι τρομερα σοβαρο και δεν χωραει αντιπαραθεση.δεν αμφησβιτω την εγκυροτητα των πηγων αν ειναι για πουστιδες.απλα οταν λενε για αντρες που κολησαν απο ακαποτο τσιμπουκι ενοουν αντρες που πηραν τσιμπουκι αυτο ηθελα να επισημανω.
Δεν το μελέτησα εμπεριστατομένα θα το κάνω αύριο και θα σου απαντήσω με βεβαιότητα.Πάντως από μία πρόχειρη ματιά παρατήρησα να αναγράφεται,πρωτίστως.Επίσης κάπου σε αυτήν την σελίδα είχα ξετρυπώσει κάτι δειγματικές έρευνες σε ετερόφυλα ζευγάρια με απειροελάχιστα ποσοστά τα οποία νόσησαν μετά από ακάποτο τσιμπούκι αλλά υπαρκτά.Σκέψου μόνο τους τρόπους μετάδοσης(πιθανόν να έχεις πληγιασμένο πουλί) απειροελάχιστες οι πιθανότητες αλλά υπαρκτές.Επίσης δεν υπάρχει μόνο το AIDS αλλά και άλλα επώδυνα θεραπεύσινα αφροδίσια και από θανατηφόρα οι ηπατίτιδες που δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη αναφορά αν μεταδίδεται έτσι(έγλυψε η πόρνη τον κώλο κάποιου ασθενή,δεν υπάρχει πληροφόρια για το αν μολύνεσαι αν σου πάρει τσιμπούκι).Υ.Γ.Είμαι υπερβολικώς αλλά στο θέμα υγεία δεν νομίζω ότι είναι λάθος!! ;)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
εμενα μου αρεσουν οι ωριμες και συνηθως αυτες κανουν ακαποτο στοματικο. μπορω να τους επιβαλλω να μου πιπα με προφυλακτικο?

Μπορης να τους πεις οτι θελης, αλλα οι πιο πολλες νοιωθουν ανακουφηση οταν τους ζητησης στοματικο με προφυλακτικο. Ειναι σαφως πολυ πιο ασφαλες και για τους δυο σας. Δυστηχως ομως ειναι πολυ ελαχιστοι οι πελατες που το ζητουν για αμοιβαια προστασια.

Οι πιθανοτητες να κολησεις κατι αυξανονται πολλαπλα με τον αριθμο των σιτιτουριστριων που συναντας, γιατι καθε μια απο αυτες βλεπει 60-100 αντρες τον μηνα οταν δουλευει τουρς.

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Μπορης να τους πεις οτι θελης, αλλα οι πιο πολλες νοιωθουν ανακουφηση οταν τους ζητησης στοματικο με προφυλακτικο. Ειναι σαφως πολυ πιο ασφαλες και για τους δυο σας. Δυστηχως ομως ειναι πολυ ελαχιστοι οι πελατες που το ζητουν για αμοιβαια προστασια.

Οι πιθανοτητες να κολλησεις κατι αυξανονται πολλαπλα με τον αριθμο των σιτιτουριστριων που συναντας, γιατι καθε μια απο αυτες βλεπει 60-100 αντρες τον μηνα οταν δουλευει τουρς.
Δεν ξέρω αν ο παραπάνω φίλος αναφέρεται σε ώριμες ιερόδουλες ή απλά ώριμες γκόμενες αν έχου την 2ρη περίπτωση μάλλον είμαστε και οι 2 off topic.Φίλε Lucent61 στην ζούγκλα  όπου ζούμε με τις χιλιαδές κομπίνες και απατεωνιές δεν νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει παραπάνω εμπιστοσύνη στις ώριμες ή μη ιερόδουλες από αυτές των city tours.Πιθανόν άσχετο αλλά μία και  μου φαίνεσαι ενημερωμένος να σε ρωτήσω και κάτι που θέλω.Άκουσα από συναγωνιστή ότι τα city tours ως Ευρώπη και ενημερωμένων και μορφωμένων ιερόδουλων είναι πιο εγγύση για την αποφυγή παρασήμων,αληθεύει ή μαλακίες μου έλεγε; :think:(είμαι καινούργιος και δεν έχω την παραμικρή εμπειρία ή γνώση πάνω στο αντικείμενο). :helpplea:  

kammenos13

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2007
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
θα στειλεις το πμ να παμε για υπνο ρε συμπεθερε???? :uglystupid: :grin: :grin: :) :cheesy:

ev

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
4
Πόντοι
0
Καλυτερα εδω μεσα να προσεχουμε τι γραφουμε . Διαβασα ολες τισ σελιδες και προσεξα οτι εχουν γραφτει καποια πραγματα τρελα . Δεν θα σχολιασω γιατι δεν θελω να ερθω σε ανιπαραθεση .
Καποια παρασημα που ειχα παρει και οποιος θελει να μαθει πληροφοριες γι αυτα μπορει να μου στηλει μηνυμα.
1. Λιμωδη μονοπυρινωση ( απλα με φιλι το κολας , αλλα γαμιεσαι μεχρι να γινεις καλα , με τρελες διαιετες)
2. Ψωρα ( ευκολα την περνας απλα πρεπει να αλιφεσε ολοκλιρος με ενα υγρο ποθ βρωμαει απαισεια , και καιει τρελα , κυριως στους ορχεις , το κολας επισης πολυ ευκολα ,απο κρεβατι μπουρδελου απλα)
3.Μολυσματικη Τερμινθος ( κατι σαν κρεατοελιες στα γεννητικα οργανα και βαζεισ ιωδιο για να τις καψεις , καιει  ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ το ιωδιο )
4. Μυκιτες στο πεος ( απλα βαζεισ μια κρεμα , και μετα φευγουν , αυτο το ειχα πολυ καιρο , απλα με ενα δυνατο κρυολογημα που ειχα και περνοντας δυνατη αντιβιωση , μου εμφανηστικε , απλο ειναι . Αλλα μπορει να ειναι και αρχικο σταδιο συφιλης,γι αυτο θελει προσοχη)

Αυτα εχω παθει . Πιστευω να ειναι και τα τελευτεα . Απο οτι βλεπετε πολλα μπορεις να τα κολησεις περνοντας και τις καλυτερες προφυλαξεις . Αν θελετε να ηστε ασφαλης 100% απλα μην γαματε ..
Ιστορικο εχω οτι και 3 φορες εσπασε καποτα με πουτανα . Εκανα εξετασεις μετα και δεν ειχα κολησει κατι, ευτιχως.
Οποιος θελει πληροφοριες για ενα απο αυτα τα 4 μπορει να μου στηλει μηνυμα .. Δεν θα μιλησω σαν ιατρος , απλα σαν ατομο που τα περασε αυτα ..

Καλα γαμησια και οσο μπορειτε να προσεχετε ..

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Καλυτερα εδω μεσα να προσεχουμε τι γραφουμε . Διαβασα ολες τισ σελιδες και προσεξα οτι εχουν γραφτει καποια πραγματα τρελα . Δεν θα σχολιασω γιατι δεν θελω να ερθω σε ανιπαραθεση .
Καποια παρασημα που ειχα παρει και οποιος θελει να μαθει πληροφοριες γι αυτα μπορει να μου στηλει μηνυμα.
1. Λιμωδη μονοπυρινωση ( απλα με φιλι το κολας , αλλα γαμιεσαι μεχρι να γινεις καλα , με τρελες διαιετες)
2. Ψωρα ( ευκολα την περνας απλα πρεπει να αλιφεσε ολοκλιρος με ενα υγρο ποθ βρωμαει απαισεια , και καιει τρελα , κυριως στους ορχεις , το κολας επισης πολυ ευκολα ,απο κρεβατι μποθρδελου απλα)
3.Μολυσματικη Τερμινθος ( κατι σαν κρεατοελιες στα γεννητικα οργανα και βαζεισ ιωδιο για να τις καψεις , καιει  ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ το ιωδιο )
4. Μυκιτες στο πεος ( απλα βαζεισ μια κρεμα , και μετα φευγουν , αυτο το ειχα πολυ καιρο , απλα με ενα δυνατο κρυολογημα που ειχα και περνοντας δυνατη αντιβιωση , μου εμφανηστικε , απλο ειναι . Αλλα μπορει να ειναι και αρχικο σταδιο συφιλης,γι αυτο θελει προσοχη)

Αυτα εχω παθει . Πιστευω να ειναι και τα τελευτεα . Απο οτι βλεπετε πολλα μπορεις να τα κολησεις περνοντας και τις καλυτερες προφυλαξεις . Αν θελετε να ηστε ασφαλης 100% απλα μην γαματε ..
Ιστορικο εχω οτι και 3 φορες εσπασε καποτα με πουτανα . Εκανα εξετασεις μετα και δεν ειχα κολησει κατι .
Οποιος θελει πληροφοριες για ενα απο αυτα τα 4 μπορει να μου στηλει μηνυμα .. Δεν θα μιλησω σαν ιατρος , απλα σαν ατομο που τα περασε αυτα ..

Καλα γαμησια και οσο μπορειτε να προσεχετε ..

+1000000

Τα λες σωστα, και δεν εχει σημασια αν πας με ιεροδουλη η με σιτιτουριστρια. Παντα με τανες πρεπει να αποφευγετε τα DFK και τα ακαποτα στοματικα και μαμισια. Δεν ειναι γκομενα σας να την φιλησετε παθιασμενα, και στο τελος για ενα καλο μαμισι πατε, οχι για παντρια.

Και εγω εχω σπασει 3 καποτες (και οι 3 Durex) και ημουν πολυ τυχερος που δεν κολησα τιποτε.

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
DFK τι σημαίνει; :think:
Ευχαριστώ που έμμεσα απάντησες και στη δικιά μου απορία!

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Deep French Kiss
Παθιάρικο γλωσσόφιλο σε ελεύθερη απόδοση

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
...ασε κατα μερους την κουβεντα αυτη γιατι εκτος του οτι παραπληροφορεις,εισαι γεματος αντιφασεις...

Φρέντι,

Καταρχάς, δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί σου παρότι εσύ ήσουν αυτούς που ξεκίνησε τους χαρακτηρισμούς και όπως βλέπεις, τους συνεχίζεις.
Η αξιοπιστία των όσων γράφονται εδώ είναι στην καλύτερη περίπτωση, ελεγχόμενη.
Αυτό που προσπαθώ να πω από εχθές το μεσημέρι, είναι να βλέπουμε τα πράγματα λίγο πιο "ανοιχτά" και με πνεύμα διερεύνησης. Η πληροφορία είναι διαθέσιμη σήμερα, αρκεί να ξέρεις να ψάξεις και φυσικά, να μπορείς να την αξιολογήσεις.
Προσωπική μου άποψη, στο συγκεκριμένο θέμα (HIV), φαίνεται ότι υπάρχουν σκοτεινά σημεία.
Θα μπορούσα να σου δώσω αμέτρητους συνδέσμους με υλικό που υποστηρίζει λίγο ή πολύ, την άποψη αυτή.

Το πιο εύκολο είναι να τα ισοπεδώσεις όλα, να πιστέψεις ότι κολλάς και με την οδοντόβουρτσα, όπως λέει και η εν υπνώσει τελούσα φίλη μας, και να αντιμετωπίσεις το θέμα όπως αντιμετώπιζαν τους λεπρούς στην αρχαιότητα.

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Φρέντι,

Καταρχάς, δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί σου παρότι εσύ ήσουν αυτούς που ξεκίνησε τους χαρακτηρισμούς και όπως βλέπεις, τους συνεχίζεις.
Η αξιοπιστία των όσων γράφονται εδώ είναι στην καλύτερη περίπτωση, ελεγχόμενη.
Αυτό που προσπαθώ να πω από εχθές το μεσημέρι, είναι να βλέπουμε τα πράγματα λίγο πιο "ανοιχτά" και με πνεύμα διερεύνησης. Η πληροφορία είναι διαθέσιμη σήμερα, αρκεί να ξέρεις να ψάξεις και φυσικά, να μπορείς να την αξιολογήσεις.
Προσωπική μου άποψη, στο συγκεκριμένο θέμα (HIV), φαίνεται ότι υπάρχουν σκοτεινά σημεία.
Θα μπορούσα να σου δώσω αμέτρητους συνδέσμους με υλικό που υποστηρίζει λίγο ή πολύ, την άποψη αυτή.

Το πιο εύκολο είναι να τα ισοπεδώσεις όλα, να πιστέψεις ότι κολλάς και με την οδοντόβουρτσα, όπως λέει και η εν υπνώσει τελούσα φίλη μας, και να αντιμετωπίσεις το θέμα όπως αντιμετώπιζαν τους λεπρούς στην αρχαιότητα.
21 gramm...ουτε εγω εχω κατι προσωπικο μαζι σου φυσικα...δεν γνωριζομαστε παρα μονο μεσα απο καποια ποστ αντιλογου...αλλα ακομη και κανονικο αντιλογο να ειχαμε in the real life και παλι δυσκολο να αποκτουσα κατι προσωπικο με τον εν αντιπαραθεσει συνομιλητη μου...λυπαμαι αν σε ενοχλησαν οι χαρακτηρισμοι μου προς αυτα που γραφεις,οχι προς το προσωπο σου,αλλα κι εσυ δεν 'τσιγκουνευτηκες' καθολου τους χαρακτηρισμους προς τα δικα μου γραφομενα :rolleyes: 

Στο θεμα του hiv ναι πολλα κομματια ειναι ακομη σκοτεινα...επισης ειναι ενα θεμα το οποιο δεν μπορει να εξαντληθει μεσα απο μερικες δεκαδες ποστ...

Κι εγω ειμαι εναντιον του να αναπτυσσεται γυρω απο το θεμα αυτο  φοβος,δογματισμος και επικυνδινη'στενομυαλια'...Δυστυχως αυτο που βλεπω στην Ελλαδα ειναι πως ετσι ακριβως αντιμετωπιζονται αυτα τα θεματα...Παραληρηματικος σχεδον φοβος μην κολλησουν οι υγιεις,κοινωνικη απομονωση φορεων κι ενα σωρο ταμπου γυρω απο τον hiv...Φαντασου οταν ειχα παει μια φορα να κανω την εξεταση οι νοσηλευτριες με κοιταζαν σαν μοιασμα!!Δυστυχως και απο μορφωμενα ατομα βλεπεις αυτου του ειδους τα 'κολληματα'...

...κατα τη γνωμη μου αυτη η περιθωριοποιηση των φορεων του ιου που προκαλει AIDS συνεβει επειδη τα πρωτα ισως κρουσματα που ανακοινωθηκαν αφορουσαν σε περιθωριοποιημενες κοινωνικα ομαδες,οπως ομοφυλοφιλους και χρηστες ενδοφλεβιων ναρκωτικων ουσιων.Ετσι το aids αντιμετωπιστηκε απο την πλειοψηφια των ανθρωπων ως 'μιασμα',ως 'κοινωνικο στιγμα',κτλ διοτι ακριβως οι προαναφερομενες κοινωνικες ομαδες ηταν ηδη στιγματισμενες απο την κοινωνια,την πολιτεια,την Εκκλησια,κτλ σχεδον δηλαδη απο καθε 'ευγενη'θεσμο...

Αυτου του ειδους ο ρατσισμος 'εκλεισε' τα μυαλα των πιο πολλων σε ενα πολυ στενο οπτικο πρισμα:Αυτο με το οποιο καποιος αποφαινεται απλα:'Δεν ξερω τιποτα για την αρρωστια αυτη,ουτε θελω να μαθω...το μονο που ξερω ειναι οτι θελω να ειμαι μακρια της'Ελα μου ομως που αυτο δεν γινεται,ειδικα στην εποχη της σεξουαλικης απελευθερωσης και της εκμηδενισης κυριολελκτικα και των μακρινοτερων αποστασεων στον πλανητη μεσω της τραμακτικης προοδο των μεσων μεταφορας...

Σιγουρα λοιπον το Aids δεν κολιεται με απλη χειραψια,ουτε με χρηση wc απο κοινου,ουτε με εντονο συγχρωτισμο με τους φορεις-ασθενεις,μα ουτε κι αν φαει καποιος απο το πιατο τους η πιει αποτο ποτηρι τους...Ο ιος δεν κολλει ακομη με το φιλι...δεν πρεπει να αντιμετωπιζουμε λοιπον 'μυγιαγγιχτα' αυτα τα ατομα...αλλα ουτε να βλεπουμε με σκοταδιστικο φοβο τα θεματα που αφορουν τον ιο...

Επι του παροντος:Το να εκδιδεται μια γυναικα ειναι πολυ επικυνδυνο...ναι,ανηκει στα ατομα υψηλου κινδυνου...ναι,παιζει τη ζωη της κορωνα γραμματα...Σε αυτη την κατηγορια ολοι οι κινδυνοι,ολα τα στατιστικα νουμερα αποκτουν πολλαπλασιως απειλητικη διασταση...Η χρηση προφυλακτικου σε καθε πρακτικη του σεξ ακομη και στο στοματικο ειναι επιβεβλημμενη εξαιτιας ακριβως του γεγονοτος οτι αυτη την σεξουαλικη πρακτικη η εκδιδομενη δεν θα την κανει σε 'κανα δυο' αλλα σε 'κανα δυο εκαντονταδες' ωστε ο κινδυνος πραγματικα μεταδοσης οχι μονο hiv αλλα(οπως σωστα λες)και αλλων λοιμωδων να ειναι πολυ σημαντικος...Φαντασου χωρις χρηση προφυλακτικου, ποσες απο τις ιεροδουλες θα ηταν  φορεις...
   Ετσι η πιθανοτητα καποια απ αυτες να ηταν φορεας θα ηταν δραμματικα αυξημενη...Ακομη ομως και η πιθανοτητα μεταδοσης απο ενα φορεα σε καποιον υγιη θα ηταν εξισου αυξημενη..ΔΙΟΤΙ διαβρωσεις των βλεννογονων που προξενουνται απο αλλες σεξουαλικα μεταδιδομενες νοσους που μεταδιδονται με την ακαποτη σεξουαλικη στοματικη επαφη πχ παρουσια βλαβων απο ερπητικη λοιμωξη,μεσω λυσεων της συνεχειας των βλεννογονων,θα αυξαναν καθετα τη μεταδοτικοτητα του Hiv σε οποιαδηποτε 'ακαποτη' σεξουαλικη πρακτικη...Συνεπως η πιθανοτητα μεταδοσης hiv απο ακαποτη στοματικη επαφη με τυχαια γυναικα=πιθανοτητα μεταδοσης hiv απο φορεα σε υγιη Χ πιθανοτητα να ειναι φορεας hiv η τυχαια(ιεροδουλος και μη) γυναικα,αυξανεται κατα πολυ αφου αυξανονται και τα 2 μελη της 'εξισωσης'... 

Να τονισω κλεινοντας οτι τα παραπανω που εγραψα δν αφορουν μονο τον αγαραιο ερωτα,αλλα καθε επαφη με οποιοδηποτε ατομο το οποιο δε γνωριζουμε καλα...Τι σημαινει 'γνωριζω καποιον καλα' κατα τη γνωμη μου?Σημαινει οτι εχω συνυπαρξει μαζι του σε σχεση αρκετο καιρο ωστε να γνωριζω τη σεξουαλικη συμπεριφορα του...πως εχω μαθει με διακριτικοτητα που  σεβεται την προσωπικοτητα του, στοιχεια απο το σεξουλικο παρελθον του...και πως τελος εχω μοιραστει μαζι του τις αμφιβολιες μου κι εχουμε παει απο κοινου για εξετασεις Hiv και αλλων νοσων,ωστε να εχουμε ελευθερη ελευθερη επαφη και να χαρουμε τον ερωτα στην πιο αγνη και φυσικη μορφη του...

Αυτα και με συγχωρεις γαι το μακροσκελες μου ποστ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom