Νέα

Εξαφάνιση 27χρονης στην Κω

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Μάγος του ΟΖ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 99K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Dynamic

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
273
Πόντοι
21
Στα 18 καποιοι θεωρουνται ακομη ταλεντα στην Ελλαδα, το εχουμε εμεις εδω αυτο.
Και θυμαμαι οτι στα 18 ο Ντόντσιτς ηταν πρωταθλητης Ευρωπης με την Σλοβενια και επαιζε στη Ρεαλ.
Και εγω στα 18 πηγα πενταημερη και η εννοια μου ηταν αν θα μου κατσει η συμμαθητρια μου η Ελενίτσα και πού θα παμε για καφε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ποιο μελος ειναι?
τυπε σου εκατσε τελικα?:confused::confused::confused:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.269
Πόντοι
6.056
Τελευταία τροποποίηση:

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.801
Πόντοι
216
Τώρα για ιατρικές σχολές που θέλουν 6+ χρόνια, κανεις δεν τελειώνει στην ώρα του, στα 25 του.
Η πλειοψηφία τελειώνει στην ώρα του. Μετά όμως θες εκτός από τους 1+11 μήνες αγροτικό τον στρατό (δεν έχω ιδέα πόσο είναι τώρα )
Μετά θες ειδικότητα που μπορεί να πάει έως και 9 χρόνια ανάλογα την αναμονή.
Εάν όλα λοιπόν τα έχεις κάνει στην ώρα τους και έχεις μπει φυσικά με την πρώτη και έχει πάρει πχ χειρουργική θώρακος στα 34 θα μπορείς να δουλέψεις σαν είλωτας με μπλοκακι σε ένα από τα ιδιωτικά νοσοκομεία που κυριαρχούν στην Ελλάδα.

Εκτός εάν πας μια δεκαετία Αγγλία/Γερμανία ή αποδεδειγμένα καλύτερα UAE και γυρίσεις. Οπότε πάλι έχεις φτάσει στα 40+ χωρίς οικογένεια, χωρίς εξασφαλισμένη πελατεία και με ένα βασικό κεφάλαιο να ξεκινήσεις. (Όταν άλλοι σε αυτοί την ηλικία και ενώ έχουν πάρει ένα σκασμό επιδόματα βγαίνουν με σύναξη στα 43 (χειριστές ραντάρ στη Πάρνηθα))

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
15.192
Πόντοι
18.546
feminazi.jpg

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.797
Πόντοι
34.538

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.269
Πόντοι
6.056

σώθηκες !!!
η Ελενίτσα προτίμησε πλατωνικό έρωτα άνευ σκληρής διείσδυσης και λεσβιάζουσες περιπτύξεις (πλακοκώλι) με τη σύντροφο Σωτηρούλα
Μετά θέλουν αυτά τα ανθυπογύναια με τη κοψιά και το βλέμμα της γελάδας
να συγκριθούνε με 100% θηλυκά Λατίνες, Κολομπιάνες :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
σώθηκες !!!
η Ελενίτσα προτίμησε πλατωνικό έρωτα άνευ σκληρής διείσδυσης και λεσβιάζουσες περιπτύξεις (πλακοκώλι) με τη σύντροφο Σωτηρούλα
Μετά θέλουν αυτά τα ανθυπογύναια με τη κοψιά και το βλέμμα της γελάδας
να συγκριθούνε με 100% θηλυκά Λατίνες, Κολομπιάνες :rockon:
Την ειδα την Ελενιτσα μετα απο χρονια στο Μίκελ στην Ευελπιδων, ελευθερη χωρις παιδια, δεν παντρευτηκε ποτε, τωρα δουλευει σε μια ΜΚΟ και παει Κενυα και βοηθαει τα μαυρακια

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.269
Πόντοι
6.056
Την ειδα την Ελενιτσα μετα απο χρονια στο Μίκελ στην Ευελπιδων, ελευθερη χωρις παιδια, δεν παντρευτηκε ποτε, τωρα δουλευει σε μια ΜΚΟ και παει Κενυα και βοηθαει τα μαυρακια

Θα μπορούσε να έχει παντρευτεί τον Σωτήρη , να έχει ολοκληρωθεί σαν γυναίκα γονιμοποιούμενη από σένα
και να πηγαίνει Κένυα για σαφάρι ή για καμιά "ελευθεριακή" ξεπέτα παρέα με την Σωτηρούλα:rockon:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.797
Πόντοι
34.538
Τι ΚΩΣ,τι ΡΩΜΗ...
Ενα αλιευικο δρομος.

Τελευταία τροποποίηση:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.275
Πόντοι
3.796
Τι ΚΩΣ,τι ΡΩΜΗ...
Ενα τσιγαρο δρομος.

Αποκλείεται,τέτοιο έγκλημα μόνο Ιταλός ή Ευρωπαίος θα το έχει κάνει ..ας ψάξουν καλύτερα .
Εδώ ακόμα υπάρχουν αμφιβολίες για τον Μπαγκλα.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.716
Πόντοι
216
Κανε μου μια χαρη. Πηγαινε ρωτα καναν δυο ειδικους για τον φοβο προς το αιδοιο ισως σου φανει χρησιμο

Αρχικά τύπε βλέπεις ότι δεν σε ξέχασα και με αφορμή αυτό που έγινε συνεχίζω το διάλογο εδώ που θεωρώ ότι είναι και πιο σχετικό το θέμα.

Το δυστυχές γεγονός επιβεβαιώνει ακριβώς αυτό που σου έλεγα ένα μήνα πριν.

Φυσικά για να προλάβω τις αντιδράσεις δεν αναφέρω το γεγονός ως δικαιολογία για το δράστη αλλά ως στοιχείο για τα ένστικτα που έχει ο κάθε άνθρωπος.

Οι Ταλιμπάν βέβαια είναι στο άλλο άκρο αλλά θα μπορούσε η κατάσταση να είναι κάπου στη μέση και όχι σε αυτό το μπουρδέλο που επικρατεί.

Θυμηθείτε και τον δικό μας στην Κρήτη που σκότωσε μια γριά Αγγλίδα και την πήρε στη σπηλιά και τη βίασε λες και ήταν ζώο.

Θα πρέπει λοιπόν να γίνει κάτι για να καταστέλλονται τα ζωώδη ένστικτα μερικών που σίγουρα προκαλούνται από τα κωλαράκια που ξεπροβάλλουν ειδικά τώρα με τη ζέστη

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.455
Πόντοι
6.056
Θυμηθείτε και τον δικό μας στην Κρήτη που σκότωσε μια γριά Αγγλίδα και την πήρε στη σπηλιά και τη βίασε λες και ήταν ζώο.

Θα πρέπει λοιπόν να γίνει κάτι για να καταστέλλονται τα ζωώδη ένστικτα μερικών που σίγουρα προκαλούνται από τα κωλαράκια που ξεπροβάλλουν ειδικά τώρα με τη ζέστη
Φαντάσου τι αγαμία τον είχε φάει τον τύπο . Πόσων δεκαετιών . Και ήταν και παντρεμένος νομίζω.
ΕΛΛΑΔΑ ..... ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΨΩΛΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΑΜΙΑΣ .........

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.716
Πόντοι
216
Φαντάσου τι αγαμία τον είχε φάει τον τύπο . Πόσων δεκαετιών . Και ήταν και παντρεμένος νομίζω.
ΕΛΛΑΔΑ ..... ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΨΩΛΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΑΜΙΑΣ .........

Ταπεινή μου άποψη ότι δεν είναι αγαμία ή πείνα.
Κάποιοι δεν μπορούν να ελέγξουν τα ένστικτα τους όσο χορτασμένοι κι αν είναι

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.455
Πόντοι
6.056
Ταπεινή μου άποψη ότι δεν είναι αγαμία ή πείνα.
Κάποιοι δεν μπορούν να ελέγξουν τα ένστικτα τους όσο χορτασμένοι κι αν είναι

Κανείς που γαμάει μόνιμα κάθε μέρα .... δεν θα έκανε τέτοιες μαλακίες.
Έχουν αγαμία δεκαετιών οι τύποι .
ΔΕΝ ΓΑΜΑΝΕ.
Όχι γαμήσι δεν έχουν χορτάσει, ούτε εικόνα γυναικών .

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.716
Πόντοι
216
Κανείς που γαμάει μόνιμα κάθε μέρα .... δεν θα έκανε τέτοιες μαλακίες.
Έχουν αγαμία δεκαετιών οι τύποι .
ΔΕΝ ΓΑΜΑΝΕ.
Όχι γαμήσι δεν έχουν χορτάσει, ούτε εικόνα γυναικών .
Αδερφέ δεν είναι απόλυτο αυτό που λες.

Ξέρεις πόσοι παντρεμένοι που γαμάνε έστω μια φορά τη βδομάδα κάνουν τέτοια πράγματα;

Ωστόσο επειδή η κουβέντα που είχα με τον φίλο σε άλλο νήμα ήταν σχετική με το πόσο προκαλούνε οι γκόμενες που δείχνουν μουνόχειλο και κώλο.

Δεν θέλει και πολύ όχι να την σκοτώσεις φυσικά αλλά ένα χούφτωμα το ζητάει το αίμα τους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom