kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.121
- Πόντοι
- 6.256
Υπουργος του κουλη λεει ο ΧίοςΕφυγε ο γκομενος αρα δεν ηταν αυτος..Νεστωρ ειναι μονο ενας
Υπουργος του κουλη λεει ο ΧίοςΕφυγε ο γκομενος αρα δεν ηταν αυτος..Νεστωρ ειναι μονο ενας
Αρνητικό IQ έχεις τύπε... Συνέχισε να ψηφίζεις Κούλη....Ρε τυποι στα αρχιδια μας αν ηταν πουτανα και αν ο γκόμενος ηταν νταβατζης. Που κολλάει αυτο με τον φονο και τον βιασμο; Δηλαδή αν ηταν βίζιτα καλα εκανε που την βίασε και την σκότωσε; Μηπως ειναι «λιγότερο» έγκλημα;;
όχι βέβαια, απλώς γίνεται πιο αρρωστημένα ενδιαφέρον,Ρε τυποι στα αρχιδια μας αν ηταν πουτανα και αν ο γκόμενος ηταν νταβατζης. Που κολλάει αυτο με τον φονο και τον βιασμο; Δηλαδή αν ηταν βίζιτα καλα εκανε που την βίασε και την σκότωσε; Μηπως ειναι «λιγότερο» έγκλημα;;
Απο την απάντηση σου μπορούμε εύκολα να βγάλουμε συμπερασμα ποιος εχει αρνητικο IQ. Επίσης θα μου επιτρέψεις να ψηφίζω ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ όπως κάνεις και εσυ φαντάζομαι.Αρνητικό IQ έχεις τύπε... Συνέχισε να ψηφίζεις Κούλη....
Καθρεπτάκι... Από το λογικό σου άλμα φαίνεται το αρνητικό σου IQ και ο κόσμος που διαβάζει κατάλαβε.Απο την απάντηση σου μπορούμε εύκολα να βγάλουμε συμπερασμα ποιος εχει αρνητικο IQ. Επίσης θα μου επιτρέψεις να ψηφίζω ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ όπως κάνεις και εσυ φαντάζομαι.
Είναι η προπαγάνδα των αλληλέγγυων,κατηγορούν πλέον όλη την Ελλάδα ότι βρήκαμε πρόφαση την δολοφονία για να βγάλουμε τον ρατσισμό μας και προσπαθούν να βγάλουν την κοπέλα βίζιτα ,που και να ήταν δεν έχει καμία σχέση με το τι έγινε και τον γκόμενο νταβατζη δολοφόνο.Ρε τυποι στα αρχιδια μας αν ηταν πουτανα και αν ο γκόμενος ηταν νταβατζης. Που κολλάει αυτο με τον φονο και τον βιασμο; Δηλαδή αν ηταν βίζιτα καλα εκανε που την βίασε και την σκότωσε; Μηπως ειναι «λιγότερο» έγκλημα;;
Είναι η προπαγάνδα των αλληλέγγυων,κατηγορούν πλέον όλη την Ελλάδα ότι βρήκαμε πρόφαση την δολοφονία για να βγάλουμε τον ρατσισμό μας και προσπαθούν να βγάλουν την κοπέλα βίζιτα ,που και να ήταν δεν έχει καμία σχέση με το τι έγινε και τον γκόμενο νταβατζη δολοφόνο.
Θέλουν να ρίξουν τον Μπαγκλα στα μαλακα ,δεν ξέρω τι παστουρμολαγνεια είναι αυτή για όλα τα λαθραία σκουπίδια.ποσο απεγνωσμένοι για μαύρο πουτσο μπορεί να είναι όλοι αυτοί οι "αλληλέγγυοι ".
Δεν έχει να κάνει ούτε με κομματικά ούτε πολιτικά ..αυτά τα σκουπιδια μαζί με τις δήθεν φεμινίστριες που μόνο πλακομουνια ξέρουν να κάνουν και καμιά πακιστανική ψωλή..είναι ο πραγματικός εχθρός της δύσης .
Μαλακά???Είναι η προπαγάνδα των αλληλέγγυων,κατηγορούν πλέον όλη την Ελλάδα ότι βρήκαμε πρόφαση την δολοφονία για να βγάλουμε τον ρατσισμό μας και προσπαθούν να βγάλουν την κοπέλα βίζιτα ,που και να ήταν δεν έχει καμία σχέση με το τι έγινε και τον γκόμενο νταβατζη δολοφόνο.
Θέλουν να ρίξουν τον Μπαγκλα στα μαλακα ,δεν ξέρω τι παστουρμολαγνεια είναι αυτή για όλα τα λαθραία σκουπίδια.ποσο απεγνωσμένοι για μαύρο πουτσο μπορεί να είναι όλοι αυτοί οι "αλληλέγγυοι ".
Δεν έχει να κάνει ούτε με κομματικά ούτε πολιτικά ..αυτά τα σκουπιδια μαζί με τις δήθεν φεμινίστριες που μόνο πλακομουνια ξέρουν να κάνουν και καμιά πακιστανική ψωλή..είναι ο πραγματικός εχθρός της δύσης .
Φίλε ποιος σου μίλησε για το πρώτο θέμα ;Thanks για την απάντηση...
Το πρώτο θέμα δηλαδή κάνει προπαγάνδα των αλληλέγγυων ;
Μακάρι έτσι να γίνει ..όχι σαν τον καλό Πακιστανό που καταλαθος έριξε την Μυρτώ και βρέθηκε μετά από 5 χρόνια στην Γερμανία να κάνει νέο έγκλημαΜαλακά???
Με ποιές κατηγορίες κρατείται τώρα ο μαυριδερός??
(Μαυριδερό τον αποκαλώ όχι εξαιτίας της καταγωγής/φύλης του αλλά γιατί γλυστράει συνέχεια στις σκάλες)
Και να μην την σκότωσε αυτός την κόπελα η καριέρα του στας Ευρώπας έλαβε τέλος....
Φίλε ποιος σου μίλησε για το πρώτο θέμα ;
Παντού βγαίνουν και υποστηρίζουν πως η κοπέλα ήταν σε κύκλωμα ,σε λίγο θα βγουν και θα πουν εννοείται ότι δεν τα βρήκαν και στην τιμή και ο καημένος Μπαγκλα θόλωσε ..τι είναι αυτά που συζητάνε καταλαβαίνεις ;
Μέχρι προχθές κυκλοφορούσαν "επιβεβαιωμένη" είδηση ότι η κοπέλα βρέθηκε σε πηγάδι και την κρύβει η ΝΔ μέχρι τις εκλογές ! Σου φαίνονται λογικά όλα αυτά ;
Καθόμαστε και ανεχόμαστε την διαστροφή τους χωρίς να ξέρει κανείς το γιατί
Σίγα μην δίνει ο λαός 40% ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΥΣΤΕΣ... και ποιος μου λέει εμένα πως δεν υπάρχει νοθεία; Όλα αυτά τα ανατολίτικα σκουπίδια που εισέρχονται κατά χιλιάδες από τον έβρο για μένα θα έπρεπε να τους βάζεις στην γραμμή δίπλα δίπλα, δέσιμο τα μάτια, τουφεκιές στον αέρα με λίγα λόγια εικονικές εκτελέσεις.. Κλωτσιά στο ποτάμι και προειδοποίηση πως την επόμενη φορά οι σφαίρες θα είναι στο κεφάλι.. ΑΛΛΑ ΠΟΥ; ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ; ΜΕ ΠΟΙΟΝ; Με τους μασόνους που έχουμε σε όλα τα πόστα ; Που θέλετε ; Στον στρατό; Στην αστυνομία ; Στην κυβέρνηση ; ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ.. και το χειρότερο είναι ότι μαλώνουμε μεταξύ μας για το αν τους φερόμαστε σωστά η όχι... ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ας πει ότι θέλει ο καθένας δεν με απασχολεί καθόλου πλέον.. Φάγαμε τον παπά για το πως θα μας χαρακτηρίσει ο μπάμπης, ο τάκης , ο λάκης η τασία η μαρία και ο κάθε μπετόβλακας που έχει σκατωμένο άχυρο για μυαλό και τώρα χάθηκε η μπάλα... ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ.
Οι μασονοι φταίνε για όλα. Αυτοί έχουν και το βίντεο της Φυρου και δεν μας το δίνουν.Σίγα μην δίνει ο λαός 40% ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΥΣΤΕΣ... και ποιος μου λέει εμένα πως δεν υπάρχει νοθεία; Όλα αυτά τα ανατολίτικα σκουπίδια που εισέρχονται κατά χιλιάδες από τον έβρο για μένα θα έπρεπε να τους βάζεις στην γραμμή δίπλα δίπλα, δέσιμο τα μάτια, τουφεκιές στον αέρα με λίγα λόγια εικονικές εκτελέσεις.. Κλωτσιά στο ποτάμι και προειδοποίηση πως την επόμενη φορά οι σφαίρες θα είναι στο κεφάλι.. ΑΛΛΑ ΠΟΥ; ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ; ΜΕ ΠΟΙΟΝ; Με τους μασόνους που έχουμε σε όλα τα πόστα ; Που θέλετε ; Στον στρατό; Στην αστυνομία ; Στην κυβέρνηση ; ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ.. και το χειρότερο είναι ότι μαλώνουμε μεταξύ μας για το αν τους φερόμαστε σωστά η όχι... ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ας πει ότι θέλει ο καθένας δεν με απασχολεί καθόλου πλέον.. Φάγαμε τον παπά για το πως θα μας χαρακτηρίσει ο μπάμπης, ο τάκης , ο λάκης η τασία η μαρία και ο κάθε μπετόβλακας που έχει σκατωμένο άχυρο για μυαλό και τώρα χάθηκε η μπάλα... ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ.
Το διάβασα πριν λίγο ..γελοίο ως προσβλητικό μπορώ να πω.Πολύ καλό post που πάει τη συζήτηση εκεί που σκεφτόμουν ότι θα πάει με την ανάρτηση μου για το ΠΘ.
Αυτό που λες παντού δηλαδή που ; Στο ΠΘ, στο newsit σε κανάλια mainstream της TV ; Στο twitter ;
Διαβασε το post του ΠΘ αν θες.
Ολα παιζουν ρολο για τις ανακριτικες αρχεςΚως: Τα ταξίδια της Αναστάζια σε όλο τον κόσμο και η οικονομική άνεση του ζευγαριού στο «μικροσκόπιο» των Αρχών
Στο μικροσκόπιο των Αρχών που έχουν αναλάβει να λύσουν το μυστήριο της φρικτής δολοφονίας της 27χρονης Πολωνής Αναστάζια Ρουμπίνσκα στην Κω και η ζωή της όπως αυτή παρουσιάζεται μέσα από το αμέτρητο φωτογραφικό υλικό που είχε αναρτήσει η ίδια και ο σύντροφος της Μιχαήλ στα social media.
Αυτό που έχει προκαλέσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον εκτός από τους ψυχολογικούς λόγους για τους οποίους η 27χρονη χρησιμοποιούσε συνεχώς διάφορα φίλτρα ομορφιάς, προκειμένου να φαίνεται εντυπωσιακή και αψεγάδιαστη, είναι τα ταξίδια που πραγματοποιούσε τις περισσότερες φορές πάντα με τον σύντροφο, με τον οποίο είναι μαζί τουλάχιστον από το 2014 όταν εκείνη ήταν 18ετών.
===============
Πέρα από τις ασυναρτησίες για τα φίλτρα (wtf;;;) θα κατηγορήσουν επίσημα τον Polish για νταβατζή ;;;
Πέρα από τα clicks το narrative εξυπηρετεί κάτι άλλο...
Αν τα μέρη που αναφέρει το άρθρο κόστισαν χιλιάδες ευρώ και είναι όνειρο για πολλούς, αυτός που το έγραψε είναι εγκεφαλικά νεκρος.Κως: Τα ταξίδια της Αναστάζια σε όλο τον κόσμο και η οικονομική άνεση του ζευγαριού στο «μικροσκόπιο» των Αρχών
Στο μικροσκόπιο των Αρχών που έχουν αναλάβει να λύσουν το μυστήριο της φρικτής δολοφονίας της 27χρονης Πολωνής Αναστάζια Ρουμπίνσκα στην Κω και η ζωή της όπως αυτή παρουσιάζεται μέσα από το αμέτρητο φωτογραφικό υλικό που είχε αναρτήσει η ίδια και ο σύντροφος της Μιχαήλ στα social media.
Αυτό που έχει προκαλέσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον εκτός από τους ψυχολογικούς λόγους για τους οποίους η 27χρονη χρησιμοποιούσε συνεχώς διάφορα φίλτρα ομορφιάς, προκειμένου να φαίνεται εντυπωσιακή και αψεγάδιαστη, είναι τα ταξίδια που πραγματοποιούσε τις περισσότερες φορές πάντα με τον σύντροφο, με τον οποίο είναι μαζί τουλάχιστον από το 2014 όταν εκείνη ήταν 18ετών.
===============
Πέρα από τις ασυναρτησίες για τα φίλτρα (wtf;;;) θα κατηγορήσουν επίσημα τον Polish για νταβατζή ;;;
Πέρα από τα clicks το narrative εξυπηρετεί κάτι άλλο...