Η γνώμη μου είναι ότι στο συγκεκριμένο θέμα με τα metadata ψάχνουμε ψύλλους στ' άχυρα....
Επειδή έχω 3 ψηφιακές έχει τύχει πολλές φορές οι ημερομηνίες να ναι άλλα ντ' άλλων
Η γνώμη μου είναι ότι στο συγκεκριμένο θέμα με τα metadata ψάχνουμε ψύλλους στ' άχυρα....
Επειδή έχω 3 ψηφιακές έχει τύχει πολλές φορές οι ημερομηνίες να ναι άλλα ντ' άλλων
χαιρετω τα αριστερα φασιστακια!
κατ αρχην ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ!
Περαν των φιλοφονησεων λοιπον, οφειλω να ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ και να ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ ην για ακομη μια (αμετρητες ειναι πια) αποπειρα των ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΩΝ να χειραγωγησουν την κοινη γνωμη!
Ξαφνικα οι δημοσιογραφοι εγιναν λαμογια! Βεβαια οταν καταπιναν τις ιστοριες με τους συλληφθεντες οπλοφορους αναρχικους οι οποιοι αφεθησαν ελευθεροι υστερα πο παρεμβαση βουλευτη του ΣΥΡΙΖΑ ηταν καλοι!
Επισης ηταν καλοι οταν κουκουλωσαν και την υποθεση συλληψης των τεκνων βουλευτη του ΠΑΣΟΚ σε αυτοδιαχειριζομενο στεκι, εν μεσω πολεμοφοδιων που χαρακτηριστηκαν ως ανακυκλωσιμα υλικα!
Αριστοι ηταν επισης οι δημοσιογραφοι οταν εκαναν την τριχα τριχια (και ξεφτιλιστηκαν δια της εκβασεως της υποθεσεως) με την υποθεση του αλλοδαπου με το κορανι!
Λατρευατε τους δημοσιογραφους οταν καταδικαζαν προ της δικης τους νεαρους που υποτιθεται οτι βεασαν την ανηλικη Βουλγαρα.
και δεκαδες αλλα περιστατικα "αξιοπιστης" αριστερης δημοσιογραφιας....
ΤΟΤΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΙ?
ΤΟΤΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΝ?
ΤΟΤΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΕΝΤΟΛΕΣ?
Αν οι γνωστοι αναρχοαριστεροι επαναστατες του λαπτοπ πιστευουν οτι ειναι πλανη η συλληψη των τρομοκρατων, ας το πουν ευθαρσως!!!!
Ειδαλλως να το βουλωσουν , να παψουν να προσπαθουν να βγαλουν ειδηση απο το τιποτα κτι το κυριοτερο,ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΑΘΩΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!
10:00 με 06:00 δουλεύετε όλοι απόψε??
10:00 με 06:00 δουλεύετε όλοι απόψε??
Πάμε αλλού τότε:
Οι κάλυκες. Φαίνεται να είναι τρία διαφορετικά μεγέθη, αλλά οι περισσότεροι είναι πολύ σκουριασμένοι. Φίλος οπλουργός στο στρατό είπε πως τέτοιοι κάλυκες πετιούνται και δεν χρησιμοποιούνται γιατί είναι πολύ επικίνδυνοι να κολήσουν στη θαλάμη ή να σκάσουν ανεξέλεγκτα. Πάντως ακόμη και σκουριασμένοι, θα είχαν απόξεση στα σημεία επαφής με την θαλάμη πράγμα που φαίνεται μόνο για έναν κάλυκα.
Επίσης, είναι γνωστό στην ευρύτερη περιοχή ότι στον Υμηττό δοκιμάζουν "καθαρά" όπλα οι μαφιόζοι. Αφού οι μπάτσοι πήγαν κατόπιν εορτής για έρευνα, πως ήξεραν ακριβώς το σημείο στο οποίο έγιναν οι υποτιθέμενες βολές; Από που το πληροφορήθηκαν ότι εκεί ακριβώς υπάρχουν κάλυκες και πήγαν να μαζέψουν μερικούς;
Εκτός αν θέλουν να μας πουν ότι έψαξαν με ένα φορητό ανιχνευτή όλο το βουνό και για καλή τους τύχη έπεσαν πάνω σε κάλυκες...!
Επί της τρομοκρατίας όμως, κι ανεξάρτητα από αθώους η ενόχους, ο κόσμος δεν αλλάζει ούτε γίνεται καλύτερος με τέτοιες μαλακίες.
Οι τύποι είναι το ίδιο και χειρότεροι φασίστες με αυτούς που "αντιμάχονται" και καλά.
Ήδη η αρχή προστασίας δεδομένων ενέκρινε την τοποθέτηση καμερών σχεδόν παντού.
Όχι ότι περίμεναν τον Ε.Α. για να το κάνουν, απλά το επιτάχυναν κατά πολύ....
υστερα απο την συμφωνια οτι οι καμερες ειναι απαραιτητες και χρησιμες ακομη και του ιδιου του ΠΠου, η κυβερνηση δε μπορουσε να κανει τιποτε αλλο πλεον....Ήδη η αρχή προστασίας δεδομένων ενέκρινε την τοποθέτηση καμερών σχεδόν παντού.
Τι με ρωτας τώρα ρε φίλε? ο εκπρόσωπος της αστυνομίας είμαι να σου απαντήσω?
Βλέπω κι εγω μερικούς κάλυκες, και από την εμπειρία μου στο στράτευμα μπορώ να πω ότι μαυρίζουν σχετικά γρήγορα.
....όμως είναι και 15 χρόνια που απολύθηκα δε θυμάμαι πόσο γρήγορα.
Επειδή είναι βουνό και έχει υγρασία τα πρωινά και τα βράδια πιστεύω ότι η διαδικασία επιταχύνεται.
Από κει και πέρα επειδή έχω ανέβει πολλές φορές Υμηττό, λόγω του ότι μένω κοντά, δεν έτυχε ποτέ να δω η να ακούσω τουφεκιές , ούτε να σκοντάψω πάνω σε κάλυκες.
Ψηλά σε ένα σημείο, που έχει ένα δρόμο που βγαίνεις Κορωπί, έχει ενα μέρος που πάνε οι κυνηγοί και αμολάνε τα σκυλιά και τα εκπαιδεύουν, αλλά ούτε εκεί έχω δει να τουφεκίζουν.
Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο επί του συγκεκριμένου θέματος.
Επί της τρομοκρατίας όμως, κι ανεξάρτητα από αθώους η ενόχους, ο κόσμος δεν αλλάζει ούτε γίνεται καλύτερος με τέτοιες μαλακίες.
Οι τύποι είναι το ίδιο και χειρότεροι φασίστες με αυτούς που "αντιμάχονται" και καλά.
Ήδη η αρχή προστασίας δεδομένων ενέκρινε την τοποθέτηση καμερών σχεδόν παντού.
υστερα απο την συμφωνια οτι οι καμερες ειναι απαραιτητες και χρησιμες ακομη και του ιδιου του ΠΠου, η κυβερνηση δε μπορουσε να κανει τιποτε αλλο πλεον....
εξ'ου και ορθως εγκριθηκε η τοποθετηση τους!
γιατι αμφιβαλεις ΠαΠακι?ως γνωστόν, σύμφωνα με τα ενταύθα κείμενα φασιστοεθνίκια,
όλες οι αποφάσεις της κυβέρνησης ΓΑΠ,
υπόκεινται στην έγκριση του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΠ προσωπικώς!!!
υγ οι γιατροι είπαν να μην τους λέμε όχι!
γιατι αμφιβαλεις ΠαΠακι?
χροοοονια τωρα η χωρα κυβερναται με αριστερη πολιτικη ή αριστερη πολιτικη τρομοκρατεια!
εγώ ακολουθώ τις οδηγίες του γιατρού σου!
δε σου λέω όχι!
ειδα εβαλες και το κανονικο σου αβαταρ...εγώ ακολουθώ τις οδηγίες του γιατρού σου!
δε σου λέω όχι!