Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Executive SPA", Ιουλιανού 51-53

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 219K
  • Tagged users Καμία

eli35

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
30
Πόντοι
1
ευχαριστω
ξερεις απο κει μεσα ποια κανει π καλο μασαζ?

Νομίζω το πιό καλό το κάνει η Κατερίνα. Ζήτησα από έξω ακόμη ότι θέλω καλό μασάζ και η άβυζη σερίφισσα μου είπε η Κατερίνα. Όχι επαγγελματικό, αλλά καλό για το επίπεδο των μαγαζιών αυτών.

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
εγω παντως σε περατζαδα που εκανα βρηκα ολο...νταρντανομωρα :2funny: ειχε και μια με  :tits:σαν μπαλονια,για τους λατρεις..η πιο κομψη φατσα ηταν επι της υποδοχης,ξανθουλα με κοντο μαλλι,αν ειναι αυτη η Κατερινα,δεν ξερω...δεν ηταν και πολλες 3-4,τεσπα δεν πηρα συνεχισα..παρακατω..θα ακολουθησει κριτικη..

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.123
Πόντοι
46.232
υ ευα ποια είναι από τις 2 παλιές ξέρει κανείς

το πιπίνι που έκατσε για λίγο ή η μελαχρινή που ήταν καιρό

===
Η  μελαχροινή  που λες , εννοείς μαλλον την Λίζα
Η  Ευα είναι  με το λευκό δέρμα , η πιο  γεματουλα  με το ωραίο προσωπο και το καπως μεγάλο στηθος
η Ευα που δουλεύει τώρα είναι ξανθιά κοντή πολύ λεπτή κοντά μαλλιά και μικρό στήθος..............

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
OK--  :) δεν ειναι αυτή που λέω εγώ ....
Ομολογώ.... ων ανενημέρωτος.. :rolleyes:

Katerina86

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
14
Πόντοι
1
Καλημέρα και καλή Κυριακή. Σήμερα θα είμαστε μέχρι τις 6 το απόγευμα οι Ναταλί Βερόνικα Άννα Εύα Τζένη και Κατερίνα και σας περιμένουμε για ένα όμορφο και χαλαρωτικό μασάζ. Να είστε όλοι καλά. Φιλάκια.

edms69

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Απο τοτε που σταματησε η Λιζα απο το συγκεκριμενο μαγαζι το εχω σβησει απο την λιστα μου οπως και αλλοι συναγωνιστες.Μεγαλη απωλεια ηταν η μονη που αξιζε εκει μεσα.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Καλημέρα και καλή Κυριακή. Σήμερα θα είμαστε μέχρι τις 6 το απόγευμα οι Ναταλί Βερόνικα Άννα Εύα Τζένη και Κατερίνα και σας περιμένουμε για ένα όμορφο και χαλαρωτικό μασάζ. Να είστε όλοι καλά. Φιλάκια.
Καλη Κυριακη και απο εμενα !!!  :-* :-* :-*

pantamonos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
4
Πόντοι
0
καλησπερα μια ερωτιση η σεριφισα κοντουλα με ξανθα αγορε ειναι η κατερινα?και αν οχι η σεριφισα περναει σε δωματιο? ευχαριστω

orgasmopsolos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2012
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
:)Βερόνικα, Σ’ ευχαριστώ για τις όμορφες στιγμές… Να ‘σαι καλά κούκλα μου.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.123
Πόντοι
46.232
καλησπερα μια ερωτιση η σεριφισα κοντουλα με ξανθα αγορε ειναι η κατερινα?και αν οχι η σεριφισα περναει σε δωματιο? ευχαριστω
με κοντό ξανθό μαλλί έχει δυο......την Κατερίνα και την Ευα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.123
Πόντοι
46.232
πέρασμα σήμερα γύρω στις 17.00 με συγκεκριμένο στόχο απο πρόσφατη επίσκεψη την Αννα  :tits2: :tits2: :tits2:.(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)
έχει επιστρέψει και η Ευα η μελαχρινή......
σήμερα είχαν πρόβλημα με το κουδούνι και είχαν τοποθετήσει χαρτί κάτω  στην εξώπορτα ότι δεν λειτουργεί...έτσι κάθε φορά που χτύπαγε το κουδούνι αναγκαζόταν η Ευα(η ξανθιά) να κατεβαίνει κάτω και να ανοίγει...

pantamonos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
4
Πόντοι
0
φιλοσ αυτη που κανει κ χρεη σεριφισας δυο τρεις φορες πηγα κ δεν ρωτησα ονομα πιο πολη αυτη μου εκανε κλικ

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.123
Πόντοι
46.232
ίσιο κοντό μαλλί Κατερίνα
καρφάκια κοντό μαλλί Ευα

Katerina86

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
14
Πόντοι
1
Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Σήμερα θα είμαστε μέχρι τις 9 το βράδυ οι Τζένη Ναταλί Κατερίνα Εύα Βερόνικα καιΆννα και σας περιμένουμε για ένα χαλαρωτικό μασάζ στον όμορφο χώρο μας.
Για να μην γίνεται παρανόηση υπάρχουν δύο Εύα. Η μία που ανοίγει την πόρτα και είναι αδύνατη και ξανθειά αλλά δεν κάνει πρόγραμμα. Μόνο πόρτα. Η άλλη είναι η μελαχροινή που ήταν και παλαιότερα στο μαγαζί. Καμιά φορά ανοίγω και εγώ πόρτα. Αυτή την εποχή είμαι με ανοιχτά καστανά μαλιά με κοντά μαλά.
Να είστε όλοι καλά. Φιλάκια.

Katerina86

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
14
Πόντοι
1
Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Σήμερα θα είμαστε μέχρι τις 9 το βράδυ οι Τζένη Ναταλί Κατερίνα Εύα Βερόνικα Άννα και δύο καινούργιες κοπέλες Τζένιφερ και Νικόλ. Σας περιμένουμε για ένα χαλαρωτικό μασάζ στον όμορφο χώρο μας.
Να είστε όλοι καλά. Φιλάκια

astrapi12

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
πέρασμα σήμερα γύρω στις 17.00 με συγκεκριμένο στόχο απο πρόσφατη επίσκεψη την Αννα  :tits2: :tits2: :tits2:.(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)
έχει επιστρέψει και η Ευα η μελαχρινή......
σήμερα είχαν πρόβλημα με το κουδούνι και είχαν τοποθετήσει χαρτί κάτω  στην εξώπορτα ότι δεν λειτουργεί...έτσι κάθε φορά που χτύπαγε το κουδούνι αναγκαζόταν η Ευα(η ξανθιά) να κατεβαίνει κάτω και να ανοίγει...
Γεια σου n.smirni76 ,διαβαζοντας την κριτικη σου δρατομαι της ευκερειας να σου πω παλι ενα
μεγαλο μπραβο για την αλλαγη σου αυτη κατα 180 μοιρες που λενε και εξηγω τοσο καιρο που γινοταν ο χαμος με τον
κολητο σου τον oliver (εσυ δημοσια ειχες παραδεκτει οτι τυγχανει να τον γνωριζεις),δεν ειχες την περιεργεια να πας στο μαγαζι αυτο να παρης
μια κοπελα να διαπιστωσεις αν αυτα που γραφονται και συγκεκριμενα εγω ειναι αληθεια? αυτα  εγραφα και εγω με την διαφορα οτι
ελεγα και μια καλημερα εστω γλυκεια στην κατερινα,(μην ξεχνας οτι και τοτε η κατερινα οπως και τωρα εκανε κανονικα προγραμμα).
ετσι αναρωτιεμαι γιατι δεν εκανες τοτε μια επισκεψη σαν πελατης? παρα σιγονταριζες τον κολητο σου ο οποιος φαινοταν οτι ειχε προσωπικο προβλημα με την κατερινα? αλλα τωρα δοξα τον θεο ναναι καλα ο ανθρωπος" βρηκε τον δρομο του και την φωλιτσα του" και καλα να περναει
γιατι εκανε παραπολυ κοπο  για αυτο you know what i mean.
Δεν θελω να φανω κακος αλλα εχοντας υποστει ολον αυτον τον καιρο αδικη επιθεση αναρωτιεμαι πως ξαφνικα εγινες τοσο καλος  και πηρες και κοπελα?
Σου ξαναλεω μπραβο φιλικωτατα  γιατι ετσι ηλθες στα λογια τα δικα μου   και μερικων αλλων που εγραφαν οτι ειχαν βολευτει με αυτο το μαγαζι,
και δεν νομιζω τωρα που επιτελους εζησες την κατασταση απο πολυ κοντα να μην παραδεκτεις οτι το μαγαζι αυτο ειναι αν οχι το καλυτερο
ενα απο τα καλυτερα της αθηνας και πειραια στην κατηγορια και στο επιπεδο των 60ευρω ,σαφεστατα υπαρχουν πολυ καλυτερα μαγαζια αλλα ειναι σε κατηγορια 100ευρω και ανω,θα σου βγαλω το καπελο κατα το λαικωτερον εαν το  επιβαιβεβαιωσεις αυτο.
Τελος θα σε παρακαλεσω να μην υπαρξει αντιπαραθεση μεταξυ μας πανω σε αυτο το θεμα,ασ το αφησουμε ως εχει εγω απλως το ανεφερα γιατι πραγματικα ηταν πολυ αδικο να  δεχομε επιθεσεις χωρις λογο.
Ειναι καιρος να ησυχασει αυτο το θρεντ και ολο το σαιτ απο κοκορομαχιες δοξα τον θεο τωρα απότι ειδα εχουν ανακοινωθει και τα τηλεφωνα του μαγαζιου  αρα απευθειας επικοινωνια με το μαγαζι  και λυνονται ολες οι αποριες εξαλλου αυτο δεν εκανες και εσυ? γιατι να μην το κανουν ολοι? καλημερα και νασαι καλα οπου και νασαι  

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Γεια σου n.smirni76 ,διαβαζοντας την κριτικη σου δρατομαι της ευκερειας να σου πω παλι ενα
μεγαλο μπραβο για την αλλαγη σου αυτη κατα 360 μοιρες που λενε

Μία εντελώς φιλική παρατήρηση: Μάλλον εννοείς αλλαγή 180 μοιρών (που σημαίνει πορεία εντελώς αντίθετη).

Αν ο n.smirni έκανε τέτοιου είδους στροφή, θα έπρεπε να λέει και τώρα ακριβώς τα ίδια..... :cheesy: μιάς και 360 κοίρες είναι μία πλήρης περιστροφή και κατάληξη στο ίδιο ακριβώς σημείο που είμαστε πριν.

astrapi12

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Μία εντελώς φιλική παρατήρηση: Μάλλον εννοείς αλλαγή 180 μοιρών (που σημαίνει πορεία εντελώς αντίθετη).

Αν ο n.smirni έκανε τέτοιου είδους στροφή, θα έπρεπε να λέει και τώρα ακριβώς τα ίδια..... :cheesy: μιάς και 360 κοίρες είναι μία πλήρης περιστροφή και κατάληξη στο ίδιο ακριβώς σημείο που είμαστε πριν.
Eχεις δικιο λαθος μου νασαι καλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom