You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ "Executive SPA", Ιουλιανού 51-53
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 219K
- Tagged users Καμία
Katerina86
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2012
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους. Σήμερα θα είμαστε μέχρι τις 7 το απόγευμα οι Λάουρα Ναταλί Κατερίνα Εύα Βερόνικα και η Τζένη. Σας περιμένουμε για ένα χαλαρωτικό μασάζ στον όμορφο και καθαρό χώρο μας με τις πρόσχαρες κοπέλες μας.
Να είστε όλοι καλά. Φιλάκια
Katerina86
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2012
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
Καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλους. Σήμερα θα είμαστε μέχρι τις 9 το βράδυ οι Λάουρα Ναταλί Κατερίνα Εύα Βερόνικα και η Τζένη. Σας περιμένουμε για ένα χαλαρωτικό μασάζ στον όμορφο και καθαρό χώρο μας.
Καλημερα σε εσενα και στα κοριτσια σου !!! :-* :-* :-*Καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλους. Σήμερα θα είμαστε μέχρι τις 9 το βράδυ οι Λάουρα Ναταλί Κατερίνα Εύα Βερόνικα και η Τζένη. Σας περιμένουμε για ένα χαλαρωτικό μασάζ στον όμορφο και καθαρό χώρο μας.
Παιδια καλημερα σε ολους βρηκα στο mylist τα προγραματα του μαγαζιου
για οποιον ενδιαφερεται εμενα με βοηθησαν αρκετα
]
Η τρόπος που παρουσιάζονται τα προγράμματα είναι κάπως παρακινδυνευμένος κατά τη γνώμη μου.
Μπορεί πάντα να ειπωθεί το ίδιο πράγμα με διαφορετικές λέξεις και το νόημα να είναι το ίδιο (και πιθανόν ελκυστικότερο).
Katerina86
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2012
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
καλημερα σε ολουσ.σημερα θα ειμαστε μεχρι τισ 9 το βραδυ οι τζενη κατερινα εβα βερονικα nατλι λαουρα θα ειναι και μια καινοργια κοπελα η αννα να ειστε ολοι καλα φιλακια :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
καλημερα σε ολουσ.σημερα θα ειμαστε μεχρι τισ 9 το βραδυ οι τζενη κατερινα εβα βερονικα nατλι λαουρα θα ειναι και μια καινοργια κοπελα η αννα να ειστε ολοι καλα φιλακια :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Nα υποθεσουμε οτι ο φιλος σου που εγραφε μεχρι τωρα πηρε συνταξη κατερινα?
μπραβο καλοσωρισες στην απ ευθειας ενημερωση και επαφη μαζι μας,πιστευω οτι ηταν
καιρος. Αν και ειμαι νεος σαν μελος πολυ παλιος ομως σαν επισκεπτης.
και παλι καλοριζικη καλη συνεχεια και μην μας παρατησεις παλι.Παντα καλες δουλειες
διευκρινιζω για να μην παρεξηγηθω και για να προλαβω καποιους ''καλοθελητες''Nα υποθεσουμε οτι ο φιλος σου που εγραφε μεχρι τωρα πηρε συνταξη κατερινα?
μπραβο καλοσωρισες στην απ ευθειας ενημερωση και επαφη μαζι μας,πιστευω οτι ηταν
καιρος. Αν και ειμαι νεος σαν μελος πολυ παλιος ομως σαν επισκεπτης.
και παλι καλοριζικη καλη συνεχεια και μην μας παρατησεις παλι.Παντα καλες δουλειες
που ισως σπευσουν για βαβουρα .Στο αντιστοιχο θρεντ στο ***** εκει αναφερει οτι θα γραφει
μονη της. Αυτα προς αποφυγη παρεξηγησεων
Στο αντιστοιχο θρεντ στο ******* εκει αναφερει οτι θα γραφει
μονη της. Αυτα προς αποφυγη παρεξηγησεων
Όντας μέλος, δεν παρακολουθώ το νήμα στον εκεί ιστοχώρο, αλλά μία απορία μου γεννήθηκε....: τα έγραψες αυτά μόνο εδώ ή και στους δίπλα?
Υ.Γ. Δεν θέλω να προκαλέσω ένταση και αναστάτωση στο νήμα, απλά διατυπώνω ένα λογικό ερώτημα.
Nα υποθεσουμε οτι ο φιλος σου που εγραφε μεχρι τωρα πηρε συνταξη κατερινα?
Αγαπητε αν προσεξες το νημα στον εκει ιστοχωρο θα διαπιστωσεις οτι ξεκινησε πολυ προσφατα με πληρη ενημερωσηΌντας μέλος, δεν παρακολουθώ το νήμα στον εκεί ιστοχώρο, αλλά μία απορία μου γεννήθηκε....: τα έγραψες αυτά μόνο εδώ ή και στους δίπλα?
Υ.Γ. Δεν θέλω να προκαλέσω ένταση και αναστάτωση στο νήμα, απλά διατυπώνω ένα λογικό ερώτημα.
τελειως διαφορετικα απο εδω και επισης αναφερθηκε σημερα οτι θα γραφει μονητης η κατερινα θα ημουν πολυ
κακοβουλος εαν εγραφα το ιδιο και εκει διοτι εκει αναφερει οτι γραφει προς το παρον με την βοηθεια μιας φιλης,
λοιπον δεν υπηρχε λογος να γραψω και εκει.Τελος παντων μην συνεχισουμε αλλο γιατι ουτε και εγω θελω να προκαλεσω συγχηση
απλως ευχηθηκα στην κατερινα και της τονιζω εντελως ας πουμε φιλικα οτι θα πρεπει να ακολουθησει το παραδειγμα πολλων αλλων μαγαζιων που καταλαβαν οτι πρεπει να ειναι ποιο κοντα στον πελατη απευθειας και οχι με μεσαζοντες. Ναμασται καλα ολοι και παλι καλες δουλειες και καλη συνεχεια στο παρων μαγαζι
Αγαπητε αν προσεξες το νημα στον εκει ιστοχωρο ελατη απευθειας και οχι με μεσαζοντες. Ναμασται καλα ολοι και παλι καλες δουλειες και καλη συνεχεια στο παρων μαγαζι............
Έγραψα πρίν ότι δεν το παρακολουθώ, λόγω έλλειψης χρόνου, γι' αυτό αναφέρθηκα μόνο σε όσα έγραψες εδώ, αφού δεν είχα σφαιρική άποψη για το τι είχε γραφτεί από την Κατερίνα.
Να 'μαστε καλά και να έχουμε κέφι, διάθεση και οικονομική ευρωστία για να περνάμε όλοι μας καλά. ;)
Όντας μέλος, δεν παρακολουθώ το νήμα στον εκεί ιστοχώρο,
Για οικονομικη ευρωστια το ευχομαι μαλλον σχεδον αδυνατον για την πλειοψηφια των ελληνων.
Αλλα η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια
Συμφωνώ σε όλα όσα έγραψες, και συμπληρώνω πως οφείλουμε πάντα να παλεύουμε για ένα καλύτερο αύριο.
Δεν το χρωστάμε στους εαυτούς μας, αλλά στις μελλοντικές γενιές που θα έλθουν μετά από εμάς.
Κατερινα να σου θυμισω οτι εδω και 4 μερες σου εχω στειλει ενα π.μ. αλλα δεν πηρα απαντηση
τηλεφωνησα αλλα η απαντηση που μου εδωσε καποια κοπελα ηταν πολυ φλου, κανε ενα κοπο και απαντησε μου με π.μ
σε ευχαριστω καιθα περιμενω , δεν με πειραζει αν δεν ειναι σε αψογα ελληνικα
τηλεφωνησα αλλα η απαντηση που μου εδωσε καποια κοπελα ηταν πολυ φλου, κανε ενα κοπο και απαντησε μου με π.μ
σε ευχαριστω καιθα περιμενω , δεν με πειραζει αν δεν ειναι σε αψογα ελληνικα
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ. Η ΑΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ? ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ
Katerina86
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2012
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
καλημερα σε ολουσ.σιμερα θα ειμαστε μεχρι τισ 9 το βραδι οι τζενι ναταλι αννα βερονικα εβα κατερινα θα ειναι μια καινοργια κοπελα η αλεκσανδρα να ειστε ολοι καλα φιλακια :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Γειά .καλημερα σε ολουσ.σιμερα θα ειμαστε μεχρι τισ 9 το βραδι οι τζενι ναταλι αννα βερονικα εβα κατερινα θα ειναι μια καινοργια κοπελα η αλεκσανδρα να ειστε ολοι καλα φιλακια :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Μπορώ να δω κάπου φωτογραφίες απο τις κοπέλες?
Το μασαζ είναι επαγγελματικό ή συμπληρωματικο?