canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
Ναι ναι όλοι φαν της Βιοϊατρικής είμαστε,φανατικοί supporters
εγώ type προσέχω...
πριν μπω σε μπουρδέλο κάνω το σταυρο μου!!!!
Ναι ναι όλοι φαν της Βιοϊατρικής είμαστε,φανατικοί supporters
πεινασα τυπε μου τωρα..τι μου κανεις?τυπε δεν τους λες να αρχισουν να δινουν και τιποτα φαγωσιμο στην προσφορα?
καμια μακαροναδα σε πακετο πχ
Καλησπέρα,νομίζω εδω είναι το κατάλληλο μέρος για να το προσέξουμε όλοι...
Στη Βιοιατρικη μεχρι 8 Δεκεμβριου έχει 20 Ευρω εξεταση για AIDS,συφιλη,ηπατιτιδα Β & C.
Έχεις δίκιο αλλά η τιμή πρέπει να αποτελεί προϊόν προσφοράς. Εντελώς τυχαία πήγα την Τετάρτη 28/11 για εξετάσεις αίματος τυπικές εξαμήνου(όχι σμν) όπου έδωσα 50 ευρω +18ευρώ για hiv ξεχωριστά.Μου φαίνεται πως η προσφορά με 20-25ευρώ για σύφιλη,hiv κλπ πρέπει να ισχύει.Θα ξέρω για σίγουρα την Τρίτη που θα ξαναπεράσω για να πάρω τα αποτελέσματα και από το σπερμοδιάγραμμα που έκανα20€ έχει το ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΜΝ ....
όχι όλα μαζί ...
δηλ aids+συφιλη τεστ=40€
καλα ρε τυπε καθε 6μηνο εξετασεις αιματος κανεις?Έχεις δίκιο αλλά η τιμή πρέπει να αποτελεί προϊόν προσφοράς. Εντελώς τυχαία πήγα την Τετάρτη 28/11 για εξετάσεις αίματος τυπικές εξαμήνου(όχι σμν) όπου έδωσα 50 ευρω +18ευρώ για hiv ξεχωριστά.Μου φαίνεται πως η προσφορά με 20-25ευρώ για σύφιλη,hiv κλπ πρέπει να ισχύει.Θα ξέρω για σίγουρα την Τρίτη που θα ξαναπεράσω για να πάρω τα αποτελέσματα και από το σπερμοδιάγραμμα που έκανα
χαχααχ,όχι απλά έτσι λέγονται λόγω του οτι κοιτάζουν τα σημαντικότερα.Πέρυσι είχα κάνει στο 424 τελευταία φορά αλλά καθ,ότι δημόσιο νοσοκομείο δε σου παρέχουν τα αποτελέσματα(θέλω να πιστεύω πως αν τυχόν και βρουν κάτι σου το λένε).Και 2 τσιμπιές το χρονο που λες δεν είναι τίποτα,τώρα που δεν είμαστε και πλέον παιδιά.Κανονικά θα έπρεπε να γινόμουν αιμοδότης, 2 φορές το χρόνο μάλιστα λόγω πολύ υψηλού αιματοκρίτη όπως μου είπανε αλλά κο κο κο,εκεί κοτεύωκαλα ρε τυπε καθε 6μηνο εξετασεις αιματος κανεις?
εγω παιδια την τεταρτη εκανα στην λαρισα εξω σε αιματολογω.20 ευρω πληρωσα για εητζ κ ιπατιτιδα c.
το πρωι τησ εκανα το απογευμα με πηραν τηλεφωνο ολα καλα.
ενταξει τυπε σε πιστευουμεεγω παιδια την τεταρτη εκανα στην λαρισα εξω σε αιματολογω.20 ευρω πληρωσα για εητζ κ ιπατιτιδα c.
το πρωι τησ εκανα το απογευμα με πηραν τηλεφωνο ολα καλα.