ευχαριστω
ξερεις απο κει μεσα ποια κανει π καλο μασαζ?
Νομίζω το πιό καλό το κάνει η Κατερίνα. Ζήτησα από έξω ακόμη ότι θέλω καλό μασάζ και η άβυζη σερίφισσα μου είπε η Κατερίνα. Όχι επαγγελματικό, αλλά καλό για το επίπεδο των μαγαζιών αυτών.
ευχαριστω
ξερεις απο κει μεσα ποια κανει π καλο μασαζ?
η Ευα που δουλεύει τώρα είναι ξανθιά κοντή πολύ λεπτή κοντά μαλλιά και μικρό στήθος..............υ ευα ποια είναι από τις 2 παλιές ξέρει κανείς
το πιπίνι που έκατσε για λίγο ή η μελαχρινή που ήταν καιρό
===
Η μελαχροινή που λες , εννοείς μαλλον την Λίζα
Η Ευα είναι με το λευκό δέρμα , η πιο γεματουλα με το ωραίο προσωπο και το καπως μεγάλο στηθος
Καλη Κυριακη και απο εμενα !!! :-* :-* :-*Καλημέρα και καλή Κυριακή. Σήμερα θα είμαστε μέχρι τις 6 το απόγευμα οι Ναταλί Βερόνικα Άννα Εύα Τζένη και Κατερίνα και σας περιμένουμε για ένα όμορφο και χαλαρωτικό μασάζ. Να είστε όλοι καλά. Φιλάκια.
με κοντό ξανθό μαλλί έχει δυο......την Κατερίνα και την Ευα.καλησπερα μια ερωτιση η σεριφισα κοντουλα με ξανθα αγορε ειναι η κατερινα?και αν οχι η σεριφισα περναει σε δωματιο? ευχαριστω
Παιδια γιαοποιον ενδιαφερεται για το τηλεφωνο του μαγαζιου βρηκα αυτο στο mylist.gr.
Γεια σου n.smirni76 ,διαβαζοντας την κριτικη σου δρατομαι της ευκερειας να σου πω παλι εναπέρασμα σήμερα γύρω στις 17.00 με συγκεκριμένο στόχο απο πρόσφατη επίσκεψη την Αννα .(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)
έχει επιστρέψει και η Ευα η μελαχρινή......
σήμερα είχαν πρόβλημα με το κουδούνι και είχαν τοποθετήσει χαρτί κάτω στην εξώπορτα ότι δεν λειτουργεί...έτσι κάθε φορά που χτύπαγε το κουδούνι αναγκαζόταν η Ευα(η ξανθιά) να κατεβαίνει κάτω και να ανοίγει...
Γεια σου n.smirni76 ,διαβαζοντας την κριτικη σου δρατομαι της ευκερειας να σου πω παλι ενα
μεγαλο μπραβο για την αλλαγη σου αυτη κατα 360 μοιρες που λενε
Eχεις δικιο λαθος μου νασαι καλαΜία εντελώς φιλική παρατήρηση: Μάλλον εννοείς αλλαγή 180 μοιρών (που σημαίνει πορεία εντελώς αντίθετη).
Αν ο n.smirni έκανε τέτοιου είδους στροφή, θα έπρεπε να λέει και τώρα ακριβώς τα ίδια..... μιάς και 360 κοίρες είναι μία πλήρης περιστροφή και κατάληξη στο ίδιο ακριβώς σημείο που είμαστε πριν.