Νέα

Εξετάσεις για σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Idromenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 913
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Έχετε κάνει εξετάσεις για σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα πρόσφατ

• Ναι (για όλα)

Ψήφοι: 87 24,4%
  • Όχι (για κανένα)

Ψήφοι: 75 21,1%
  • Τι είναι αυτό?

Ψήφοι: 19 5,3%
  • Ναι (αιματολογικές μόνο)

Ψήφοι: 84 23,6%
  • Ναι (επίχρισμα μόνο)

Ψήφοι: 4 1,1%
  • Ναι (πεοσκόπιση μόνο)

Ψήφοι: 5 1,4%
  • Όχι (δεν πάω σε γιατρούς)

Ψήφοι: 15 4,2%
  • Όχι (αφου δεν έχω κανένα σύμπτωμα)

Ψήφοι: 67 18,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    356

Επισκέπτης
Θέλουμε με την γκόμενα μου να κάνουμε εξετάσεις για αφροδίσια, ώστε να κόψουμε τους σκούφους και να πάμε σε αντισυλληπτικά. Που να απευθυνθούμε; Νοσοκομείο ή εξωτερικό ιατρείο; Τι εξετάσεις να ζητήσουμε; Ποιο το κόστος;

μπορεις να πας στο Συγγρο απεναντι απο το καραβελ η σε καποιο γιατρο με ιδιωτικο ιατρειο που παλι δουλευοθν τα πρωινα στο Συγγρο κ τσιμπανε πελατες απο εκει τα μουνοπανα

Επισκέπτης

στην επαρχια υπαρχον μονο ιατρικα κεντρα που δεν το συνιστω.Καλυτερα ελα μια μερα στην Αθηνα να κανετε τις εξετασεις για ενα τοσο σοβαρο θεμα δεν ειναι τιποτα να χασεις κ ενα μεροκαματο απο τη δουλεια

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
Θέλουμε με την γκόμενα μου να κάνουμε εξετάσεις για αφροδίσια, ώστε να κόψουμε τους σκούφους και να πάμε σε αντισυλληπτικά. Που να απευθυνθούμε; Νοσοκομείο ή εξωτερικό ιατρείο; Τι εξετάσεις να ζητήσουμε; Ποιο το κόστος;
αιματολογικες εξετασεις, σε οποιαδηποτε κλινικη , νοσοκομειο ή ιδιωτη ιατρο ...
ζητας συγκεκριμενα για αφροδισια...
η κοπελα πρεπει να δει και γυναικολογο για το "χαπι"

tromeros

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Κόστος παιδιά γνωρίζουμε;

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε συ gandy,χωρις παρεξηγηση αλλα μηπως παιρνεις ποσοστα απο Συγγρο?ολο σε αυτον τους στελνεις.κ το παλικαρι με το πρισμενο πουλι που τον βοηθουσαμε τις προαλλες κ αυτον εκει τον εστειλες

Επισκέπτης
ρε συ gandy,χωρις παρεξηγηση αλλα μηπως παιρνεις ποσοστα απο Συγγρο?ολο σε αυτον τους στελνεις.κ το παλικαρι με το πρισμενο πουλι που τον βοηθουσαμε τις προαλλες κ αυτον εκει τον εστειλες

να παιρνω ποσοστα απο δημοσιο νοσοκομειο? :jerking: Ο αρρωστημενος εγκεφαλος σας δεν περιγραφεται εδω μεσα :uglystupid: :uglystupid: κ του αλλου του μηχανοβιου που μου ελεγε για μανια καταδιωξης :jerking: :jerking: κ του αλλου που με ελεγε κλωνο επειδη εγραφα για μασαζ κ ο δικος σου.Προς τους αντμινς κ μοντς ΘΕΛΩ ΞΑΝΑ ΤΟ WARNED!!!! ζητω οι κλωνοι κ η πρασινη δυναμη :rockon:

darkroom

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6

Το Συγγρός συστήνεται συνήθως για τέτοιες εξετάσεις επειδή είναι δημόσιο νοσοκομείο που εξειδικεύεται σε ανάλογα περιστατικά. Οπότε οι απαντήσεις που θα πάρεις θα είναι κατά το δυνατόν αντικειμενικές και αξιόπιστες γιατί το νοσοκομείο δεν θα έχει όφελος από το να σε τρέχει για κόντρα εξετάσεις και θεραπείες. Όπως μπορεί π.χ. να συμβεί σε ένα ιδιωτικό ιατρικό κέντρο του κώλου.

Το κόστος φίλε tromere που ρωτάς δεν ξεπερνά τα 3-4 Ευρό (πριν 1 χρόνο που είχα κάνει).
Το μόνο θέμα είναι ότι πρέπει να πας πολύ νωρίς 6:30-7:00 και να περιμένεις έξω μες στο κρύο να πιάσεις σειρά..

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Το Συγγρός συστήνεται συνήθως για τέτοιες εξετάσεις επειδή είναι δημόσιο νοσοκομείο που εξειδικεύεται σε ανάλογα περιστατικά. Οπότε οι απαντήσεις που θα πάρεις θα είναι κατά το δυνατόν αντικειμενικές και αξιόπιστες γιατί το νοσοκομείο δεν θα έχει όφελος από το να σε τρέχει για κόντρα εξετάσεις και θεραπείες. Όπως μπορεί π.χ. να συμβεί σε ένα ιδιωτικό ιατρικό κέντρο του κώλου.

Το κόστος φίλε tromere που ρωτάς δεν ξεπερνά τα 3-4 Ευρό (πριν 1 χρόνο που είχα κάνει).
Το μόνο θέμα είναι ότι πρέπει να πας πολύ νωρίς 6:30-7:00 και να περιμένεις έξω μες στο κρύο να πιάσεις σειρά..

Συμφωνώ ότι το Νοσοκομείο Ανδρέας Συγγρός είναι ό,τι καλύτερο για οποιοδήποτε δερματολογικό ή αφροδίσιο νόσημα.

Οι άνθρωποι πρώτον έχουν τεράστια εμπειρία (γιατί βλέπουν εκατοντάδες περιστατικά κάθε μέρα), δεύτερον δεν ψάχνουν για πελατεία (και να την απομυζήσουν κάνοντας εξετάσεις και κόντρα εξετάσεις για την κονόμα), τρίτον τους ενδιαφέρει να θεραπεύονται οι πελάτες (γιατί βλέπουν κάθε μέρα το πρόβλημα των ΣΜΝ ακόμα και από στατιστική άποψη) και όχι να τους διατηρούν.

Το μόνο κακό είναι η γενική κακομοιριά του ΕΣΥ (ουρές, αναμονή, ταλαιπωρία), αλλά αν σε ενδιαφέρει η ουσία και ΔΕΝ θέλεις και να ξοδευτείς, δεν υπάρχει καλύτερη λύση.

Ο φίλος βέβαια ενδιαφέρεται για κάτι σαν "check-up" και όχι για θεραπεία νόσου, οπότε τη δουλειά του μπορεί να την κάνει και αλλού (πληρώνοντας όμως...).

Επίσης έχω ακούσει ότι ΠΟΛΛΕΣ μικροβιολογικές εξετάσεις που γίνονται σε ιδιωτικά εργαστήρια δε γίνονται καλά (για λόγους οικονομίας στα αντιδραστήρια του εργαστηρίου).

Διαλέγετε και παίρνετε.

yannisrock

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Νοσ. Συγγρός. Πρέπει να πας πρωί (γύρω στις 07.00 είναι καλά) και να πάρεις αριθμό προτεραιότητας. Στη συνέχεια σε εξετάζει γιατρός και αν τους πεις ότι θέλεις να κάνεις εξετάσεις για σμν σου δίνει παραπεμπτικό και πας στη μονάδα STD and AIDS όπου, αφού πληρώσεις σου πέρνουν αίμα και τα αποτελέσματα βγαίνουν 14 μέρες μετά. Όσον αφορά τα χρήματα, σύφιλη και HIV 1,2 είναι δωρεάν, HepB είναι 9.50Ευρώ, HepC το ίδιο κλπ...  Για να είσαι σίγουρος για τα αποτελέσματα πρέπει να περιμένεις 7-8 εβδομάδες μετά από ύποπτη συνεύρεση. Το κακό στο νοσ. Συγγρού είναι ότι για έρπη και άλλα, δεν κάνουν εξετάσεις αίματος (για ανεύρεση αντισωμάτων) αλλά ΑΝ έχεις φουσκάλες με υγρό, του κάνουν καλλιέργεια για μα δουν ποιός ιός είναι...Αυτά!

mojodojo

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Θα παρακαλουσα να παει στην πρωτη σελιδα το ποστ..

οποιος εχει αυτα δεν εχει να φοβαται τιποτα δεν ειναι οξυτενες κηλιδωματα (HPV) ή "Genital Warps" ή καποιο αλλο μεταδιδομενο νοσημα , ειναι απλα η εξελιξη του ειδους καπως παραδοξα (υπαρχει και στις γυναικες απλα δεν φαινεται) , παντως δεν υπαρχει λογος ανησυχιας επειδη το ξερω πως ειναι πολλοι που αναρωτιουνται (τουλαχιστον 10-20%) αυτα τελικα φευγουν μετα απο καποια ηλικια και ο μονος τροπος να τα ξεφορτωθεις ειναι η κοσμητικη επεμβαση με C02 laser κ.α. προσωπικα δεν νομιζω πως ειναι προβλημα.

yannisrock

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Έχετε κάνει εξετάσεις για σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα πρόσφατα? Επειδή κάποιοι νομίζουν ότι τίποτα και ποτέ δεν μπορεί να συμβεί σε αυτούς...Ας ρωτήσουμε και τους υπόλοιπους...

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Ρε παιδιά ειλικρινά δεν καταλαβαίνω την νοοτροπία όσων ρωτράτε για το κόστος των εξετάσεων, ψάχνετε τσάμπα νοσοκομεία, δεν σας πειράζει να στηθείτε στην ουρά απο τις 5 το πρωί παρέα με πακιστανούς κωλομπαράδες και πρεζόνια τραβέλια για να δείτε γιατρό και απο την άλλη πάτε και σκάτε αβέρτα τετρακοσάρια για City Tours και κατοστάρικα για ντελίβερι.  :jerking:
Δηλαδή λεφτά για πουτάνες έχετε, για εξετάσεις δεν έχετε ??

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
Ρε παιδιά ειλικρινά δεν καταλαβαίνω την νοοτροπία όσων ρωτράτε για το κόστος των εξετάσεων, ψάχνετε τσάμπα νοσοκομεία, δεν σας πειράζει να στηθείτε στην ουρά απο τις 5 το πρωί παρέα με πακιστανούς κωλομπαράδες και πρεζόνια τραβέλια για να δείτε γιατρό και απο την άλλη πάτε και σκάτε αβέρτα τετρακοσάρια για City Tours και κατοστάρικα για ντελίβερι.  :jerking:
Δηλαδή λεφτά για πουτάνες έχετε, για εξετάσεις δεν έχετε ??
Έχεις απόλυτο δίκαιο. Κάνουμε οικονομία εκεί που δεν πρέπει.

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Παιδες  :helpplea:.Μολις εισηρθα απο μια μαλλον επικυνδινη σεξουαλικη εμπειρια!!

Το χειροτερο απ ολα και λαθος μου, ειναι οτι δεν χρησιμοποιησα προφυλακτικο αλλα η γκομενα
μου ειπε οτι ειναι καθαρη και δεν εχει τιποτα,και οτι μπορει να το κανουμε ανετα.
Πρωτον αυτο δευτερο,δεν πληρωσα τιποτα για να την γαμησω τοση ωρα ,μου φανηκε παραξενο μου λεει την επομενη
φορα οταν ξαναρθεις,εδω ανυσηχησα περισσοτερο.
Βρε παιδια για να σοβαρολογουμε υπαρχουν πουτανες που θελουν να κολλλησουν τους αλλους. :idiot:

Πριν το κανουμε ,μου εδειχνε καποιες φωτογραφιες απ τη ζωη της και την οικογενεια της.Οι περισσοτεροι φιλοι της
και συζηγοι που ειχε στο παρελθον ειχαν πεθανει,μου ειπε οτι ειχαν πεθανει απο τροχαια ατυχηματα αλλα να την πιστεψω
τωρα :huh: :huh: :huh:
.Εν τω μεταξυ οταν γαμαω μου ποναει το κεφαλακι του πεος μου τον τελευταιο καιρο αλλα τελειωνω κανονικα αλλα μεχρι να τελειωσω
μου χει γαμηθει στον πονο!!Μηπως πρει να παω να κανω καμια εξεταση πριν ειναι πολυ αργα!Τι λετε΄;

Επισκέπτης
Παιδες  :helpplea:.Μολις εισηρθα απο μια μαλλον επικυνδινη σεξουαλικη εμπειρια!!

Το χειροτερο απ ολα και λαθος μου, ειναι οτι δεν χρησιμοποιησα προφυλακτικο αλλα η γκομενα
μου ειπε οτι ειναι καθαρη και δεν εχει τιποτα,και οτι μπορει να το κανουμε ανετα.
Πρωτον αυτο δευτερο,δεν πληρωσα τιποτα για να την γαμησω τοση ωρα ,μου φανηκε παραξενο μου λεει την επομενη
φορα οταν ξαναρθεις,εδω ανυσηχησα περισσοτερο.
Βρε παιδια για να σοβαρολογουμε υπαρχουν πουτανες που θελουν να κολλλησουν τους αλλους. :idiot:

Πριν το κανουμε ,μου εδειχνε καποιες φωτογραφιες απ τη ζωη της και την οικογενεια της.Οι περισσοτεροι φιλοι της
και συζηγοι που ειχε στο παρελθον ειχαν πεθανει,μου ειπε οτι ειχαν πεθανει απο τροχαια ατυχηματα αλλα να την πιστεψω
τωρα :huh: :huh: :huh:
.Εν τω μεταξυ οταν γαμαω μου ποναει το κεφαλακι του πεος μου τον τελευταιο καιρο αλλα τελειωνω κανονικα αλλα μεχρι να τελειωσω
μου χει γαμηθει στον πονο!!Μηπως πρει να παω να κανω καμια εξεταση πριν ειναι πολυ αργα!Τι λετε΄;
Τρέχα και αργά να είναι μπορεί να φτάσει και πιο αργά!!!

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Τρέχα και αργά να είναι μπορεί να φτάσει και πιο αργά!!!
Μακαρι να μην ειναι τιποτα σοβαρο,μακαρι να ναι απλα μια φιμωση που χρειαζεται περιτομη,
θα παω να το δω στο Συγγρος αυριο.
Παντως μερικες φορες και οταν ουρω παλι με ποναει.

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Πριν 3 μηνες το χαμε κανει παλι, τοτε τις ειχα δωσει 200Ε για 3 ωρες!
Χθες που το καναμε παλι δεν μου ζητησε τιποτα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom