ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ειναι πλεον ορθογραφημενα τα μηνυματα!!Γιαυτο υπαρχουν οι φιλοι!!!
οι ''φιλοι;''Ειναι πλεον ορθογραφημενα τα μηνυματα!!Γιαυτο υπαρχουν οι φιλοι!!!
αγαπητε μου κυριε καλη σου μερα δεν προλαβαμε να πιουμε το καφεδακι μας να συνελθουμε απο το χθεσινο γλεντιξέχασες να μας πεις ότι είναι και ο φίλος σου ο spark56
αγαπητέ γκόμενε της Κατερίνας....άλλο να γράφεις τις εμπειρίες σου στο μαγαζί σου και άλλο να κατηγορείς με ψέμματα αλλα μαγαζιά που ούτε έχεις περάσει από έξω.επίσης αφού το θες συγκεκριμένα μίλησες και υπονόησες οτι η λιζα απο το Αχιλλέως δεν είναι ελληνιδα και εσύ τη συμβούλεψες να μην λέει ότι είναι ελληνιδα...επειδή εκτός πο προμοτορας εισαι και και μεγαλος ψεύτης η συγκεκριμένη κοπέλα επειδή τυχαίνει να την γνωρίζω όχι προσωπικά αλλα μένουμε στην ίδια γειτονιά και ξερω πολυ καλα αν είναι ελληνιδα η όχι.εσύ όμως προσπαθείς με τα γραφόμενα σου ΝΑ ΣΠΙΛΏΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΟΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.δεν είναι κακό να πεις ότι είσαι αλβανος ούτε ότι η κατερινα είναι επίσης το ίδιο.κάνεις δεν το κατηγορεί ούτε το μαγαζί.ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ προσπαθείς με έξυπνο τρόπο να κατηγορείς αλλα ιδρύματα με διάφορες ανακολουθίες που έχεις γράψει κατά καιρούς.συνεχισε όπως σου είπα να εκτίθεσαι έχεις μεγάλη πλάκα αλλα απο οτι βλεπεις δεν πειθεις ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ..οπότε η άλλαξε τροπάριο η απλά σταμάτα να εκθέτεις και την κατερινα αλλα και το μαγαζί που έχετε φτιάξει μαζί κατηγορώντας αλλα ιδρύματα ;)τέλος πρέπει να σου δώσω συγχαρητήρια που έχεις μάθει σε τόσο λίγο καιρό την κατερινα ορθογραφιααγαπητε μου κυριε καλη σου μερα δεν προλαβαμε να πιουμε το καφεδακι μας να συνελθουμε απο το χθεσινο γλεντι
και αρχισατε να μας βαρατε ανευ λογου και ουσιας. Σας πληροφορω αγαπητε μου οτι δεν πουλαω το κορμι μου . εχω κανει ζιγκολο στα 21 με 22 στα ακριβα νοτια προαστια και εχω σταματησει πλεον εδω και πολλα χρονια.(ολα αυτα τα γραφω χαριτολογοντας και ετσι για να ξεκινησουμε ωραια το συνεφιασμενο πρωινο μας). λοιπον ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΠΟΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ .ΟΣΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΚΤΙΚΩΤΑΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ.
ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΑΛΛΟΥ. Αγαπητε μου κυριε θα απαντησω και στο αλλο νημα σε
αυτα που γραφεις . Το να γραψω καλα λογια (ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ 100%) κανεις μα κανεις μεχρι τωρα δεν τα αμφισβητησε . δεν ειναι μεμπτον. την καλημερα μου αγαπητε κυριε και νασαι παντα καλα.
Aγαπητε εσυ σιγουρα εισα της κατηγοριας των ξεροκεφαλων ανεγκεφαλων ατομων τρωγεσαι επιτρεψε μου να σου πω με τα ρουχα σουαγαπητέ γκόμενε της Κατερίνας....άλλο να γράφεις τις εμπειρίες σου στο μαγαζί σου και άλλο να κατηγορείς με ψέμματα αλλα μαγαζιά που ούτε έχεις περάσει από έξω.επίσης αφού το θες συγκεκριμένα μίλησες και υπονόησες οτι η λιζα απο το Αχιλλέως δεν είναι ελληνιδα και εσύ τη συμβούλεψες να μην λέει ότι είναι ελληνιδα...επειδή εκτός πο προμοτορας εισαι και και μεγαλος ψεύτης η συγκεκριμένη κοπέλα επειδή τυχαίνει να την γνωρίζω όχι προσωπικά αλλα μένουμε στην ίδια γειτονιά και ξερω πολυ καλα αν είναι ελληνιδα η όχι.εσύ όμως προσπαθείς με τα γραφόμενα σου ΝΑ ΣΠΙΛΏΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΟΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.δεν είναι κακό να πεις ότι είσαι αλβανος ούτε ότι η κατερινα είναι επίσης το ίδιο.κάνεις δεν το κατηγορεί ούτε το μαγαζί.ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ προσπαθείς με έξυπνο τρόπο να κατηγορείς αλλα ιδρύματα με διάφορες ανακολουθίες που έχεις γράψει κατά καιρούς.συνεχισε όπως σου είπα να εκτίθεσαι έχεις μεγάλη πλάκα αλλα απο οτι βλεπεις δεν πειθεις ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ..οπότε η άλλαξε τροπάριο η απλά σταμάτα να εκθέτεις και την κατερινα αλλα και το μαγαζί που έχετε φτιάξει μαζί κατηγορώντας αλλα ιδρύματα ;)τέλος πρέπει να σου δώσω συγχαρητήρια που έχεις μάθει σε τόσο λίγο καιρό την κατερινα ορθογραφια
μη με αναγκάσεις να σε κάνω ρόμπα και να σου ποσταρω τι έχεις γράψει στο φορουμ αλλα και το Π.Μ που μου έχεις στείλει.επίσης δεν έχω τίποτα με αλβανούς εσύ μάλλον ντρέπεσαι να πεις από που είσαι ;)τώρα τα ότι εισαι πελάτης μόνο..αστο εσένα σε φτύνουν και νομίζεις ότι βρέχει.Aγαπητε εσυ σιγουρα εισα της κατηγοριας των ξεροκεφαλων ανεγκεφαλων ατομων τρωγεσαι επιτρεψε μου να σου πω με τα ρουχα σου
δεν καταλαβαινεις τιποτα ποτε δεν ειπα οτι η λιζα στο αχιλλεοως ειναι απο αλβανια εσυ το διατυμπανιζεις υπαρχουν ενα σωρο χωρες που η προφορα ειναι βαρια . τι το κακο βρισκεις οτι εαν ειναι απο αλβανια ? εσυ τρωγεσαι εγω δεν εχω προβλημα. ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΠΑ . ΓΙΑΤΙ ΤΡΩΓΕΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΟΥ .ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΤΡΩΓΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ? ΚΟΥΛΑΡΙΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣΣΑΤΖΙΖΙΚΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ. ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΠΕΛΑΤΗΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ . ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
εγώ δεν θα διαφωνήσω σε αυτα που λες..επίσης βλέπεις ότι κανείς δεν έχει κατηγορήσει το μαγαζί σου.όμως το να μπαίνει κάποιος που να κατηγορεί αλλα μαγαζιά και εσύ ξέρεις πολυ καλά ποιος είναι αφού είσαι εξυπνο κορίτσι και σε βοηθάει και στην ορθογραφια και καλά κάνει ;)καλο θα είναι να τους πεις οτι για να διαφημίσει το μαγαζί δεν χρειάζεται να γράφει ασύστολα ψεύδη για αλλα μαγαζιά αλλα το βασικό να προσβάλει κοπέλες υπονοώντας ότι δεν είναι ελληνιδες,επειδή λοιπόν είσαι έξυπνο κοριτσι και ξέρεις για τι μιλάω κανε αυτό που πρέπει με τον τύπο και δεν θα βγεις χαμενη.Δεν θέλω και δεν μου αρέσει να μπαίνω σε αντιπαράθεση με σας. Ζω από σας και το καταλαβαίνω πολύ καλά. Παρακαλώ λοιπόν όλους (και όταν λέω όλους εννοώ όλους) να αντιμετωπίζεται εμένα και το μαγαζί σύμφωνα με αυτά που σας γράφω εγώ και όχι οι άλλοι. Δεν έχω λοιπόν πει ποτέ σε κανένα να γράφει για το μαγαζί. Εξάλου τι θα κερδίσω αν γράψει κάποιος καλές κριτικές και όταν έρθει στο μαγαζί δεν πάρει καλές υπηρεσίες. Όσοι έρχεστε στο μαγαζί και έχουμε μιλήσει νομίζω ότι με ξέρετε. Εγώ ξέρω πόσοι έρχονται στο μαγαζί, και όταν περνάνε οι μέρες και δεν έχω κριτικές είμαι ευχαριστημένη γιατί νομίζω ότι δεν υπάρχουν παράπονα. Αυτό για μένα είναι το σημαντικό.
Τώρα για το θέμα της ορθογραφίας. Αν νομίζεται ότι είναι καλλίτερα αυτά που θέλω να σας γράφω να τα γράφω μόνη μου και να σας βγάζω τα μάτια και αν αυτό το θέλετε οι περισσότεροι, να το κάνω. Αν και νομίζω ότι αυτό που κάνω είναι το καλλίτερο. Μην ξεχνάτε από όποια χώρα και να είναι ο καθένας, είναι έξυπνος. Απλά χρειάζεται βοήθεια για να μεταφέρει τις σκέψεις του σε άλλη γλώσσα.
Συγνώμη για την πολυλογία. Φιλάκια σε όλουσ.
ξέχασες να μας πεις ότι είναι και ο φίλος σου ο spark56