Νέα

Εξετάσεις για HIV,Σύφιλη κλπ με 20 ευρω ! SOS

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Antonis0
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Καλησπέρα,νομίζω εδω είναι το κατάλληλο μέρος για να το προσέξουμε όλοι...
Στη Βιοιατρικη μεχρι 8 Δεκεμβριου έχει 20 Ευρω εξεταση για AIDS,συφιλη,ηπατιτιδα Β & C.

20€ έχει το ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΜΝ ....

όχι όλα μαζί ...

δηλ aids+συφιλη τεστ=40€

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
20€ έχει το ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΜΝ ....

όχι όλα μαζί ...

δηλ aids+συφιλη τεστ=40€
Έχεις δίκιο αλλά η τιμή πρέπει να αποτελεί προϊόν προσφοράς. Εντελώς τυχαία πήγα την Τετάρτη 28/11 για εξετάσεις αίματος τυπικές εξαμήνου(όχι σμν) όπου έδωσα 50 ευρω +18ευρώ για hiv ξεχωριστά.Μου φαίνεται πως η προσφορά με 20-25ευρώ για σύφιλη,hiv κλπ πρέπει να ισχύει.Θα ξέρω για σίγουρα την Τρίτη που θα ξαναπεράσω για να πάρω τα αποτελέσματα και από το σπερμοδιάγραμμα :2funny: που έκανα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Έχεις δίκιο αλλά η τιμή πρέπει να αποτελεί προϊόν προσφοράς. Εντελώς τυχαία πήγα την Τετάρτη 28/11 για εξετάσεις αίματος τυπικές εξαμήνου(όχι σμν) όπου έδωσα 50 ευρω +18ευρώ για hiv ξεχωριστά.Μου φαίνεται πως η προσφορά με 20-25ευρώ για σύφιλη,hiv κλπ πρέπει να ισχύει.Θα ξέρω για σίγουρα την Τρίτη που θα ξαναπεράσω για να πάρω τα αποτελέσματα και από το σπερμοδιάγραμμα :2funny: που έκανα
καλα ρε τυπε καθε 6μηνο εξετασεις αιματος κανεις? :think:

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
εγω παιδια την τεταρτη εκανα στην λαρισα εξω σε αιματολογω.20 ευρω πληρωσα για εητζ κ ιπατιτιδα c.
το πρωι τησ εκανα το απογευμα με πηραν τηλεφωνο ολα καλα.

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
καλα ρε τυπε καθε 6μηνο εξετασεις αιματος κανεις? :think:
:grin: χαχααχ,όχι απλά έτσι λέγονται λόγω του οτι κοιτάζουν τα σημαντικότερα.Πέρυσι είχα κάνει στο 424 τελευταία φορά αλλά καθ,ότι δημόσιο νοσοκομείο δε σου παρέχουν τα αποτελέσματα(θέλω να πιστεύω πως αν τυχόν και βρουν κάτι σου το λένε).Και 2 τσιμπιές το χρονο που λες δεν είναι τίποτα,τώρα που δεν είμαστε και πλέον παιδιά.Κανονικά θα έπρεπε να γινόμουν αιμοδότης, 2 φορές το χρόνο μάλιστα λόγω πολύ υψηλού αιματοκρίτη όπως μου είπανε αλλά κο κο κο,εκεί κοτεύω :2funny:

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εγω παιδια την τεταρτη εκανα στην λαρισα εξω σε αιματολογω.20 ευρω πληρωσα για εητζ κ ιπατιτιδα c.
το πρωι τησ εκανα το απογευμα με πηραν τηλεφωνο ολα καλα.
ενταξει τυπε σε πιστευουμε :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Οι εξετάσεις για HIV + ηπατίτιδα, είναι δωρεάν στα νοσοκομεία (κλείνεις ραντεβού).
Αλλά είναι δωρεάν και σε μερικά ιδιωτικά ιατρεία (μικροβιολογικά).

Στο Συγγρός είναι ό,τι καλύτερο... Πάρε ένα τηλέφωνο εκεί και θα σου λύσουν όλες τις απορίες σου.

Αλλά έχε υπόψη σου ότι ειδικά για τον HIV μπορεί να φανεί αρνητικό.. και μετά από ένα μήνα να νοσήσεις πχ...
Γι'αυτό, προσέχουμε για να έχουμε

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
σου ρε λακι.

OP
OP
Antonis0

Antonis0

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2009
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά,χεστηκα για τη Βιοϊατρική...αυτό είδα,αυτό είπα! Κάντε άλλου το τεστ αν είναι πιο φτηνό η εύκολο! Σε ιδιωτικό απλά μου φαίνεται ότι μπορείς να το κανείς πιο εύκολα...20 και 12 € δεν είναι τίποτα(σε στούντιο και ct ξέρετε να τα δίνετε 3πλασσια και 10 πλασσια)

Και εις αλλα με υγεία λοιπόν!"antonis0"

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom