Νέα

Εξαφάνιση 27χρονης στην Κω

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Μάγος του ΟΖ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 97K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.561
Πόντοι
3.172
Έχει βρωμισει η Αθήνα με τα σιχαμερά πακια...δεν μπορείς να μπεις σε λεωφορείο...παράσιτα τις κοινωνίας που δεν θέλουν με τίποτα να ενσωματωθούν...μόνο σαπούνι η λύση

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Χιος τωρα, βιζιτα στο χοτελι με πελατες πολιτευτες της νδ
Εσύ ακόμα γράφεις εδώ μετά από τόσο σπαμ που έριξες δεκάδες φορές ότι το έκανε ο γκομενος της;
Ακόμα έχεις μούτρα και μπαίνεις μέσα;

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.951
Πόντοι
2.846
Τουλαχιστον βρηκαν το αψυχο κορμι της Αναστασιας, εγω τη μανα της σκεφτομουν ...κριμα να μην εβρισκε ποτε το σωμα του παιδιου της.
Η ευαίσθητη πλευρά του Μήτσου , πραγματικά αυτό το ποστ με λυγισε , Μήτσο είσαι μορφή γι αυτό σ'αγαπαμε !!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
εγω να κανω μια αφελή ερώτηση ? πόσο εύκολο είναι κάποιος συγγενής να προμηθευτεί όπλο και να εκτελέσει κάποιον μέσα στο δικαστήριο?
είναι πολύ δύσκολο να το περάσεις ?
Θα σου απαντουσα αλλά προτιμώ οχι.

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.847
Πόντοι
216
Ο Χιός τρελός, τρελός, αλλά τον έχουθν πάει δικαστήρια πόσες φορές και δεν τον έχουν καταδικάσει ποτέ με αυτά που λέει, άρα οδηγουμαστε στο συμπέρασμα ότι μπορεί να μην είναι και τόσο βλαμμένος.
Φυσικά και έχει χάσει αγωγές και έχει καταδικαστεί κιόλας.
Από συνάδελφο ξέρω ότι τα περισσότερα τα κλείνει με κάποια αποζημίωση πριν δικαστούν. Κάποιος πληρώνει, δεν ξέρω ποιος.

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.611
Πόντοι
1.056
Διαβασε κανεις σε ειδησεογραφικο σαι την λεξη γυναικοκτονια για το εν λογω θεμα??

:think::think::think:

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.942
Πόντοι
6.166
Εμ δεν εκανε εδω βιζιτες στο μπου Αθηνα στο Μπιλ να χεστει στο ταληρο κριμα ενα εκαντοπενηταρι θα ζητουσε διακοσια θα επαιρνε ξερουμε οτι μερικοι τα σκανε χοντρα.Αν ειχε καταληλες πληροφοριες διακοπες στην Μυκονο θα εκανε μετα .

DirkDiggggler

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2018
Like
840
Πόντοι
81

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.864
Πόντοι
46.423
Και εν πάση περιπτώσει ας πούμε ότι είχε κάποια αγγελία σε site γνωριμιών, τι σχέση μπορεί να έχει η αγγελία με το έγκλημα.

Δικαιολογείται δηλαδή η δολοφονία επειδή μπορεί να έκανε κάποια ραντεβού το κορίτσι ???

:think:

Jelly Bean

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
53
Like
6.765
Πόντοι
7.636
Μέχρι τέλος της εβδομάδας θα έχουν εντοπίσει τον ένοχο
Λογικά ήδη είναι στη διαλεύκανση της υπόθεσης

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Μάγκες μου και ραντεβού να έκανε το κορίτσι δεν είχε κανένας το δικαίωμα να την σκοτώσει.

Ωστόσο αν όντως έκανε ραντεβού ανοίγει πολύ το πράγμα και πράγματι δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι το έκανε ο πακης

Έχουν ειπωθεί λόγια για χασίσια βυζιτες και ότι με το δικό της υπήρχαν καβγάδες. Θεωρητικά πάντως αν είναι ο γκόμενος και γνώριζε για ραντεβού με πακη θα μπορούσε να το στήσει πολύ καλά αν ήθελε και να τα φορτώσει αλλού.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.846
Πόντοι
19.795
Ότι και να έκανε κανείς δεν έχει δικαίωμα να της αφαιρέσει την ζωή. ,27 χρόνων κορίτσι.
Όλα τα ειδησεογραφικά γυναικοκτονια το αναφέρουν, ακόμα και τα ΝΕΑ.

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.891
Πόντοι
456
Καλα να τα λενε ανθρωποι που δεν ξερουν ,οκ το καταλαβαινω αλλα εδω στο μπου να υποστηριζουν καποιοι οτι η τυπισα εκανε βιζιτες αυτο δεν καταπινεται.
Ρε ταγαρια 27χρονη βιζιτα με ωραιο προσωπο και κορμαρα καθαριζει 130-200 ευρω την ωρα και θα παει να δουλεψει σεζον στην Κω για κανενα χιλιαρικο τον μηνα? :jerking:

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445
Καλα να τα λενε ανθρωποι που δεν ξερουν ,οκ το καταλαβαινω αλλα εδω στο μπου να υποστηριζουν καποιοι οτι η τυπισα εκανε βιζιτες αυτο δεν καταπινεται.
Ρε ταγαρια 27χρονη βιζιτα με ωραιο προσωπο και κορμαρα καθαριζει 130-200 ευρω την ωρα και θα παει να δουλεψει σεζον στην Κω για κανενα χιλιαρικο τον μηνα? :jerking:
τυπε οι μισες βιζιτες που ερχονται εδω εχοθν κανονικη δουλεια στη χωρα διαμονής τους και μαλιστα οι περισσοτερες ουκρανες δουλευουν σε ξενοδοχεια Κυπρο και Τουρκια με λιγοτερο απο χιλιαρικο .....:confused:

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.891
Πόντοι
456
τυπε οι μισες βιζιτες που ερχονται εδω εχοθν κανονικη δουλεια στη χωρα διαμονής τους και μαλιστα οι περισσοτερες ουκρανες δουλευουν σε ξενοδοχεια Κυπρο και Τουρκια με λιγοτερο απο χιλιαρικο .....:confused:
27χρονες μουναρες?
Για πες καμια.

ManusMan

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Like
888
Πόντοι
81
Fy_T45PXwAcsqqO

Από μένα καμιά διαφωνία γιατί δε θέλω να τον ταίζουν εδώ με τους φόρους μου. Συν τοις άλλοις έχουν πολύ χειρότερες φυλακές από τις δικές μας. Κι αν τον αυτοκτονήσει τυχαία κάποιος kurwa εκεί άκομα καλύτερα.

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.936
Πόντοι
1.336
λες να την εφαγε καποιος απο αυτους και πανε να τα φορτωσουν στον φουκαριαρη προσφυγα?
Ε όχι και φουκαριάρης πρόσφυγας φίλε μου . Ο συγκεκριμένος με 3 πιθανές ημερομηνίες γεννήσεως ( σύμφωνα με τα χαρτιά του και δεν είναι μόνο αυτός ,χιλιάδες λαθροεισβολείς είναι σαν αυτόν στην Ελληνική επικράτεια ), που διακινούσε ναρκωτικά σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης ,πως γίνεται να τον αποκαλείς '' φουκαριάρη ''? Άλλο Ένα σίχαμα της κοινωνίας που ζούμε είναι και εκμεταλλεύοταν τις ανθρώπινες εξαρτήσεις .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom