BAKALIS74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2012
- Like
- 2.051
- Πόντοι
- 456
όχι άλλος ήταν, έχουμε μιλιούνια από δαύτουςΕχω την εντυπωση οτι ηταν της Μυρτους..Δεν θυμαμαι καθολου
όχι άλλος ήταν, έχουμε μιλιούνια από δαύτουςΕχω την εντυπωση οτι ηταν της Μυρτους..Δεν θυμαμαι καθολου
Αυτος που τη σακατεψε εννοω μηπως ηταν που στη γερμανια εφαγε την μικρηΤης Μυρτους τι ητανε?τι εννοεις?
Οχι,παρθενος ηταν αυτος στο εγκλημα..Αυτος που τη σακατεψε εννοω μηπως ηταν που στη γερμανια εφαγε την μικρη
Μακαρι να τον εκδωσουν να καταλαβει τι εστι βερυκοκο, διοτι στην Ελλαδα με τους νομους που εχουμε θα ειναι σαν ενα μικρο διαλειμμα.Δολοφονία 27χρονης στην Κω: Ζητούν την έκδοση του δράστη στην Πολωνία
«Είμαι συγκλονισμένος από την άγρια δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια» έγραψε ο Mateusz Morawieckiwww.skai.gr
Το καλο που θέλω των Ελλήνων δικαστών και της Ελληνικής κυβέρνησης ειναι να εκδώσουν αυτο το σκουπίδι με ποδια στην Πολωνία γιατι αλλιως προβλέπω να μην πατάει ουτε Πολωνικο κουνούπι του χρόνου για διακοπές.
Ο Αλεξ θα ξερειΟχι,παρθενος ηταν αυτος στο εγκλημα..
Γοογκλ ις γιορ φρεντ.Ρε για θυμηστε μου αν καποιος γνωριζει.Ποιο => ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΑΦΓΑΝΟΣ <= ειχε βγει εξω κ μετα στη γερμανια σκοτωσε την 17χρονη κορη διπλωματη?
Καλα θυμομουν...Γοογκλ ις γιορ φρεντ.
Θρίλερ με Αφγανό που αποφυλακίστηκε στην Ελλάδα και συνελήφθη για δολοφονία στη Γερμανία
'Αγκάθι' στις σχέσεις Ελλάδας - Γερμανίας από την αποφυλάκιση Αφγανού, που φέρεται να βίασε και σκότωσε κόρη αξιωματούχου της ΕΕ, κάνοντας χρήση ευεργετικού νόμου για αποσυμφόρηση των φυλακώνwww.news247.gr
Η κοπέλα ήταν αλληλεγγύης αλληλέγγυα (τώρα δεν ψάχνω σε άλλα σάητς για περισσότερες λεπτομέρειες).
Προχωρούμε: άρα να βγάλουμε κι όρο αλληλεγγυοκτονία, αν αποκεφαλίσει καμμία αλληλέγγυα αλλαχαμπάρης;
Α μπραβο σωραιοςΓοογκλ ις γιορ φρεντ.
Θρίλερ με Αφγανό που αποφυλακίστηκε στην Ελλάδα και συνελήφθη για δολοφονία στη Γερμανία
'Αγκάθι' στις σχέσεις Ελλάδας - Γερμανίας από την αποφυλάκιση Αφγανού, που φέρεται να βίασε και σκότωσε κόρη αξιωματούχου της ΕΕ, κάνοντας χρήση ευεργετικού νόμου για αποσυμφόρηση των φυλακώνwww.news247.gr
Η κοπέλα ήταν αλληλεγγύης αλληλέγγυα (τώρα δεν ψάχνω σε άλλα σάητς για περισσότερες λεπτομέρειες).
Προχωρούμε: άρα να βγάλουμε κι όρο αλληλεγγυοκτονία, αν αποκεφαλίσει καμμία αλληλέγγυα αλλαχαμπάρης;
Ναι για τα πακια λέω όχι για το αγόρι τηςΠοιος ο γκομενος?Πιστευω οτι τα πακια τη βιασαν κ την εφαγαν
Τι τα θες τύπε, βάση δεδομένων θα φτιάξουμε σε λίγο με τα τέρατα που μαζεύονται εδώ και χρόνια.Καλα θυμομουν...
Μακάρι να ήταν εφικτό γιατί εκεί αυτά που θα πέρναγε θα τα θυμόταν μέχρι να του πάρουν το κεφάλι μέσα στα πολωνικά μπουντρούμια
Εδώ όποια και να είναι η ποινή,σε 5-6 χρόνια θα είναι έξω
ετσι φιλε, οσο ανθρωπιστης κι αν ειναι καποιος, ορισμενα πραγματα πρεπει επιτελους να γινουν "σωστα".Μολις βγει θα την κάνει για εξωτερικό.....
Τον άλλον αν τον πάνε σε πολωνικές φυλακές δεν θα τον προστατέψει κανένας...
Εντάξει ρε φίλε ....Μακάρι να ήταν εφικτό γιατί εκεί αυτά που θα πέρναγε θα τα θυμόταν μέχρι να του πάρουν το κεφάλι μέσα στα πολωνικά μπουντρούμια
Εδώ όποια και να είναι η ποινή,σε 5-6 χρόνια θα είναι έξω
Δεν νομίζω να τον εκδώσουν Πολωνία.Δεν είμαι και σίγουρος,δεν ξέρω αν ο εκεί πρωθυπουργός ξέρει κάτι για να ζητάει την έκδοσή του,αλλά μου φαίνεται επειδή έχει διαπράξει έγκλημα εδώ,δεν πρόκειται να τον στείλουν εκεί.ετσι φιλε, οσο ανθρωπιστης κι αν ειναι καποιος, ορισμενα πραγματα πρεπει επιτελους να γινουν "σωστα".
Αφου οι πολωνοι δεν μας εμπιστευονται οτι θα αποδωσουμε δικαιοσυνη και μας ζητανε την ευθυνη της μοιρας του, θα επρεπε να τους τον χαρισουμε χωρις αντιρηση. Ενα στομα λιγοτερο να πληρωνουμε απτην τσεπη μας να τρωει.
Να δουμε επιτελους εναν γαμημενο βιαστη να παθαινει οτι του αξιζει. Κουραστηκα να τους βλεπω να αλωνιζουν στις φυλακες, με προωρες αποφυλακισεις και με ελαχιστα καψονια.
Οποιος ξερει, ξερει, οι φυλακες στην ελλαδα ΔΕΝ εφαρμοζουν τους "νομους της φυλακης" οπως πολλοι βαυκαλιζονται οτι ισχυει, αν δεν υπαρχει χρηματικο ή εξουσιαστικο κινητρο κανεις δεν ακουμπαει κανεναν μεσα. Ασε που τους στοιβαζουν με ομοιους τους, οποτε ποιος θα τον γαμησει μεσα στο κελι; ο βιαστης της μυρτως; ο βιαστης της Αννας/ελενης/μαριας;
Καραγκιοζιλικια. Αν ισχυαν τα ισοβια, ναι ας κατσει μεσα για παντα ξεροντας οτι θα βγει μονο νεκρος. αλλα αν ξερει οτι θα βγει πριν τα 50 του, τουλαχιστον ας λαβει ενα ελαχιστο ποσοστο "δικαιοσυνης" στο πετσι του, για την ζημια που εκανε.
πολύ εύκολο, κοίτα το βίντεο να μαθαινεις:εγω να κανω μια αφελή ερώτηση ? πόσο εύκολο είναι κάποιος συγγενής να προμηθευτεί όπλο και να εκτελέσει κάποιον μέσα στο δικαστήριο?
είναι πολύ δύσκολο να το περάσεις ?
Ειπαμε για τα χασισια τον ρωτανε...Ξανα στο τμημα για καταθεση ο γκόμενος.