Νέα

Εξετάσεις για σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Idromenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 913
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Έχετε κάνει εξετάσεις για σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα πρόσφατ

• Ναι (για όλα)

Ψήφοι: 87 24,4%
  • Όχι (για κανένα)

Ψήφοι: 75 21,1%
  • Τι είναι αυτό?

Ψήφοι: 19 5,3%
  • Ναι (αιματολογικές μόνο)

Ψήφοι: 84 23,6%
  • Ναι (επίχρισμα μόνο)

Ψήφοι: 4 1,1%
  • Ναι (πεοσκόπιση μόνο)

Ψήφοι: 5 1,4%
  • Όχι (δεν πάω σε γιατρούς)

Ψήφοι: 15 4,2%
  • Όχι (αφου δεν έχω κανένα σύμπτωμα)

Ψήφοι: 67 18,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    356

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
δεν εννοω εσενα παντως
τοτε που θα εννοουσα εσενα, στο ειχα γραψει κιολας
οτι λες δεν ασχολεισαι αλλα ασχολεισαι

κατα τ αλλα ειναι πολλοι που φερονται ετσι εδω μεσα δε θυμαμαι τωρα να κανω λιστα με νικνεημς, ξερουν ποιοι ειναι, κ οχι μονο εδω μεσα
γενικα το μια ετσι μια αλλιως ειναι μεγαλο μειον ενος χαρακτηρα..

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
δεν εννοω εσενα παντως

κατα τ αλλα ειναι πολλοι που φερονται ετσι εδω μεσα δε θυμαμαι τωρα να κανω λιστα με νικνεημς, ξερουν ποιοι ειναι, κ οχι μονο εδω μεσα
γενικα το μια ετσι μια αλλιως ειναι μεγαλο μειον ενος χαρακτηρα..
γιαφτο και εγο αλαξα για να μι μουμιλανε οι παλιοχαρακτιρεσ

Επισκέπτης

το φορουμ ειναι ελευθερο κ μπορω να ποσταρω κ να σχολιαζω οτι επιθυμω οποτε νταβατζιλικια γιατο τι γραφω δεν θα ανεχτω
Εσυ πιστευεις οτι επειδη συνομιλησα μαζι σου η με αλλα γυναικεια μελη του σαιτ στην πεφτω η θελω να σε γαμησω οπως οι μουνοδουλοι θαυμαστες σου που σου αφιερωνουν τραγουδια?Αν ναι εισαι κ εσυ μια κακομαθημενη μπαλοτσα επιπεδου εφουλας spygirl κλπ που επειδη εχετε αιδειο νομιζετε οτι κρατατε τον παπα απο ταρχιδια κ ολοι σας την πεφτουν.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δεν εχει αποδειχθει οτι με πιπα κολλας AIDS....μαλιστα....για να καταλαβω....εχει αποδειχθει οτι κολλας με το σεξ? αυτο που εχει αποδειχθει ειναι οτι ο ιος μεταφερεται μεσω του αιματος, των αμυχων, των σωματικων υγρων....υπαρχει καποιος φορεας του AIDS ο οποιος εκανε ΜΟΝΟ πιπες ετσι ωστε να θεωρηθει γκρουπ υπο εξεταση και παρακολουθηση μπας και βγουν σωστα αποτελεσματα? απλα θεωρειται ως φυσικο επακολουθο το οτι εφοσον κανεις πιπα κανεις και σεξ (το μεγαλυτερο ποσοστο τουλαχιστον)...σαφως υπαρχουν μεγαλυτερες πιθανοτητες μιας και υπαρχει απευθειας επαφη των σωματικων υγρων.....δε στεκομαι στο επιδημιολογικο του θεματος....απλα ειναι ηλιθιο να περιμενουμε "αποδειξεις" για το οτι κολλας AIDS απο μια πιπα....δηλαδη την οδοντοβουρτσα ενος που νοσει ή ειναι φορεας θα τη χρησιμοποιουσαμε αφοβα? το πουλι ή το αιδοιο του τοτε γιατι να το βαλουμε στο στομα μας? δε νομιζω οτι εχει υπαρξει "αποδειξη" οτι κολλας απο μια οδονοβουρτσα.... ;)
την οδοντοβουρτσα καποιου με ηπατητιδα θα τη χρησιμοποιουσαμε αφοβα? ενος με ερπη? με χλαμυδια? κονδυλωματα? εγω σας λεω οτι ακομα και παθηση που δεν κολλαει με το σαλιο να ειχε και παλι δε θα τη χρησιμοποιουσαμε.....

υ.γ. υπαρχουν και αλλες σοβαρες παθησεις ΕΚΤΟΣ του AIDS συνεπως πολλοι πολλοι πολλοι λογοι για να αποφευγουμε το σεξ χωρις προφυλαξεις ποσο μαλλον με μια ιεροδουλη!!!!!!

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
το φορουμ ειναι ελευθερο κ μπορω να ποσταρω κ να σχολιαζω οτι επιθυμω οποτε νταβατζιλικια γιατο τι γραφω δεν θα ανεχτω
Εσυ πιστευεις οτι επειδη συνομιλησα μαζι σου η με αλλα γυναικεια μελη του σαιτ στην πεφτω η θελω να σε γαμησω οπως οι μουνοδουλοι θαυμαστες σου που σου αφιερωνουν τραγουδια?Αν ναι εισαι κ εσυ μια κακομαθημενη μπαλοτσα επιπεδου εφουλας spygirl κλπ που επειδη εχετε αιδειο νομιζετε οτι κρατατε τον παπα απο ταρχιδια κ ολοι σας την πεφτουν.
τς τς τς...
confused-12.png

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

οτι να ναι γκαντυ
οτι να ναι μιλαμε

τοτε που ειχες πρωτομπει μας εγραφες κ μας εκραζες δικαιωμα σου
κ μετα μας ελεγες αλλα δεν ασχολουμαι αλλο μαζι σας
αλλα ασχολιοσουν
κ αυτο στο ειχα σχολιασει

ολα τα υπολοιπα που λες ειναι ασχετα
κ στο χω ξαναπει διαβαζε τι σου λεει ο αλλος ή αν μιλαει σε σενα κ μετα ν αρχιζεις το χωσιμο

οχι οτι εισαι αναγκασμενος να το κανεις
αλλα για να σου απαντανε κ λογικα πρεπει να χουν κ νοημα αυτα που γραφεις πανω στη συζητηση

διοτι εν προκειμενω ουτε καν ειχα εσενα στο μυαλο μου οταν εγραφα το ποστ για το βολταιρο
ουτε στο ελαχιστο
δεν φταιω εγω αν εχεις εσυ μυγα

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δεν εχει αποδειχθει οτι με πιπα κολλας AIDS
Υπάρχουν μελέτες που δείχνουν ότι η πιθανότητα να κολλήσεις είναι ανύπαρκτη, άλλες που δείχνουν ότι είναι πολύ μικρή και άλλες που δείχνουν ότι είναι λίγο μεγαλύτερη.

υπαρχει καποιος φορεας του AIDS ο οποιος εκανε ΜΟΝΟ πιπες ετσι ωστε να θεωρηθει γκρουπ υπο εξεταση και παρακολουθηση μπας και βγουν σωστα αποτελεσματα?
Από μια πρόχειρη ματιά που έριξα, έχουν γίνει παρόμοιες μελέτες.

δηλαδη την οδοντοβουρτσα ενος που νοσει ή ειναι φορεας θα τη χρησιμοποιουσαμε αφοβα?
Φυσικά και δεν κολλάς από την οδοντόβουρτσα ούτε φυσικά από τα σωματικά υγρά. Φαντάζεσαι τι θα γινόταν αν κολλούσαμε από τον ιδρώτα ή το σάλιο του άλλου; Θα είχε μείνει κανένας ζωντανός μέχρι τώρα;

υ.γ. υπαρχουν και αλλες σοβαρες παθησεις ΕΚΤΟΣ του AIDS συνεπως πολλοι πολλοι πολλοι λογοι για να αποφευγουμε το σεξ χωρις προφυλαξεις ποσο μαλλον με μια ιεροδουλη!!!!!!
Συμφωνώ απολύτως.

Δυστυχώς, στο θέμα του AIDS, φαίνεται ότι εκτός από μεγάλη παραπληροφόρηση υπάρχουν και πολλές σκιές.

Επισκέπτης
@ bite

επειδη εχετε αιδειο νομιζετε οτι κρατατε τον παπα απο ταρχιδια κ ολοι σας την πεφτουν.

εσυ δηλαδη πιστευεις οτι αυτο που γραφω δεν αντικατροπτιζει την εικονα των γυναικειων μελων του σαιτ?Εγω εχω αρκετα παραδειγματα με διαλογους απο εδω μεσα που μπορω να σου αποδειξω οτι ισχυει αυτο που γραφω.Μα λιστα καποιες απο μονες τους εχουν γραψει οτι επειδη καποιος μιλαει μαζι τους σενα θρεντ ειναι μια προσπαθεια να τις προσεγγισει(αμα θες σου κανω copy paste ακριβως τα ποστς για να πεισθεις)
Αρα δεν ειναι κ τοσο οτι ναναι αυτα που γραφω.Χμ...
Επισης αν νομιζεις οτι εχω τη μυγα η τη σφιγγα η καποιο αλλο εντομο μπορεις απλα να ακολουθησεις τη συνταγη του φιλτατου βολταιρου κ να με βγαλεις απο το target group των συνομιλητων σου οποτε νο προμπλεμο(που λες κ εσυ)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Οκ τοτε ελα εδω που δουλευω να χρησιμοποιησεις την οδοντοβουρτσα καποιου φορεα :) προφανως οι ερευνες που βρηκες δεν ειναι και τοσο φερεγγυες.....δε θα το συζητησω περαιτερω....μαλλον δεν εχεις ιδιαιτερη σχεση

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Οκ τοτε ελα εδω που δουλευω να χρησιμοποιησεις την οδοντοβουρτσα καποιου φορεα :) προφανως οι ερευνες που βρηκες δεν ειναι και τοσο φερεγγυες.....δε θα το συζητησω περαιτερω....μαλλον δεν εχεις ιδιαιτερη σχεση

Για σένα που υπονοείς ότι έχεις ιδιαίτερη σχέση και παρόλαυτα, λες ότι θα κολλήσεις από τα σωματικά υγρά/από την οδοντόβουρτσα και από την ανάσα του άλλου, τι πρέπει να συμπεράνω; Ότι εκτός από άσχετη είσαι και άμυαλη;

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
@ bite

επειδη εχετε αιδειο νομιζετε οτι κρατατε τον παπα απο ταρχιδια κ ολοι σας την πεφτουν.

εσυ δηλαδη πιστευεις οτι αυτο που γραφω δεν αντικατροπτιζει την εικονα των γυναικειων μελων του σαιτ?Εγω εχω αρκετα παραδειγματα με διαλογους απο εδω μεσα που μπορω να σου αποδειξω οτι ισχυει αυτο που γραφω.Μα λιστα καποιες απο μονες τους εχουν γραψει οτι επειδη καποιος μιλαει μαζι τους σενα θρεντ ειναι μια προσπαθεια να τις προσεγγισει(αμα θες σου κανω copy paste ακριβως τα ποστς για να πεισθεις)
Αρα δεν ειναι κ τοσο οτι ναναι αυτα που γραφω.Χμ...
Επισης αν νομιζεις οτι εχω τη μυγα η τη σφιγγα η καποιο αλλο εντομο μπορεις απλα να ακολουθησεις τη συνταγη του φιλτατου βολταιρου κ να με βγαλεις απο το target group των συνομιλητων σου οποτε νο προμπλεμο(που λες κ εσυ)
οχι γκαντυ δεν νομιζω οτι αντικατοπτριζει την παρουσια ολων των γυναικειων μελων εδω μεσα

υπαρχουν γυναικεια μελη που εχουν φερθει κατα πως λες κ τα εχω 'κραξει' επισης τη δεδομενη στιγμη

αλλα ειναι ασχετο αυτο με εκεινο που ελεγα εγω

ειμαστε τρελα οφ τοπικ.. αν μπορει καποιος μοντ να μας παει στο οφ τοπικ θεμα
μιας κ εδω ειναι κ θεμα υγειας

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Για σένα που υπονοείς ότι έχεις ιδιαίτερη σχέση και παρόλαυτα, λες ότι θα κολλήσεις από τα σωματικά υγρά/από την οδοντόβουρτσα και από την ανάσα του άλλου, τι πρέπει να συμπεράνω; Ότι εκτός από άσχετη είσαι και άμυαλη;

δεν εννοω τον ιδρωτα......εννοω τα σπερματικα προσπερματικα κολπικα υγρα......αφου μιλαμε για σεξουαλικη επαφη.....
και δεν εννοω το σαλιο.....εννοω μεσω μιας αμυχης......εαν τα ουλα σου ματωνουν ή τα ουλα του φορεα ματωνουν ή εχεις καποια ανοιχτη πληγη ή οποιοδηποτε στοματικο προβλημα πιστευεις οτι δε μπορεις να κολλησεις? σου ευχομαι καλη επιτυχια τοτε και βοηθεια σου :)

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
δεν εννοω τον ιδρωτα......εννοω τα σπερματικα προσπερματικα κολπικα υγρα......αφου μιλαμε για σεξουαλικη επαφη.....
και δεν εννοω το σαλιο.....εννοω μεσω μιας αμυχης......εαν τα ουλα σου ματωνουν ή τα ουλα του φορεα ματωνουν ή εχεις καποια ανοιχτη πληγη ή οποιοδηποτε στοματικο προβλημα πιστευεις οτι δε μπορεις να κολλησεις? σου ευχομαι καλη επιτυχια τοτε και βοηθεια σου :)
το 'χω ξαναπεί
από κάτι θα πεθάνουμε, ας είναι απ' αυτό... :rockon:

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Ευχαριστώ αλλά δεν κάνω ακάποτα με πουτάνες. Κι εσύ να προσέχεις γιατί μπορεί να κολλήσεις από καμιά οδοντόβουρτσα.  :grin:

Θλιβερή εικόνα.

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Υπάρχουν μελέτες που δείχνουν ότι η πιθανότητα να κολλήσεις είναι ανύπαρκτη, άλλες που δείχνουν ότι είναι πολύ μικρή και άλλες που δείχνουν ότι είναι λίγο μεγαλύτερη. 
Οταν ομως κουβεντιαζες μαζι μου,αλλα μου ελεγες(ποστ#59)φιλε 21 γραμμ...πως δεν υπαρχει καταγεγραμμενη περιπτωση μεταδοσης με ακαποτο στοματικο...θυμασαι?Τοτε πως διαολε τεκμηριωθηκαν οι παραπανω μελετες που επικαλεισαι τωρα?Δεν θα  χρειαζοταν,για να γινει αυτο,να καταγραφει εστω κι ενα  περιστατικο μεαταδοσης απο τσιμπουκι?

Ευγενικα οσο πιο πολυ μπορω θα στο πω ρε φιλε 21 gramm...ασε κατα μερους την κουβεντα αυτη γιατι εκτος του οτι παραπληροφορεις,εισαι γεματος αντιφασεις...

Αστο κι ελα να πουμε για καμμια καλη πουτανα...

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
εμενα μου αρεσουν οι ωριμες και συνηθως αυτες κανουν ακαποτο στοματικο. μπορω να τους επιβαλλω να μου πιπα με προφυλακτικο?

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εεεεεε, άμα συχνάζει σε site με μπουρδελιάρηδες και θέλει να απολαμβάνει ίση αντιμετώπιση θα πρέπει να αποδειχθεί το γεγονός ότι είναι θήραμα στο στόχαστρο και να είναι έτοιμη να δεχθεί την σκληρή κριτική ημών και υμών.
Τέλος πάντων, αφού το ζητάς εσύ:
"Χίλια συγνώμην αν πληγώθηκες Εφούλα."
(Εφούλα, με τέτοιο nick είναι σαν να πηγαίνεις γυμνή στα αγγούρια.
Εδώ είναι bourdela.com, δεν είναι παίξε γέλασε).
Φιλε Βολταίρε, είσαι ιππότης.
Αντε, μη σου θυμήσω τι έχεις πει κατά καιρούς:
"Dieu n'a créé les femmes que pour apprivoiser les hommes."
« L'Ingénu » (1767), dans Œuvres complètes de M. de Voltaire, Voltaire, éd. Sanson et compagnie, 1792, t. 65, chap. 13 (« La belle Saint-Yves va à Versailles »), p. 60

Σου έχω πει πως δεν συμφωνώ, αλλά εσύ τα λες
Μην μου κάνεις fake αμνησίες τώρα...

υγ: Ας κάνουμε και μια ελεύθερη μετάφραση.
Ο Θεός δεν έπλασε τη γυναίκα παρα μόνο για να ημερεύσει τον άνδρα

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Παραθέτω κάτι που διάβασα τελευταία στο Internet και αφορά τους εκδικιτικούς και αδιάφορους νοσούντες από αφροδίσια και κυρίως το AIDS(ελπίζω πως σε αυτό το site δεν υπάρχει κανένας).Λοιπόν o μολυσμένος από AIDS διαθέτει στο πολλαπλάσιο κίνδυνο να γίνει σύντομα πελάτης του χάρου αν κολλήσει 2ρη φορά.Αυτό συμβαίνει επειδή ο ιός παρουσιάζει έντονη μεταλλάξιμότητα.Συνεπώς συμπεριφορά του τύπου έχω AIDS την έπαθα οπότε πλέον δεν με νοιάζει ή δεν γαμιέστε ας σας κολλήσω στα αρχ...... μου είναι βέβαιος θάνατος.Μην ξεχνάτε πως με τα υπάρχοντα φάρμακα ο ιός μπορεί να μην θεραπεύεται αλλά παρατήνει την ζωή για τουλάχιστον 20 χρόνια!!!!
Υ.Γ.Δεν υπονοώ τίποτα,δεν θέλω να θύξω κανέναν ή να προσβάλλω κανέναν απλά να ενημερώσω.
Υ.Γ.2Η αξιόπιστη πηγή ενημέρωσης μου είναι το και έγραψα όλα αυτά επειδή μου έκανε εντύπωση το γεγονός και είχα πρόσφατο ερέθισμα από μία κοινωνική ταινία που είδα πρόσφατα.
Υ.Γ.3Καλές μπουρδελότσαρκες αλλά με προσοχή!! ;)

koureli

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
νομιζω οτι οταν κανει κανεις μια απλη αναζητηση στο google με το hiv,θα βρει τοσα πολλα που θα του ειναι αρκετα.δυστηχως τα ποιο πολλα σαιτ ειναι πουστοσαιτ αλλα ιατρικα ειναι τεκμηρειωμενα.οταν μιλανε για ακαποτο τσιμπουκι μιλανε οτι κινδυνευει ο ΠΑΘΗΤΙΚΟΣ και οχι ο ενεργητικος.τα καταγεγραμενα πχ 50 στην Αγγλια αντρων απο ακαποτο τσιμπουκι ειναι παθητικων ομοφυλοφιλων.

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Κατί ακόμα που ίσως είναι σχετικά off topic αλλά το συναντάω τοσο συχνά σε αυτά τα θέματα που δεν μπορώ να μην δώσω μία προσωπική απάντηση!Λοιπόν το ΑIDS και οι ιπατίτιδες υπάρχουν και παραυπάρχουν.Κόψτε τις θεωρίες περί συνομωσίας,πράγματι οι έχοντες το κεφάλαιο έχουν πρόσβαση σε καλύτερα φάρμακα αλλά και αυτά δεν το θεραπεύουν απλά αυξάνουν και βελτιώνουν την ζωή!
Υ.Γ.Τυχαίνει να έχω αξιόπιστη πηγή από φαρμακευτική εταιρία και κατόπιν κουβέντας και έρευνας στο Internet έπαθα σοκ από την αύξηση των ποσοστών των νοσούντων στη χώρα μας!Το ότι οι πλούσιοι έχουν την πρόσβαση σε καλύτερα φάρμακα οφείλω να ομολογήσω ότι δεν με εντυπωσίασε.Επίσης πρέπει να αναφέρω ότι το θεραπευτικό φάρμακο κατά του AIDS <<πιστεύω>> ότι αποκλείεται να το φυλλάσουν ως επτασφράγιστο μυστικό οι φαρμακευτικές εταιρίες αν αναλογιστεί κανείς περιπτώσεις του παρελθόντος με άλλα θανατηφόρα νοσήματα.
Y.Γ.2Φυσικά δεν αποτελεί μέτρο η αποχή από το sex(μάλλον περιττό σχόλιο για το παρρόν site :2funny:)!! ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom