Νέα

Εξετάσεις για σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Idromenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 913
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Έχετε κάνει εξετάσεις για σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα πρόσφατ

• Ναι (για όλα)

Ψήφοι: 87 24,4%
  • Όχι (για κανένα)

Ψήφοι: 75 21,1%
  • Τι είναι αυτό?

Ψήφοι: 19 5,3%
  • Ναι (αιματολογικές μόνο)

Ψήφοι: 84 23,6%
  • Ναι (επίχρισμα μόνο)

Ψήφοι: 4 1,1%
  • Ναι (πεοσκόπιση μόνο)

Ψήφοι: 5 1,4%
  • Όχι (δεν πάω σε γιατρούς)

Ψήφοι: 15 4,2%
  • Όχι (αφου δεν έχω κανένα σύμπτωμα)

Ψήφοι: 67 18,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    356

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
υπαρχει στο βιβλιο της β ταξης τεε ''στοιχεια παθολογιας'' στο 1,11 κεφαλαιο στα σεξουαλικα μεταδιδομενα νοσηματα...
επισης δεν ειπα καθαρα ποροι αλλα μεσα σε εισαγωγικα κατι σαν πορους...

τα σχολικα βιβλια ειναι για τον πουτσο να το ξερεις. εδω στην χημεια κατευθηνσης λεει οτι το σπιν ειναι η ιδιοπεριστροφη του ηλεκτρονιου  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

efoula!!!

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
τα σχολικα βιβλια ειναι για τον πουτσο να το ξερεις. εδω στην χημεια κατευθηνσης λεει οτι το σπιν ειναι η ιδιοπεριστροφη του ηλεκτρονιου  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
οκ ενταξει μπορει να κανω κ λαθος αλλα τοσα εγραψα σε αυτο κολλησε το ατομο δλδ? δεν λεω ανθρωποι ειμαστε ομως εσυ το ειπες ομορφα τουλαχιστον, εκεινος ηταν πολυ βαρβαρος... :headbang:

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Μη τσακώνεστε, έχει μια βάση αυτό που λέει η Εφούλα,
υπό την έννοια ότι (από ό,τι έχω ακούσει) τα λιπαντικά που
ΔΕΝ έχουν ως βάση το νερό, καθιστούν τα προφυλακτικά από
latex πιο εύθραυστα.

efoula!!!

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
latex πιο εύθραυστα.
ευχαριστω πολυ..αντε γτ ο αλλος με πηρε απο τα μουτρα μωρεεεε....

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
latex πιο εύθραυστα.

Είναι γνωστό ότι η βαζελίνη που είναι παραπροϊόν του πετρελαίου μπορεί να μειώσει την αντοχή του προφυλακτικού και αυτό από την τριβή μπορεί να σπάσει.

Αυτό όμως είναι τελείως διαφορετικό από το να λέμε ότι ο ιός του HIV μπορεί να περάσει από το προφυλακτικό.
Καλό είναι πριν ποστάρουμε να το ψάχνουμε λίγο.

Πολύ πρόχειρα από το in.gr:
Προφυλακτικό: Σωστή χρήση για μέγιστη ασφάλεια

Είδη προφυλακτικών

Προφυλακτικά λατέξ για άνδρες: Το λατέξ, που είναι και το πιο σύνηθες στη χρήση, είναι φτιαγμένο από ένα ειδικό είδος ελαστικού. Εργαστηριακές μελέτες έχουν δείξει ότι η σεξουαλική επαφή με τέτοιου είδους προφυλακτικό προσφέρει μέγιστη προστασία από εγκυμοσύνη και μεταδιδόμενα νοσήματα με μικροοργανισμούς, συμπεριλαμβανομένων του HIV και της ηπατίτιδας Β.

Σε περίπτωση που χρειάζεται περισσότερη λίπανση, μη χρησιμοποιείτε πετροχημικά (τύπου βαζελίνη) ή άλλα ελαιώδη όπως λάδι μασάζ ή baby oil, διότι διασπούν τη σύνθεση του λατέξ με πιθανότερο αποτέλεσμα το προφυλακτικό να σπάσει. Για την περίπτωση αυτή κυκλοφορούν στα φαρμακεία ειδικά λιπαντικά σε χαμηλότερη από τη βαζελίνη τιμή (όπως το αποστειρωμένο gel Κ-Υ).

To Κ-Υ είναι υδατοδιαλυτό και δεν έχει καμία απολύτως επίδραση στο latex του προφυλακτικού.

efoula!!!

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Είναι γνωστό ότι η βαζελίνη που είναι παραπροϊόν του πετρελαίου μπορεί να μειώσει την αντοχή του προφυλακτικού και αυτό από την τριβή μπορεί να σπάσει.

Αυτό όμως είναι τελείως διαφορετικό από το να λέμε ότι ο ιός του HIV μπορεί να περάσει από το προφυλακτικό.
Καλό είναι πριν ποστάρουμε να το ψάχνουμε λίγο.

Πολύ πρόχειρα από το in.gr:
Προφυλακτικό: Σωστή χρήση για μέγιστη ασφάλεια

Είδη προφυλακτικών

Προφυλακτικά λατέξ για άνδρες: Το λατέξ, που είναι και το πιο σύνηθες στη χρήση, είναι φτιαγμένο από ένα ειδικό είδος ελαστικού. Εργαστηριακές μελέτες έχουν δείξει ότι η σεξουαλική επαφή με τέτοιου είδους προφυλακτικό προσφέρει μέγιστη προστασία από εγκυμοσύνη και μεταδιδόμενα νοσήματα με μικροοργανισμούς, συμπεριλαμβανομένων του HIV και της ηπατίτιδας Β.

Σε περίπτωση που χρειάζεται περισσότερη λίπανση, μη χρησιμοποιείτε πετροχημικά (τύπου βαζελίνη) ή άλλα ελαιώδη όπως λάδι μασάζ ή baby oil, διότι διασπούν τη σύνθεση του λατέξ με πιθανότερο αποτέλεσμα το προφυλακτικό να σπάσει. Για την περίπτωση αυτή κυκλοφορούν στα φαρμακεία ειδικά λιπαντικά σε χαμηλότερη από τη βαζελίνη τιμή (όπως το αποστειρωμένο gel Κ-Υ).

To Κ-Υ είναι υδατοδιαλυτό και δεν έχει καμία απολύτως επίδραση στο latex του προφυλακτικού.

δεν ειμαι τελειως λαθος,αλλα ουτε κ απολυτα σωστη σε αυτο π ειπα πριν...ομως θα μπορουσες να μιλησεις πιο ομορφα γτ κ εγω δεν σ απαντησα ωραια μετα κ με εκανες να σκεφτω απολυτα κ δεν ηθελα... :(σορρυ λιγακι..

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
θα ’θελα να μπω σ’ ένα κύκλοτρο μαζί σου…

οκ ενταξει μπορει να κανω κ λαθος αλλα τοσα εγραψα σε αυτο κολλησε το ατομο δλδ? δεν λεω ανθρωποι ειμαστε ομως εσυ το ειπες ομορφα τουλαχιστον, εκεινος ηταν πολυ βαρβαρος... :headbang:
ποιος σε πείραξε κορίτσι μου???
2guns.gif

Επισκέπτης
εφουλα καλο ειναι σαυτο το θρεντ να μην
γραφουμε μπουρδες κ πεφτει παραπληροφορηση.Την απαντηση την εδωσε ο βολταιρος.Το λιπαντικο ενδεικνηται για σεξουαλικη διεισδυση ειτε κολπικη αλλα κυριως πρωκτικη αρκει να ειναι συμβατο με το υλικο του προφυλακτικου.Αυτο με τους πορους που ανοιγουν κ περνα ο hiv ειναι τοσο κοτσανα που πρεπει να καψεις το βιβλιο του κωλοτεε για ν
α μην σου πω κ ολο το κτηριο κ τα μουνοπανα τους καθηγητες που σας τα διδασκουν

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Βολταίρε, ζήτα συγγνώμη από το κορίτσι ρεεεεεεε
Τοη πλήγωσες ρεεεεεεεεεεεεε :)

Εεεεεε, άμα συχνάζει σε site με μπουρδελιάρηδες και θέλει να απολαμβάνει ίση αντιμετώπιση θα πρέπει να αποδειχθεί το γεγονός ότι είναι θήραμα στο στόχαστρο και να είναι έτοιμη να δεχθεί την σκληρή κριτική ημών και υμών.

Τέλος πάντων, αφού το ζητάς εσύ:
"Χίλια συγνώμην αν πληγώθηκες Εφούλα."

(Εφούλα, με τέτοιο nick είναι σαν να πηγαίνεις γυμνή στα αγγούρια.
Εδώ είναι bourdela.com, δεν είναι παίξε γέλασε).

Επισκέπτης
Εεεεεε, άμα συχνάζει σε site με μπουρδελιάρηδες και θέλει να απολαμβάνει ίση αντιμετώπιση θα πρέπει να αποδειχθεί το γεγονός ότι είναι θήραμα στο στόχαστρο και να είναι έτοιμη να δεχθεί την σκληρή κριτική ημών και υμών.

Τέλος πάντων, αφού το ζητάς εσύ:
"Χίλια συγνώμην αν πληγώθηκες Εφούλα."

(Εφούλα, με τέτοιο nick είναι σαν να πηγαίνεις γυμνή στα αγγούρια.
Εδώ είναι bourdela.com, δεν είναι παίξε γέλασε).

re βολτετε μην μαπογοητευεις σιγα μην ζητας χιλια συγνωμη στην καθε κακομαθημενη μπαλοτσα.Δεν φτανει που γραφει ανακριβειες θελει να τις μιλαμε κ γλυκα σαν καλοι μουνοδουλοι.Βρε ουστ

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
re βολτετε μην μαπογοητευεις σιγα μην ζητας χιλια συγνωμη στην καθε κακομαθημενη μπαλοτσα.Δεν φτανει που γραφει ανακριβειες θελει να τις μιλαμε κ γλυκα σαν καλοι μουνοδουλοι.Βρε ουστ

Ρε το έκανα μόνον και μόνον επειδή μου το ζήτησε ο φίλος μου ο Freud.
Κατά τα άλλα με έχεις δει ποτέ να συνομιλώ με οποιοδήποτε θηλυκό εδώ μέσα;
Γιατί νομίζεις ότι απέχω;

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ρε το έκανα μόνον και μόνον επειδή μου το ζήτησε ο φίλος μου ο Freud.
Κατά τα άλλα με έχεις δει ποτέ να συνομιλώ με οποιοδήποτε θηλυκό εδώ μέσα;
Γιατί νομίζεις ότι απέχω;
μεμενα ιμε θιλικο πλεον

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
πραγματι