Νέα

Εξετάσεις για σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Idromenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 913
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Έχετε κάνει εξετάσεις για σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα πρόσφατ

• Ναι (για όλα)

Ψήφοι: 87 24,4%
  • Όχι (για κανένα)

Ψήφοι: 75 21,1%
  • Τι είναι αυτό?

Ψήφοι: 19 5,3%
  • Ναι (αιματολογικές μόνο)

Ψήφοι: 84 23,6%
  • Ναι (επίχρισμα μόνο)

Ψήφοι: 4 1,1%
  • Ναι (πεοσκόπιση μόνο)

Ψήφοι: 5 1,4%
  • Όχι (δεν πάω σε γιατρούς)

Ψήφοι: 15 4,2%
  • Όχι (αφου δεν έχω κανένα σύμπτωμα)

Ψήφοι: 67 18,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    356

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
εγω παλι καθολου....βεβαια ελπιζω βαθια μεσα μου να μην εισαι κατι αντιστοιχο ;)

Βαθιά πίσω σου να προσέχεις μην γίνει κανένα ατύχημα γιατί τότε το μίζερο καπελάκι της ειρωνείας και του σαρκασμού, που σίγουρα το διαβλέπουν οι ασθενείς, δεν θα σε προστατεύσει καθόλου.  ;)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
1)Ποτέ ακάποτη πίπα ή sex.
2)Χρήση λιπαντικών με βάση το νερό και extra safe προφυλακτικών για sex στον κώλο.
3)Όχι στοματικά φιλιά.
4)Αποφυγή κωλό/μουνό γλυψίματος.
5)Αποφυγή μαζοχιστικών όπου το αίμα ρέει άφθονο(τώρα άμα δεθείς/θει στο κρεβάτι και την γαμάς/σε γαμάει αλλά βασικό ένστικτό δεν τρέχει κάστανο).
6)Αποφυγή κοπρό/ουρόλαγνείας(άκρος εμμετικό κατά εμένα αλλά βίτσια είναι αυτά)
Συνοψίζοντας λοιπόν αν τηρούμε τα παραπάνω με τις ιερόδουλες και τις γκόμενες που δεν ξέρουμε καλά θα ήταν σωστό να μιλάμε για safe sex με μόνη πιθανότητα να κολλήσουμε κάτι αν σπάσει το προφυλακτικό;(κάτι τέτοιο πόσο συχνά μπορεί να συμβεί;):think:

Τωρα εγραψες σωστα. Αν ακολουθεις αυτες τις συμβουλες, τοτε μειωνεις τις πιθανοτητες για οποιδηποτε αρωστεια σεχουαλικη.

Δεν μπορης να διαλεξης ποιους μαμει η τανα, αλλα ξερης πως μπορης να αποφυγης τραγωδιες.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Αγαπητε μου φιλε,με το ανυπερβλητο χιουμορ σου,που σε συμπαθω παρα πολυ,καθως διαθετεις ισως πολλαπλασια σοφια απο αυτη που διαθετουμε ολοι εμεις οι 'ορθοι(?)'χρηστες του λογου,το μονο που ειναι αρκετο απο τη μερια σου(και απο τη δικη μας φυσικα) ειναι να βαζεις σκουφακι στο πουλακι σου :)
καποτα απο ανιξι και μετα να φιτροσι η σεκογιας

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Παίδες

σας πληροφορώ πως:

[move][size=15pt]Ούτε το τηλεφωνικό σεξ δεν είναι ασφαλές. ΤΕΛΟΣ![/size] [/move]

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Eγω βγαζω σπυρακια οταν μου τελειωνει η καρτα,αφροδιασιακο ειναι αυτο..; :think:

ev

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
4
Πόντοι
0
το γαμησατε το θέμα ...
:idiot: :idiot: :idiot:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Παίδες

σας πληροφορώ πως:

[move][size=15pt]Ούτε το τηλεφωνικό σεξ δεν είναι ασφαλές. ΤΕΛΟΣ![/size] [/move]

δεν πιστευω να με κολλησες τιποτα ε???????????να ψαχτουμε παιδια να ψαχτουμεεεεεεεεεεε

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
να ψαχτουμε παιδια να ψαχτουμεεεεεεεεεεε

Αν σας πιάνει υπνηλία μετά που μιλάτε στο τηλέφωνο είναι κακό σημάδι.

Αυριο πρωι-πρωι στο Συγγρός για full level-2 ηλεκτρονικό σκανάρισμα για malware.

Εσύ μουνίτσα μην πας, θα εκραγεί το μηχάνημα

[youtube=425,350]H1sS1TmXF38[/youtube]

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
1
re βολτετε μην μαπογοητευεις σιγα μην ζητας χιλια συγνωμη στην καθε κακομαθημενη μπαλοτσα.Δεν φτανει που γραφει ανακριβειες θελει να τις μιλαμε κ γλυκα σαν καλοι μουνοδουλοι.Βρε ουστ
Προφανος εισαι κομπλεξικος για να μιλας ετσι οταν δεν ξερεις.Βεβαια το κανεις γιατι κρυβεσαι πισω απο την ανωνυμια το νικ σου

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
1
Τι πόροι ρε.....................

Η εποχή που τα προφυλακτικά γίνονταν από έντερο γελάδας πέρασε ανεπιστρεπτί.

Άκου το λιπαντικό ανοίγει τους πόρους.

Ρε μην λέτε ότι θέλετε άμα δεν ξέρετε το στραβό σας.

Άει σιχτίρ.
παρα την ηλικια σου εισαι οντως ασχετος.

ilikiomenos11

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Είναι off topic, αλλα΄έχω την απορία πως στις ταινίες πορνό κάνουν σεξ χωρίς προφύλαξη.

Darko4

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά μια ερώτηση για όσους τυχόν γνωρίζουν γιατί κοντέυω να τρελαθώ. Πρίν κανα μήνα πήγα με μια τάνα κανονικά με προφυλακτικό αλλά εκτοτε υπάρχει μια δυσάρεστη οσμή που βγαίνει απο τον πούτσο μου. Δεν έχω προσέξει καμια διαφορά στα ούρα ούτε κανένα σημάδακι στο δέρμα, παρά μόνο αυτή την δυσάρεστη οσμή. Να σημειώσω πως την τάνα αυτή την πηρα παρτουζα με ενα φιλο μου και εκεινος δεν εχει κανενα συμπτωμα. Έφαγα το ιντερνετ και όλα τα μεταδιδόμενα νοσήματα έχουν αρκετά συμπτώματα, κανένα δεν έχει μόνο αυτό που περιγράφω. Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να είναι πριν πάω σε γιατρό, γιατί η αλήθεια είναι πως ντρεπομαι να παω και να του πω πως κατι μου μυρίζει ασχημα εκει κατω.

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
να κοψεις τους παστρουμαδες και ολα θα πανε καλα μην ξεχνας οτι τρως κατουρας......

Darko4

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
larousse με εσωσες. Μετα απο την παρτουζα αυτη πηγα σε ενα μπακαλικο και πηρα ενα κιλο παστουρμα να γιορτασω την επιτυχια μου. Περα απο την πλακα, επειδη δεν εχω αλλαξει διατροφικες συνηθειες απο εκεινη την μερα, και θεωρω το θεμα αρκετα σοβαρο αν καποιος συναγωνιστης εχει καμια ιδεα ας την ριξει στο τραπεζι. thanx...

tromeros

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Θέλουμε με την γκόμενα μου να κάνουμε εξετάσεις για αφροδίσια, ώστε να κόψουμε τους σκούφους και να πάμε σε αντισυλληπτικά. Που να απευθυνθούμε; Νοσοκομείο ή εξωτερικό ιατρείο; Τι εξετάσεις να ζητήσουμε; Ποιο το κόστος;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom