Κανε της προταση να δουμε τι θα απαντησει?
Αφού έχω την παρότρυνσή σας (και ελπίζω την ευχή σας), θα το αποτολμήσω!
Κανε της προταση να δουμε τι θα απαντησει?
τυχερούλη...
γιατι δεν κανεις κουμπαριες?Καλημέρα παιδιά. Σήμερα είμαστε Άννα Αννούλα Λίζα Κατερίνα Στέλλα Εύα Πάολα και πάλι η Τζένη. Να είστε όλοι καλα.
Και δεν κάνω κουμπαριές. Φιλάκια πολλά πολλά.
Και δεν κάνω κουμπαριές. Φιλάκια πολλά πολλά.
γιατι δεν κανεις κουμπαριες?
κατερινα και μονο κατερινα πάρε το spark56 AYTOS θα σου πειπαιδια μια ερωτηση!υπαρχει κανενα μασατζιδικο που να λειτουργειτετοια ωρα?κ αν ναι πιο προτινετε
όχι πριν μιλήσεις με τον spark56ειναι ανοιχτα τετοια ωρα?και μεχρι τι ωρα?δενξερω απο μασατζιδικα και λεω να κσεκινισω
ειναι ανοιχτα τετοια ωρα?και μεχρι τι ωρα?δενξερω απο μασατζιδικα και λεω να κσεκινισω
αν δεν είναι δίπλα ο άλλος δεν πρόκειται να σου απαντήσει....3 της είχα στείλει και δεν απάντησε...μου απάντησε άλλος για αυτήν....η λέω ψέμματα Κατερινάκι?
και μην ξεχνιεσαι. διαβαζω και περιμενω . δωσε μου μια ευκαιρια . please, please.
Σας βλέπω εντός καλοκαιριού να ιδρώνετε περιμένοντας νούμερο στο Λουκάρεως 14! jerry vs katerina με μάρτυρες τον n.smyrni και τον spark αντίστοιχα...Απ' έξω ο oliverkan θα αναβοσβήνει τσιγάρα και τα νεύρα τσίτα. Το γράφω χιουμοριστικά, ελπίζω να μην προσβάλλω...
και τον αγιανα για δικηγόροΣας βλέπω εντός καλοκαιριού να ιδρώνετε περιμένοντας νούμερο στο Λουκάρεως 14! jerry vs katerina με μάρτυρες τον n.smyrni και τον spark αντίστοιχα...Απ' έξω ο oliverkan θα αναβοσβήνει τσιγάρα και τα νεύρα τσίτα. Το γράφω χιουμοριστικά, ελπίζω να μην προσβάλλω...
και τον αγιανα για δικηγόρο