Νέα

Εξαφάνιση 27χρονης στην Κω

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Μάγος του ΟΖ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
8.275
Πόντοι
2.596
Ο τραγόπαπας έκανε τρισάγιο στους αλλόθρησκους
Ότι να ναι....
Aυτός θέλει ξύρισμα, αλλά όπως έλεγε κι ο σφος Μάρξ ότι η θρησκεία είναι το όπιο του λαού δεν είχε άδικο...
Εδώ έπεφτε η Πόλη κι αυτοί τσακώνονταν - οι μισοί υπέρ του Πάπα και του παπάρη κι οι άλλοι υπερ των μουτζαχεντίν...
Θα μου πεις ότι είχε προηγηθεί η πρώτη άλωση το 1204, τέσπα η άποψή μου είναι ότι δεν πιστεύουν σε αυτά που δήθεν διδάσκουν, τι θα πει καθολικός κι ορθόδοξος και να μην πω τίποτε βαρύτερο; Ένας δεν είναι ο Θεάνθρωπος;
Αντί να κάτσουν και να τα βρουν και να πάμε ομαδικώς για την 5η Σταυροφορία

να πάρουμε την Πόλη και να χορτάσουμε τουρκάλες, βάλτε κανένα ξέκωλο τουρκάκι...

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
22.178
Πόντοι
7.046
Ότι να'ναι.
Τραγικό... τρισάγιο στους μουσλιμους...
Ότι και να έκανε κανείς δεν έχει δικαίωμα να της αφαιρέσει την ζωή. ,27 χρόνων κορίτσι.
Όλα τα ειδησεογραφικά γυναικοκτονια το αναφέρουν, ακόμα και τα ΝΕΑ.
Οπότε ακούω αυτή την μαλακισμενη ορολογία, αλλάζω κανάλι.

Αν είναι ζωντανό ον δίπλα μου τον / την διακόπτω με την μία, και του λέω η θα το σταματήσεις η θα αναφέρεσαι και στις αντίστοιχες δολοφονίες ανδρών ως ανδροκτονιες.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.667
Πόντοι
6.056
,mm
Θέλετε να λύσουμε το δημογραφικό ή είστε τίποτα φασίσται;

βύθισμα μόλις πλησιάσουν Ευρώπη, αρκετά με τα μουνόπανα
να πάνε στα πάμπλουτα αραβικά κράτη να σκοτώνουν να βιάζουν και να υμνούνε τον αλλάχ και τα βίτσια τους,μακριά από Ευρώπη :ak:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.301
Πόντοι
10.336
δεν ειναι να απορεις γιατι θελουν να τον φανε το μαλακα. Πανω στο πτωμα της πουλαει φυλλαδες για ψεκασμενους... Σε καδο σκουπιδιων να τον βαλεις, θα παρεξηγηθουν τα σκουπιδια και θα σηκωθουν να φυγουν

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
8.275
Πόντοι
2.596
να πάνε στα πάμπλουτα αραβικά κράτη να σκοτώνουν να βιάζουν και να υμνούνε τον αλλάχ και τα βίτσια τους,μακριά από Ευρώπη :ak:
Μαλάκες είναι;
Εκεί έχει σαρία και τη Σάρα με τη Μάρα, πρακτική εφαρμογή της Νευτώνειας Μηχανικής (ελεύθερη πτώση από ταράτσες).
Μέχρι κι ο περιούσιος το λέει αυτό

αλλά όπως ξέρουμε εκεί στο Ισραήλ δεν πάνε λαθρομετανάστες...

Τελευταία τροποποίηση:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.667
Πόντοι
6.056
Μαλάκες είναι;
Εκεί έχει σαρία και τη Σάρα με τη Μάρα, πρακτική εφαρμογή της Νευτώνειας Μηχανικής (ελεύθερη πτώση από ταράτσες).
Μέχρι κι ο περιούσιος το λέει αυτό

αλλά όπως ξέρουμε εκεί στο Ισραήλ δεν πάνε λαθρομετανάστες...
ψηφίστηκε ομόφωνα στη Βουλή τους 5-15 έτη κάθειρξη σε όποιον δίνει στέγη κ παρέχει βοήθεια σε λάθρο
Έτρεχε και πρόγραμμα στείρωσης με εμβολιασμό σε αφρικάνους που φυσικά τους είχαν σε κλειστά κέντρα κ μετά φούντο...

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
8.275
Πόντοι
2.596
Έτσι ακριβώς τύπε και καλώς τα ανέφερες αυτά. Που να περίμενα πριν χρόνια ότι θα γίνω θαυμαστής των χωρών του Βίζεγκραντ και του Ισραήλ. Κι από την άλλη οι εδώ τρισάθλιοι και σφουγγοκωλάριοι πάνε και κλείνουν συμφωνίες με τους μπάγκλες και τα πάκια για εργάτες γης και πίπες...
Οι επιλογές τους σε κάνουν με το ζόρι ρατσιστή, λες και χαθήκανε σχετικά φιλήσυχες και φιλικές χώρες για να συμπληρώσουν τα τυχόν κενά, που για μένα δεν υπάρχουν, φθηνά εργατικά χέρια και δούλους ψάχνουν.
Ο Λεβέντης που μεν είναι γραφικός σε κάποια πράγματα, έχει πει κι αλήθειες:

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
768
Πόντοι
96
Τι τα θες τύπε, βάση δεδομένων θα φτιάξουμε σε λίγο με τα τέρατα που μαζεύονται εδώ και χρόνια.

ΚΥΡ ΠΑΝΤΕΛΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ.
οι κυρ παντεληδες ταιζουν τους μπαγκλατσεσιανους και τους πακι και τους πουλανε τις επιχειρησεις τους αφηνοντας πεινασμενους τους λευκους γηγενεις ινσελ ρε παλιοτροτσκες:rockon::rockon::rockon:

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
768
Πόντοι
96
Ότι να ναι....

τωρα καταλαβατε τον ανθελληνικο ρολο των βυζαντνινων μαγισσων?

ζητω η Πατρωα Θρησκεια μας ρε, η μονη Ελληνικη:rockon::rockon::rockon:

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.386
Πόντοι
456
,mm

εχω παει στα εμιρατα, αφηνεις το κινητο σου πανω στο τραπεζι, πας για χεσιμο και δεν υπαρχει περιπτωση να στο κλεψει κανεις γιατι εκει δεν αστειεύονται, με την πρωτη μαλακια που θα κανεις, πεφτει ματσουκι, φυλακη και απέλαση..Εκει η αστυνομια γαμαει και δερνει...ενω εδω κλεβουν βιαζουν σκοτωνουν και αμα καποιος αστυνομικος κανει την δουλεια του βγαινουν οι επαγγελματίες αριστεροί να τον δικασουν στα σοσιαλ...γαμω το ελλαδισταν και τα "ανθρωπινα δικαιωματα" μας

Decipher

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Like
1.357
Πόντοι
201
Κατ’ αρχάς, επειδή επαναλαμβάνεται, όπως έχω ήδη γράψει τα όσα γράφονται περί βίζιτας με βάση δημοσίευμα που αναφέρεται σε προφίλ πολωνικής ιστοσελίδας είναι ανυπόστατα, διότι η συγκεκριμένη ιστοσελίδα πολύ απλά δεν έχει τέτοιο περιεχόμενο.

Γενικά προκαλεί εντύπωση ότι η κοπέλα ήταν μεθυσμένη και γυρνοβολούσε μόνη της, όπως και το γεγονός ότι ήθελε να προμηθευτεί ναρκωτικά («μαύρο»), κάτι που ο πατέρας της το αποδίδει σε ψυχολογικό πρόβλημα λόγω κάποιου πρόσφατου εγκαύματος στο χέρι. Θα είχε περισσότερο νόημα αυτή η συμπεριφορά αν η κοπέλα βρισκόταν στην Κω για διακοπές και όχι για εργασία.

Ωστόσο, σε ορισμένες χώρες της κεντρικής και βόρειας Ευρώπης δεν είναι ασύνηθες να πίνουν οι γυναίκες, οπότε πιθανόν έτσι να δικαιολογείται ότι ήταν πιωμένη. Επίσης, αν και Πολωνοί το ζευγάρι ήταν κάτοικοι Άμστερνταμ, οπότε μπορεί να είχαν εξοικείωση με το «μαύρο» από τα διάφορα coffee shops.

Εφόσον ο Μπανγκλαντεσιανός (όλους αυτούς τους λέω Πακιστανούς, αν και στην πραγματικότητα είναι όλοι Ινδοί) βιοποριζόταν κάνοντας αγροτικές εργασίας, αλλά τα τελευταία χρόνια (;) εμφανιζόταν ως άνεργος. Συνεπώς, αν δεν είχε άλλη πηγή εσόδων, ο τύπος μάλλον ζούσε από το εμπόριο ναρκωτικών.

Αυτό που προβληματίζει και δεν έχει απαντηθεί είναι αν πράγματι η σωρός την βρισκόταν εξαρχής στο σημείο που εντοπίστηκε ή μεταφέρθηκε εκεί εκ των υστερών και από ποιους. Προφανώς το ότι οι τέσσερις που προσήχθησαν μαζί με τον Μπαγκλαντεσιανό αφέθηκαν ελεύθεροι – κακώς εκτός αν τους παρακολουθούσαν – πιθανόν να δίνει απάντηση σε αυτό.

Οι απαντήσεις για το ποιος/ποιοι την βίασαν και την σκότωσαν θα έρθουν μέσα από το DNA, καθώς έχουν ληφθεί δείγματα και από τους πέντε και φυσικά το πτώμα.

Τέλος, δεν θα πρέπει να αποκλειστούν εντελώς τα σενάρια που θέλουν τον φίλο της να εμπλέκεται με κάποιο τρόπο.

Kvel

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2007
Like
784
Πόντοι
81
Απορώ με μερικούς...τι σας κάνει εντύπωση ότι η κοπέλα φουμαρε μαυρακι;Έχετε πάει να δουλέψετε σεζόν;Το 90 τις εκατό για να την βγάλει την σεζόν έχει γαμηθει στους μπάφους στις κοκες και στα πιωματα.Περνας έξω από σπίτια προσωπικου και νομίζεις ότι είσαι στο Άμστερνταμ.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.288
Πόντοι
7.865
εχω παει στα εμιρατα, αφηνεις το κινητο σου πανω στο τραπεζι, πας για χεσιμο και δεν υπαρχει περιπτωση να στο κλεψει κανεις γιατι εκει δεν αστειεύονται, με την πρωτη μαλακια που θα κανεις, πεφτει ματσουκι, φυλακη και απέλαση..Εκει η αστυνομια γαμαει και δερνει...ενω εδω κλεβουν βιαζουν σκοτωνουν και αμα καποιος αστυνομικος κανει την δουλεια του βγαινουν οι επαγγελματίες αριστεροί να τον δικασουν στα σοσιαλ...γαμω το ελλαδισταν και τα "ανθρωπινα δικαιωματα" μας
Κάποτε στα τέλη των 80s είχα πάει και εγώ Εμιράτα, στα πλαίσια ευρύτερου τουρνέ. Προσωπικά νόμιζα ότι όλα αυτά είναι αστικοί μύθοι που έλεγαν τότε. Δεν ήταν. Δεν είδα κάτι,αλλά ρωτήσαμε και μας το είπαν ξεκάθαρα και περήφανα. Πλέον δεν ξέρω πως έχει εξελιχθεί η φασούλα,αλλά δεν νομίζω να έχει αλλάξει πολύ η το μενταλιτέ.

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
8.275
Πόντοι
2.596
ενω εδω κλεβουν βιαζουν σκοτωνουν και αμα καποιος αστυνομικος κανει την δουλεια του βγαινουν οι επαγγελματίες αριστεροί να τον δικασουν στα σοσιαλ...
Πάρε να έχεις/ετε, βγήκε η τύπισσα να πει την πίπα της κι από κάτω καπάκι ο αλληλεγγύης πυρφόρος:

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.880
Πόντοι
3.846
Κάποτε στα τέλη των 80s είχα πάει και εγώ Εμιράτα, στα πλαίσια ευρύτερου τουρνέ. Προσωπικά νόμιζα ότι όλα αυτά είναι αστικοί μύθοι που έλεγαν τότε. Δεν ήταν. Δεν είδα κάτι,αλλά ρωτήσαμε και μας το είπαν ξεκάθαρα και περήφανα. Πλέον δεν ξέρω πως έχει εξελιχθεί η φασούλα,αλλά δεν νομίζω να έχει αλλάξει πολύ η το μενταλιτέ.
Καλά εσύ πήγες 45 χρόνια πίσω.
Έτσι είναι και τώρα στο Ντουμπάι.
Ευγενικοί οι Ινδοί που δουλεύουν παντού, δεν ακουμπάνε ξένη περιουσία γιατί ξέρουν δεν θα περάσουν καλά άμα κάνουν μαλακιες.
Νιώθεις τρομερή ασφάλεια παντού εκεί.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.194
Πόντοι
6.256
Εσύ ακόμα γράφεις εδώ μετά από τόσο σπαμ που έριξες δεκάδες φορές ότι το έκανε ο γκομενος της;
Ακόμα έχεις μούτρα και μπαίνεις μέσα;
Γεια σου ρε ξενιτεμένε Ηρακλη Πουμαρώ.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
79.490
Πόντοι
12.056
μας εμαθαν κι οι πολωνοι τι καφενειο ειμαστε ουτε δολοφονοι δεν τιμωρουνται

θυμωμαστε τον πασαρη που παρακαλουσε να ελθει στο ελληνικο κωλοχανειο να εκτισει :confused:
o πασσαρης επρεπε εδω και 2 χρονια να εχει αποφυλακιστει και οι ρουμανοι του παρατεινουν την κρατηση γιατι θεωρουν με γνωματευση γιατρων οτι δεν εχει σοφρωνιστει.....τον βλεπω να σαπιζει στην υπογεια φυλακη της κραιοβα....εκει πρεπει να στειλουν και αυτον τον μπασταρδο στην πολωνια αλλα δυστηχως δεν θα γινει

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
28.842
Πόντοι
8.346
Aυτός θέλει ξύρισμα, αλλά όπως έλεγε κι ο σφος Μάρξ ότι η θρησκεία είναι το όπιο του λαού δεν είχε άδικο...
Εδώ έπεφτε η Πόλη κι αυτοί τσακώνονταν - οι μισοί υπέρ του Πάπα και του παπάρη κι οι άλλοι υπερ των μουτζαχεντίν...
Θα μου πεις ότι είχε προηγηθεί η πρώτη άλωση το 1204, τέσπα η άποψή μου είναι ότι δεν πιστεύουν σε αυτά που δήθεν διδάσκουν, τι θα πει καθολικός κι ορθόδοξος και να μην πω τίποτε βαρύτερο; Ένας δεν είναι ο Θεάνθρωπος;
Αντί να κάτσουν και να τα βρουν και να πάμε ομαδικώς για την 5η Σταυροφορία

να πάρουμε την Πόλη και να χορτάσουμε τουρκάλες, βάλτε κανένα ξέκωλο τουρκάκι...
Πότε ήταν η εκκλησία με τον κοσμακη?? Μια ζωή το συμφέρον της κοιτούσε όπως όλες οι σωστές επιχειρήσεις

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
22.178
Πόντοι
7.046
o πασσαρης επρεπε εδω και 2 χρονια να εχει αποφυλακιστει και οι ρουμανοι του παρατεινουν την κρατηση γιατι θεωρουν με γνωματευση γιατρων οτι δεν εχει σοφρωνιστει.....τον βλεπω να σαπιζει στην υπογεια φυλακη της κραιοβα....εκει πρεπει να στειλουν και αυτον τον μπασταρδο στην πολωνια αλλα δυστηχως δεν θα γινει
Τυπε μου, η δική μας επιτροπή πάντως, θεώρησε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΩΦΡΟΝΙΣΜΕΝΟ τον Κουφοντινα, μόνο 12 δολοφονίες έκανε ο φουκαράς, καταγεγραμμενες δηλαδή.

Πότε, ΚΑΝΕΙΣ της επιτροπής δεν έχει λογοδοτήσει για οποιαδήποτε λάθος απόφαση αποφυλακισης που οδήγησε σε νέα εγκλήματα.

Δεν ξέρουν εκεί στην Ρουμανία οι ερασιτέχνες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom