Νέα

Εξετάσεις για HIV,Σύφιλη κλπ με 20 ευρω ! SOS

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Antonis0
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Antonis0

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2009
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα,νομίζω εδω είναι το κατάλληλο μέρος για να το προσέξουμε όλοι...
Στη Βιοιατρικη μεχρι 8 Δεκεμβριου έχει 20 Ευρω εξεταση για AIDS,συφιλη,ηπατιτιδα Β & C.

Τετοιο ποσό για ενα τοσο σημαντικό θέμα δεν είναι ΤΙΠΟΤΑ(οσο δυσκολα και να ειναι τα οικονομικα).
Ειδικά η Συφιλη που μπορει να κολλήσει και με φιλι η επαφη των γεννητικων οργάνων...πολύ ύπουλη,μερικές φορές χωρίς συμπτώματα.

Για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.... ;)

OP
OP
Antonis0

Antonis0

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2009
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Να μην ξεχνάμε ότι μπορεί να πάμε με μια γκόμενα που να μην είναι "πουτανα" αλλά ο τύπος που ήταν μαζι της πριν να είχε αφήσει ένα "δωράκι" για τον επόμενο....και μερικές φορές δεν το παίρνουμε είδηση.
Επειδή μια ζωή την έχουμε,ας μη τη χαλάσουμε για μαλακίες!

Οι εξετάσεις πλέον έχουν γίνει πολύ φθηνές,κρίμα είναι να αφήνουμε τον εαυτό μας εκτεθειμένο...

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Σε ευχαριστώ φίλε για την πληροφορία.Πράγματι πολύ καλό και με ενδιαφέρει.Δεν είμαι του αγοραίου έρωτα όμως όπως προείπες δεν είναι μόνο από ιερόδουλη που μπορεί να κολλήσεις.Και η τιμή 20 ευρω είναι πολύ καλά για αυτά.

Bamboletta

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
και αλλου εχει με κουπονια 12 ευρω αλλα δε το καναμε θεμα!διαφημιζεις τη βιοιατρικη ρε φιλε;νομιζω goldendeals.gr το ειδα!
αλλα και αυτη η διαφημιση εδω μεσα παραπαει!γνωμη μου!

gatoni9

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
3
Πόντοι
1
και αλλου εχει με κουπονια 12 ευρω αλλα δε το καναμε θεμα!διαφημιζεις τη βιοιατρικη ρε φιλε;νομιζω goldendeals.gr το ειδα!
Δηλαδή τι ισχυρίζεσαι ότι είναι ο ιδιοκτήτης της βιοιατρικής?  :jerking: :2funny:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
εχει μετοχες

Bamboletta

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Δηλαδή τι ισχυρίζεσαι ότι είναι ο ιδιοκτήτης της βιοιατρικής?  :jerking: :2funny:
οποιος θελει ας λαβει υπ οψιν του εγω το εγραψα περα απο αυτο δε μπαινω σε κανενα διαλογο μαζι σου.η βιοιτρικη εχει τοσο κοσμο να περιμενεις οσο ειχε παλια το ικα!εσεις οι αργοσχολοι περιμενετε!

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
για εξεταση aids Και ηπατητιδα μπορουμε να παμε και στην μοναδα της praksis λιγο πριν την πλατεια ομονοιας που κανουν δωρεαν το τεστ με το σαλιο και σε 20 λεπτα ξερουμε το αποτελεσμα,.. :)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Καλησπέρα,νομίζω εδω είναι το κατάλληλο μέρος για να το προσέξουμε όλοι...
Στη Βιοιατρικη μεχρι 8 Δεκεμβριου έχει 20 Ευρω εξεταση για AIDS,συφιλη,ηπατιτιδα Β & C.

Τετοιο ποσό για ενα τοσο σημαντικό θέμα δεν είναι ΤΙΠΟΤΑ(οσο δυσκολα και να ειναι τα οικονομικα).
Ειδικά η Συφιλη που μπορει να κολλήσει και με φιλι η επαφη των γεννητικων οργάνων...πολύ ύπουλη,μερικές φορές χωρίς συμπτώματα.

Για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.... ;)
τυπε δεν τους λες να αρχισουν να δινουν και τιποτα φαγωσιμο στην προσφορα?
καμια μακαροναδα σε πακετο πχ
:grin:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

η με κάθε εξέταση δώρο και μια κατάθεση se delo χωρίς προφύλαξη στο καπάκι...
ώστε μετά να ξαναπάς για εξέταση.
έτσι για να υπάρχει πάντα και μια κοινωνική συναναστροφή vre aderfe... :2funny:
ase pou έτσι tha κινείται panta to χρήμα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
η με κάθε εξέταση δώρο και μια κατάθεση se delo χωρίς προφύλαξη στο καπάκι...
ώστε μετά να ξαναπάς για εξέταση.
έτσι για να υπάρχει πάντα και μια κοινωνική συναναστροφή vre aderfe... :2funny:
ase pou έτσι tha κινείται panta to χρήμα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
οποιος θελει ας λαβει υπ οψιν του εγω το εγραψα περα απο αυτο δε μπαινω σε κανενα διαλογο μαζι σου.η βιοιτρικη εχει τοσο κοσμο να περιμενεις οσο ειχε παλια το ικα!εσεις οι αργοσχολοι περιμενετε!
στην βιοιατρικη πλεον μονο πιπες δεν σου κανουν να πας για εξεταση, εχει απολυσει πολυ κοσμο και βαρανε μυγες

Bamboletta

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
στην βιοιατρικη πλεον μονο πιπες δεν σου κανουν να πας για εξεταση, εχει απολυσει πολυ κοσμο και βαρανε μυγες
μονο που δε με εβρισαν οταν αργησα 15 μερες να παρω μια εξεταση πηραν και τηλ να κανουν παρατηρηση.τους σιχαθηκα

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775

Με κάθε εξέταση στη Βιοϊατρική της Στουρνάρη, δώρο μασαζάκι στης Ζανας, που είναι στον ίδιο όροφο!

gatoni9

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
3
Πόντοι
1
Άσε μας κούκλα μου  :s&m_2: Στραβωμένη ξύπνησες?

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom