Eχεις δικιο λαθος μου νασαι καλα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ "Executive SPA", Ιουλιανού 51-53
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 219K
- Tagged users Καμία
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.839
- Πόντοι
- 46.232
καλησπέρα , να βάλουμε τα πράγματα σε τάξη , εγώ καμιά συμπεριφορά δεν άλλαξα πάντα ο ίδιος ήμουν απλά πολλοί με κατηγορούσαν ανυπόσταταΓεια σου n.smirni76 ,διαβαζοντας την κριτικη σου δρατομαι της ευκερειας να σου πω παλι ενα
μεγαλο μπραβο για την αλλαγη σου αυτη κατα 180 μοιρες που λενε και εξηγω τοσο καιρο που γινοταν ο χαμος με τον
κολητο σου τον oliver (εσυ δημοσια ειχες παραδεκτει οτι τυγχανει να τον γνωριζεις),δεν ειχες την περιεργεια να πας στο μαγαζι αυτο να παρης
μια κοπελα να διαπιστωσεις αν αυτα που γραφονται και συγκεκριμενα εγω ειναι αληθεια? αυτα εγραφα και εγω με την διαφορα οτι
ελεγα και μια καλημερα εστω γλυκεια στην κατερινα,(μην ξεχνας οτι και τοτε η κατερινα οπως και τωρα εκανε κανονικα προγραμμα).
ετσι αναρωτιεμαι γιατι δεν εκανες τοτε μια επισκεψη σαν πελατης? παρα σιγονταριζες τον κολητο σου ο οποιος φαινοταν οτι ειχε προσωπικο προβλημα με την κατερινα? αλλα τωρα δοξα τον θεο ναναι καλα ο ανθρωπος" βρηκε τον δρομο του και την φωλιτσα του" και καλα να περναει
γιατι εκανε παραπολυ κοπο για αυτο you know what i mean.
Δεν θελω να φανω κακος αλλα εχοντας υποστει ολον αυτον τον καιρο αδικη επιθεση αναρωτιεμαι πως ξαφνικα εγινες τοσο καλος και πηρες και κοπελα?
Σου ξαναλεω μπραβο φιλικωτατα γιατι ετσι ηλθες στα λογια τα δικα μου και μερικων αλλων που εγραφαν οτι ειχαν βολευτει με αυτο το μαγαζι,
και δεν νομιζω τωρα που επιτελους εζησες την κατασταση απο πολυ κοντα να μην παραδεκτεις οτι το μαγαζι αυτο ειναι αν οχι το καλυτερο
ενα απο τα καλυτερα της αθηνας και πειραια στην κατηγορια και στο επιπεδο των 60ευρω ,σαφεστατα υπαρχουν πολυ καλυτερα μαγαζια αλλα ειναι σε κατηγορια 100ευρω και ανω,θα σου βγαλω το καπελο κατα το λαικωτερον εαν το επιβαιβεβαιωσεις αυτο.
Τελος θα σε παρακαλεσω να μην υπαρξει αντιπαραθεση μεταξυ μας πανω σε αυτο το θεμα,ασ το αφησουμε ως εχει εγω απλως το ανεφερα γιατι πραγματικα ηταν πολυ αδικο να δεχομε επιθεσεις χωρις λογο.
Ειναι καιρος να ησυχασει αυτο το θρεντ και ολο το σαιτ απο κοκορομαχιες δοξα τον θεο τωρα απότι ειδα εχουν ανακοινωθει και τα τηλεφωνα του μαγαζιου αρα απευθειας επικοινωνια με το μαγαζι και λυνονται ολες οι αποριες εξαλλου αυτο δεν εκανες και εσυ? γιατι να μην το κανουν ολοι? καλημερα και νασαι καλα οπου και νασαι
ο ολιβερκαν δεν είναι κολλητός μου απλά τον έχω γνωρίσει απο ΚΟΝΤΑ και είναι γαμώ τα παιδια....
ήταν λογικό να σου κάνουν επίθεση αφού μόνο για αυτό το μαγαζί έγραφες
στο μαγαζί έχω πάει πάνω απο 6 φορές , πώς αλλιώς θα γνώριζα την εμφάνιση τον κοριτσιών απλά εγώ γράφω πάντα ότι βλέπω και δεν ανέχομαι να λένε θεές κάποιες κοπέλες . όλοι έχετε κάνει θέα την βίκυ
που εμφανισιακά μιας και δεν την έχω πάρει είναι μέτρια ,
μέτα χειραγώγηση δεν δέχομαι απο καθένα , το τι θα γράψω και το τι θα παραδεχτώ είναι δικό μου θέμα
όλα αυτά τα γράφω χωρίς να έχω κάτι μαζί σου
η κατερίνα όυτε τότε ουτε τώρα κάνει κανονικά πρόγραμμα άλλο άμα είσαι εσύ πελάτης της...
μπράβο και κολακιές δεν θέλω απο κανένα , έχω πεί εγώ κάνω το χόμπι μου και γράφω αυτά και μόνο που βλέπω ενω εσύ συνεχίζεις ναι εκθιάζεις το συγκεκριμένο μαγαζί , πρόσεχε δεν λέω
αν έχεις δίκιο ή όχι λέω τι κάνεις........
Katerina86
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2012
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
Καλημέρα σε όλους. Σήμερα θα είμαστε μέχρι τις 9 το βράδυ οι Τζένη Ναταλί Κατερίνα Εύα Βερόνι κα Άννα. Σας περιμένουμε για ένα χαλαρωτικό μασάζ στον όμορφο και καθαρό χώρο μας.
Να είστε όλοι καλά. Φιλάκια
Katerina86
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2012
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
Το μαγαζί έχει κάποια στάνταρς γιατί είναι υπόλογο απέναντι στους πελάτες και λαμβάνει υπόψη την γνώμη τους. Όποιες δεν μπορούν να τα ακολουθήσουν φεύγουν.
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.044
- Πόντοι
- 5.975
OK.. ! Πάντως
αν η Τζένιφερ ειναι η μιγάς--σκουρα που ήτα παλιά Στουρνάρη 63 οταν ήταν η Μάγια κλπ -- δεν πειράζει που έφυγε ...
αν η Τζένιφερ ειναι η μιγάς--σκουρα που ήτα παλιά Στουρνάρη 63 οταν ήταν η Μάγια κλπ -- δεν πειράζει που έφυγε ...
Katerina86
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2012
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
Καλημέρα σε όλους. Σήμερα θα είμαστε μέχρι τις 9 το βράδυ οι Τζένη Ναταλί Κατερίνα Εύα Βερόνικα Άννα και η Λάουρα. Σας περιμένουμε για ένα χαλαρωτικό μασάζ στον όμορφο και καθαρό χώρο μας.
η κατερίνα όυτε τότε ουτε τώρα κάνει κανονικά πρόγραμμα
Elaborate please....
Katerina86
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2012
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
Καλημέρα σε όλους. Σήμερα θα είμαστε μέχρι τις 9 το βράδυ οι Τζένη Ναταλί Κατερίνα Εύα Βερόνικα και η Λάουρα. Σας περιμένουμε για ένα χαλαρωτικό μασάζ στον όμορφο και καθαρό χώρο μας.
Κατερίνα σου έστειλα μία ερώτηση με μήνυμα αν μπορείς απάντησε μου
ευχαριστώ
Κατερίνα σου έστειλα μία ερώτηση με μήνυμα αν μπορείς απάντησε μου
ευχαριστώ
φιλε καλημερα επειδη συνεχεια ρωτας γιατι δεν παιρνεις ενα τηλ σου εκανα κοπια παλι
το λινκ απο αλλο φιλο ,κανε ενα κοπο και παρε τηλ να μην περιμενεις
αυτα φιλικωτατα καλη σου μερα
γιατι δεν παιρνεις ενα τηλ σου εκανα κοπια παλι
το λινκ
Καλά έκανες βρε Αστραπή και έδωσες το link, αλλά σκέφθηκες ότι ο φίλος μπορεί να μην έχει μονάδες?
Σωστη η σκεψη σου αγαπητε αλλα ο συγκεκριμενος φιλος παντα κανει το ιδιο και παντα ρωτα με αγωνιαΚαλά έκανες βρε Αστραπή και έδωσες το link, αλλά σκέφθηκες ότι ο φίλος μπορεί να μην έχει μονάδες?
λες και ειναι ζητημα ζωης και θανατου , να τον διευκοληνω το εκανα και να του φυγει το αγχος.
Παντως το σιγουρο ειναι οτι στο τηλεφωνο θα παρει απαντηση 100% γιατι οπως σιγουρα θα ξερεις στο τηλ.
απαντα οχι μονο η υπευθυνη του καθε καταστηματος αλλα και καποια απο τα κοριτσια,
Katerina86
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2012
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
Καλημέρα σε όλους. Σήμερα θα είμαστε μέχρι τις 7 το απόγευμα οι Λάουρα Ναταλί Κατερίνα Εύα Βερόνικα και η Τζένη. Σας περιμένουμε για ένα χαλαρωτικό μασάζ στον όμορφο και καθαρό χώρο μας με τις πρόσχαρες κοπέλες μας.