Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Executive SPA", Ιουλιανού 51-53

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 219K
  • Tagged users Καμία

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Συγνωμη αγαπητε αλλα αφου βλεπεις οτι οι δυο που ας πουμε ειναι σε αντιπαραθεση εχουν
σταματησει η εχουν μεταφερθει αλλου και τα λενε εσυ γιατι το συνεχιζεις?
αφησε τα πραγματα οπως ειναι αρκετα πλεον με ολα αυτα.Βλεπεις οτι σαν μελος ειμαι νεος
αλλα αυτο δεν λεει τιποτα απολυτως.  Sorry ας ησυχασουμε λιγο με ολα αυτα .Καλημερα

Ετσι ειναι....οι αντιπαραθέσεις αυτες ειναι,ούτως η αλλως,ανούσιες και ενοχλητικές.Κρύβουν σκοπιμότητα η/και συμφέροντα η προσωπική έχθρα.Ας μην τις συντηρούμε και οι υπόλοιποι....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.123
Πόντοι
46.232
ναι και εγώ δύστυχος την πάτησα την πρώτη φορά και του απάντησα.................

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
τί χιούμορ!!!
τι πνέυμα!!!!
μόνο εσύ πρέπει να γελάς με τις ανοησίες που ποστάρεις διακονιάρη των μασάζ....
έχεις να πάς σε μασατζίδικο απο τότε που σε έδιωξε κλωτσιδών ο amjik που σου έκανε τα έξοδα και είχες κολήσει πάνω του σαν βδέλα.
μέχρι και μπουφάν τον έβαλες να σου πάρει, εκεί έφτασε η ξεφτίλα σου ζώον.
απο τότε γυρνάς μόνο τα θρέντ των μασάζ σαν την άδικη κατάρα, δεν γράφεις καμία ενημέρωση , μονο ζαλάς τα αρχίδια όσων θέλουν να ενημερωθούν με καλημερες, καληνύχτες και άλλες ανοησίες... α και συνεχώς κλαίγεσαι για τις τιμές μπας και γαμήσεις τσάμπα...ελα δεν...
αλλά που χάθηκε το φιλότιμο να το βρείς εσύ?

μικροτσούτσουνε...

Δεν είσαι απλός κλώνος αλλά Κλωναρίδης και κλωναρχίδης.

ZIX

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
0
Ρε παίδες  η αννούλα  που χάθηκε  :pipa2:

Katerina86

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
14
Πόντοι
1
καλημερα και καλη κυριακη .σημερα θα ειμαστε μχρι τισ 7 το απογευμα οι ναταλι βερονικα τζενη εβα αλεκσανδρα κατερινα να ειστε ολοι καλα.φιλακια :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
καλημερα και καλη κυριακη .σημερα θα ειμαστε μχρι τισ 7 το απογευμα οι ναταλι βερονικα τζενη εβα αλεκσανδρα κατερινα να ειστε ολοι καλα.φιλακια :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Βρε κατερινα κυριακη σημερα κανει και ζεστη πηγαινετε για κανα μπανακι και δουλευετε αυριο  :grin:

astrapi12

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Βρε κατερινα κυριακη σημερα κανει και ζεστη πηγαινετε για κανα μπανακι και δουλευετε αυριο  :grin:

Το χρημα ειναι πολυ γλυκο  εξαλλου πρεπει να φτιαξουν την προικα τους τα κοριτσια  :) :) :) :) :) :)

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.915
Πόντοι
9.275
Ξαναπέρασα σήμερα από το κατάστημα, στην υποδοχή η Εύα. Ωραία κοπέλα η Εύα αλλά μου είπε πως δεν κάνει πλήρη συνεδρία. Έχει κάποιος να σχολιάσει επ' αυτού γιατί νομίζω την αξίζει την ευκαιρία της. Από τις νέες συμπαθητική εμφανισιακά και η Αλεξάνδρα. Την Κατερίνα δεν την είδα σήμερα (ρεπό?). Επέλεξα (ξανά) την νεαρά Βερόνικα. Βελτιώθηκε κάπως στο μασάζ σε σχέση με την πρώτη φορά, μου έκανε δηλαδή ένα μέτριο/τυπικό μασάζ. Στα λοιπά κατά τα γνωστά και πολύ καλά. Να ξαναεπιβεβαιώσω ότι το ποπάκι της είναι το δυνατό της σημείο. Επίσης επέδειξε ιδιαίτερο ζήλο για την ολοκλήρωση της συνεδρίας. Μια χαρά και άξιο το κορίτσι μας.
ΥΓ> τα γράφω εδώ γιατί κριτική δεν έχει νόημα να ξαναγράψω

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.123
Πόντοι
46.232
στην υποδοχή η Εύα. Ωραία κοπέλα η Εύα αλλά μου είπε πως δεν κάνει πλήρη συνεδρία.
τι εννοείς δεν κάνει πλήρη συνεδρία :think: :think: :think:
εκτελεί μόνο χρέη σερίφισας , εγώ αυτό ξέρω....
αν ξέρεις πες μας τι αφήνει στη μέση.... :grin: :grin: :grin: :grin: 

Katerina86

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
14
Πόντοι
1
καλημερα  και καλη εβδομαδα .σημερα θα ειμαστε μεχρι τισ 9 το βραδυ οι ναταλι βερονικα εβα αλεκσανδρα κατερινα να ειστε ολοι καλα φιλακια  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Ετσι ειναι....οι αντιπαραθέσεις αυτες ειναι,ούτως η αλλως,ανούσιες και ενοχλητικές.Κρύβουν σκοπιμότητα η/και συμφέροντα η προσωπική έχθρα.Ας μην τις συντηρούμε και οι υπόλοιποι....

ετσι  ειναι.  το  τι ακριβως  κρυβουν ομως,  το γνωριζει μονο ο επιτιθεμενος.  και αν καποια  λεγομενα  ειναι  αδικιες (  οπως  ειπωθηκε )  η  οχι  ,  την  αληθεια την  γνωριζουν μονο ελαχιστοι   και  οχι  ο οποιοσδηποτε.  επισης  τα ακουσα ,  μου ειπες,  σου ειπα,  και τα κολληματα που εχουν  καποιοι  ,  ειναι  μπουρδες και  αερας  πατερας.      επισης  μερικοι τρεφονται με ολα  αυτα , την βρισκουν.  δεν  εχουν να ασχοληθουν  με κατι αλλο.  εδω ο ρολος  μας  ειναι  αλλος .       

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.915
Πόντοι
9.275
τι εννοείς δεν κάνει πλήρη συνεδρία :think: :think: :think:
εκτελεί μόνο χρέη σερίφισας , εγώ αυτό ξέρω....
αν ξέρεις πες μας τι αφήνει στη μέση.... :grin: :grin: :grin: :grin: 
Στην ερώτησή μου προς την σερίφισσα Εύα "Εργάζεσαι και εσύ κανονικά;" μου απάντησε "Δεν κάνω πλήρες πρόγραμμα. Καταλαβαίνεις τι εννοώ". Προφανώς δεν ρώτησα για παραπάνω ανάλυση, καταλαβαινόμαστε νομίζω. Για αυτό και εγώ έγραψα πως "δεν κάνει πλήρη συνεδρία" τα συμπεράσματα δικά σου, εγώ πάντως δεν την επέλεξα, άλλωστε υπήρχαν τόσες επιλογές με πλήρες πρόγραμμα.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36

ετσι  ειναι.   το  τι ακριβως  κρυβουν ομως,  το γνωριζει μονο ο επιτιθεμενος.  και αν καποια  λεγομενα  ειναι  αδικιες (  οπως  ειπωθηκε )  η  οχι  ,   την  αληθεια την  γνωριζουν μονο ελαχιστοι   και   οχι  ο οποιοσδηποτε.   επισης  τα ακουσα ,   μου ειπες,   σου ειπα,   και τα κολληματα που εχουν  καποιοι  ,  ειναι  μπουρδες και  αερας   πατερας.      επισης  μερικοι τρεφονται με ολα  αυτα , την βρισκουν.  δεν  εχουν να ασχοληθουν  με κατι αλλο.   εδω ο ρολος  μας  ειναι  αλλος .       

Πλήρης αδιαφορία......απαξίωση και περιφρόνηση.....αυτή πρέπει,κατά την ταπεινή μου άποψη,να είναι η αντιμετώπιση τέτοιων φαινομένων....άλλωστε,για να συντηρηθεί ένας καυγας χρειάζονται δυο.... :rockon:

rocky5

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Πλήρης αδιαφορία......απαξίωση και περιφρόνηση.....αυτή πρέπει,κατά την ταπεινή μου άποψη,να είναι η αντιμετώπιση τέτοιων φαινομένων....άλλωστε,για να συντηρηθεί ένας καυγας χρειάζονται δυο.... :rockon:

:thumbsup: :thumbsup:
Απ' οτι  εχω καταλαβει αυτοι πανε δυο-δυο για να δημιουργησουν θεμα, η εχουν δυο  nick
καλα καμουφλαρισμενα χρονια και κανουν αυτοι την δουλεια.Το μονο που τους αξιζει περιφρονηση
να μην συμετεχουν οι υπολοιποι  καποια στιγμη θα βαρεθουν.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Συμβαίνει και αυτό που λές,στην προκειμένη περίπτωση όμως είναι φανερό ότι πολύ γνωστό μέλος του site δημιούργησε κλώνο για να προσβάλλει συγκεκριμένα ατομα....τα κίνητρα δεν τα γνωρίζω και δεν με ενδιαφέρουν.Αλλωστε και σε αλλα threads έχει γίνει το ίδιο.....Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις,η αδιαφορία ειναι η καλύτερη αντιμετώπιση......

Katerina86

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
14
Πόντοι
1
καλημερα  και καλη εβδομαδα .σημερα θα ειμαστε μεχρι τισ 9 το βραδυ οι ναταλι βερονικα εβα αλεκσανδρα λαουρα και κατερινα να ειστε ολοι καλα φιλακια  :-* :-* :-* :-*

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.123
Πόντοι
46.232
πέρασμα σήμερα το μεσημέρι , στην υποδοχή η Ευα (δεν περνάει στο δωμάτιο) ξανθιά με κοντά μαλλιά , κοντή κανονικό σώμα μικρό βυζί ,
από  ρόστερ Βερόνικα κοκκινομάλλα μετρίου αναστήματος λεπτή με μεσαίο βυζί , Λάουρα μελαχρινή με ίσια μακριά μαλλιά μετρίου αναστήματος μεσαίο βυζί και κωλάρα , Ναταλία ψηλή ξανθιά με κοντά μαλλιά για να  μην την πω χοντρή ας την χαρακτηρίσω νταρντάνα με μεσαίο βυζί , Εύα μελαχρινή κανονικό σώμα ωραίο κώλο μεσαίο βυζί και Αλεξάνδρα(μέχρι πολύ πρόσφατα δούλευε στο
Πατησίων 131) λεπτή ξανθιά με μακριά μαλλιά και μικρό βυζί , η Άννα η μελαχρινή βυζαρού  μας χαιρέτησε τον πλάτανο…..το μάτι μου πήρε και την Κατερίνα που άλλαξε χρώμα μαλλιών από καστανά ξανθιά…

Katerina86

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
14
Πόντοι
1
καλημερα σιμερα θα ειμαστε μεχρι 9 το βραδυ οι ναταλι εβα βερονικα  αλεκσανδρα λαουρα κατερινα να ειστε ολη καλα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom