Νέα

Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα εμπορίας ανθρώπων

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα ISO9002
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 63
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Κατά την γνώμη μου τέτοια παράνομα κυκλώματα, συμπεριλαμβανομένων και των κυκλωμάτων που φέρνουν κοπέλες ως "σκλάβες" και τις αναγκάζουν να εκδίδονται παρά την θέλησή της ανθούν και δυστυχώς θα υπάρχουν ότι προσπάθειες και να κάνει η αστυνομία. Η λύση είναι να νομιμοποιήσουμε τις υπηρεσίες "συνοδών" και στην χώρα μας επιτέλους!!! Δεν γίνεται να είμαστε η μόνη χώρα στην ΕΕ (για να μην πω ίσως η μόνη σε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο) που να απαγορεύεται ο πληρωμένος έρωτας σε κάθε άλλη μορφή του πλην των μπουρδέλων. Αν υπάρξει νομιμοποίηση αυτών των υπηρεσιών τα παράνομα κυκλώματα δεν θα έχουν λόγο ύπαρξης αφού θα τα διαλύει ο νόμιμος ανταγωνισμός. Οι συνθήκες θα είναι καλύτερες και τα οικονομικά κέρδη μεγαλύτερα τόσο για τις κοπέλες όσο και για τους πελάτες.

Καλά τα λες,τα οικονομικά κέρδη καλύτερα για τις κοπέλες.Για τους νταβατζήδες όμως και τους διεφθαρμένους αστυνομικούς? Θα χάσουν την κονόμα! Άρα συμπέρασμα οι υπηρεσίες συνοδών, στούντιο, και μασαζ θα παραμείνουν παράνομες για να κονομάνε τα προαναφερθέντα παράσιτα!
 

Επισκέπτης
Για να είμαστε σαφείς και αντικειμενικοί, μία από τις γνωστότερες έρευνες
(www.american.edu/TED/russsex.htm]http://www.american.edu/TED/russsex.htm[/url]) η οποία διενεργήθηκε στις αρχές του 1990 στην Ρωσία αναφέρει ότι:
"Οι γυναίκες θεωρούν την πορνεία ως το 8ο κατά σειρά περισσότερο επιθυμητό επάγγελμα από μία λίστα 20 επαγγελμάτων"
Επίσης άλλη έρευνα της εποχής αναφέρει ότι:
"Το 1/3 των μαθητριών του λυκείου θα αντάλλασαν σεξ για μετρητά".

Το φαινόμενο δεν μπορεί να κατανοηθεί αν δεν ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι η πορνεία είναι αποδεκτή στην Ρώσικη κοινωνία και ότι έχει προβληθεί ως μία πολύ γκλαμουράτη απασχόληση από τα ρωσικά media. Όποιος έχει όρεξη ας διαβάζει την πλέον έγκυρη ανάλυση σε αυτό το επιστημονικό άρθρο: www.sras.org/news2.phtml?m=773]http://www.sras.org/news2.phtml?m=773[/url]

Πρόσφατη έρευνα (2006) στην Τσεχία με δείγμα 1200 τελειοφείτων λυκείου αναφέρει ότι το 1/4 των κοριτσιών και το 1/3 των αγοριών θα στρέφονταν σε εμπορικές μορφές του σεξ αν υπήρχε ανάγκη. Πηγή: [URL unfurl="true"]http://news.sawf.org/Lifestyle/10376.aspx[/url]

Επομένως, θα έλεγα, οι πιθανότητες να μην γνωρίζει κάποια για ποιό σκοπό έρχεται στην Ελλάδα είναι πολύ μικρές.

Πάντως αν διαβάσετε τις παράπανω έρευνες θα δείτε ότι το οικονομικό κίνητρο δεν είναι το μόνο που οδηγεί αυτές τις γυναίκες στην πορνεία.Μεγάλο ρόλο παίζει και το συναισθηματικό,πολιτιστικό και κοινωνικό κενό που νιώθουν οι γυναίκες αυτές.Μην ξεχνάμε ότι στην πιο κρίσιμη φάση της αναπτυξής τους,δηλαδή στην εφηβεία τους βίωσαν τις συνέπειες της κατάρρευσης του "υπαρκτού σοσιαλισμού"στις χώρες τους!
 

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Μηνύματα
1.392
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Καλά τα λες,τα οικονομικά κέρδη καλύτερα για τις κοπέλες.Για τους νταβατζήδες όμως και τους διεφθαρμένους αστυνομικούς? Θα χάσουν την κονόμα! Άρα συμπέρασμα οι υπηρεσίες συνοδών, στούντιο, και μασαζ θα παραμείνουν παράνομες για να κονομάνε τα προαναφερθέντα παράσιτα!

που εισαι ρε ολλανδια..ποσο μπροστα ειναι οι ανθρωποι στο εξωτερικο. η καθε κοπελα εχει το μαγαζακι της πληρωνει τους φορους της και δεν εχει νταβα στο κεφαλι της..κυριες!
εδω μονο τα τραβελια κλεινουν το μαγαζι τους απο τις 4 και σε διωχνουν γιατι αυτες ειναι οι κυριες εδω! ε υπουργε?
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom