Νέα

Εξαφάνιση 27χρονης στην Κω

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Μάγος του ΟΖ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 97K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nostalgia

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Like
43
Πόντοι
1

Το καλο που θέλω των Ελλήνων δικαστών και της Ελληνικής κυβέρνησης ειναι να εκδώσουν αυτο το σκουπίδι με ποδια στην Πολωνία γιατι αλλιως προβλέπω να μην πατάει ουτε Πολωνικο κουνούπι του χρόνου για διακοπές.
Μακαρι να τον εκδωσουν να καταλαβει τι εστι βερυκοκο, διοτι στην Ελλαδα με τους νομους που εχουμε θα ειναι σαν ενα μικρο διαλειμμα.

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.924
Πόντοι
1.346
Ρε για θυμηστε μου αν καποιος γνωριζει.Ποιο => ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΑΦΓΑΝΟΣ <= ειχε βγει εξω κ μετα στη γερμανια σκοτωσε την 17χρονη κορη διπλωματη?
Γοογκλ ις γιορ φρεντ.

Η κοπέλα ήταν αλληλεγγύης αλληλέγγυα (τώρα δεν ψάχνω σε άλλα σάητς για περισσότερες λεπτομέρειες).
Προχωρούμε: άρα να βγάλουμε κι όρο αλληλεγγυοκτονία, αν αποκεφαλίσει καμμία αλληλέγγυα αλλαχαμπάρης;

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.456
Πόντοι
34.538
Γοογκλ ις γιορ φρεντ.

Η κοπέλα ήταν αλληλεγγύης αλληλέγγυα (τώρα δεν ψάχνω σε άλλα σάητς για περισσότερες λεπτομέρειες).
Προχωρούμε: άρα να βγάλουμε κι όρο αλληλεγγυοκτονία, αν αποκεφαλίσει καμμία αλληλέγγυα αλλαχαμπάρης;

Καλα θυμομουν...

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
Γοογκλ ις γιορ φρεντ.

Α μπραβο σωραιος

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.924
Πόντοι
1.346
Τι τα θες τύπε, βάση δεδομένων θα φτιάξουμε σε λίγο με τα τέρατα που μαζεύονται εδώ και χρόνια.

ΚΥΡ ΠΑΝΤΕΛΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Μακάρι να ήταν εφικτό γιατί εκεί αυτά που θα πέρναγε θα τα θυμόταν μέχρι να του πάρουν το κεφάλι μέσα στα πολωνικά μπουντρούμια
Εδώ όποια και να είναι η ποινή,σε 5-6 χρόνια θα είναι έξω
Μολις βγει θα την κάνει για εξωτερικό.....
Τον άλλον αν τον πάνε σε πολωνικές φυλακές δεν θα τον προστατέψει κανένας...
ετσι φιλε, οσο ανθρωπιστης κι αν ειναι καποιος, ορισμενα πραγματα πρεπει επιτελους να γινουν "σωστα".
Αφου οι πολωνοι δεν μας εμπιστευονται οτι θα αποδωσουμε δικαιοσυνη και μας ζητανε την ευθυνη της μοιρας του, θα επρεπε να τους τον χαρισουμε χωρις αντιρηση. Ενα στομα λιγοτερο να πληρωνουμε απτην τσεπη μας να τρωει.
Να δουμε επιτελους εναν γαμημενο βιαστη να παθαινει οτι του αξιζει. Κουραστηκα να τους βλεπω να αλωνιζουν στις φυλακες, με προωρες αποφυλακισεις και με ελαχιστα καψονια.

Οποιος ξερει, ξερει, οι φυλακες στην ελλαδα ΔΕΝ εφαρμοζουν τους "νομους της φυλακης" οπως πολλοι βαυκαλιζονται οτι ισχυει, αν δεν υπαρχει χρηματικο ή εξουσιαστικο κινητρο κανεις δεν ακουμπαει κανεναν μεσα. Ασε που τους στοιβαζουν με ομοιους τους, οποτε ποιος θα τον γαμησει μεσα στο κελι; ο βιαστης της μυρτως; ο βιαστης της Αννας/ελενης/μαριας;

Καραγκιοζιλικια. Αν ισχυαν τα ισοβια, ναι ας κατσει μεσα για παντα ξεροντας οτι θα βγει μονο νεκρος. αλλα αν ξερει οτι θα βγει πριν τα 50 του, τουλαχιστον ας λαβει ενα ελαχιστο ποσοστο "δικαιοσυνης" στο πετσι του, για την ζημια που εκανε.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.338
Πόντοι
3.656
Μακάρι να ήταν εφικτό γιατί εκεί αυτά που θα πέρναγε θα τα θυμόταν μέχρι να του πάρουν το κεφάλι μέσα στα πολωνικά μπουντρούμια
Εδώ όποια και να είναι η ποινή,σε 5-6 χρόνια θα είναι έξω
Εντάξει ρε φίλε ....

Αν κλώτσαγε καμιά γάτα όμως ... ή σκότωνε κανά σκύλο ...

θα τον τσάκιζαν .

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Εγώ που έχω κάνει φυλακή, οι φυλακές της Ελλάδας είναι τελείως μάπα, ούτε καν καφέ βιενουά, φιλαράκια μη τσιμπάτε Ελλάδα και θα κάνεις ζωάρα και ήλιος και καλή διατροφή γκόμενες θάλασσα, όλο μαλακίες και καραγκιοζιλίκια είναι οι Έλληνες.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.966
Πόντοι
10.411
ετσι φιλε, οσο ανθρωπιστης κι αν ειναι καποιος, ορισμενα πραγματα πρεπει επιτελους να γινουν "σωστα".
Αφου οι πολωνοι δεν μας εμπιστευονται οτι θα αποδωσουμε δικαιοσυνη και μας ζητανε την ευθυνη της μοιρας του, θα επρεπε να τους τον χαρισουμε χωρις αντιρηση. Ενα στομα λιγοτερο να πληρωνουμε απτην τσεπη μας να τρωει.
Να δουμε επιτελους εναν γαμημενο βιαστη να παθαινει οτι του αξιζει. Κουραστηκα να τους βλεπω να αλωνιζουν στις φυλακες, με προωρες αποφυλακισεις και με ελαχιστα καψονια.

Οποιος ξερει, ξερει, οι φυλακες στην ελλαδα ΔΕΝ εφαρμοζουν τους "νομους της φυλακης" οπως πολλοι βαυκαλιζονται οτι ισχυει, αν δεν υπαρχει χρηματικο ή εξουσιαστικο κινητρο κανεις δεν ακουμπαει κανεναν μεσα. Ασε που τους στοιβαζουν με ομοιους τους, οποτε ποιος θα τον γαμησει μεσα στο κελι; ο βιαστης της μυρτως; ο βιαστης της Αννας/ελενης/μαριας;

Καραγκιοζιλικια. Αν ισχυαν τα ισοβια, ναι ας κατσει μεσα για παντα ξεροντας οτι θα βγει μονο νεκρος. αλλα αν ξερει οτι θα βγει πριν τα 50 του, τουλαχιστον ας λαβει ενα ελαχιστο ποσοστο "δικαιοσυνης" στο πετσι του, για την ζημια που εκανε.
Δεν νομίζω να τον εκδώσουν Πολωνία.Δεν είμαι και σίγουρος,δεν ξέρω αν ο εκεί πρωθυπουργός ξέρει κάτι για να ζητάει την έκδοσή του,αλλά μου φαίνεται επειδή έχει διαπράξει έγκλημα εδώ,δεν πρόκειται να τον στείλουν εκεί.
(Καλά,άσε που εδώ είναι ικανοί να κάνουν πορεία στο κέντρο με αίτημα να μην τον στείλουν στην Πολωνία!):2funny::headbang:

Ο @alex71 ξέρει καλύτερα τα περί έκδοσης

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
εγω να κανω μια αφελή ερώτηση ? πόσο εύκολο είναι κάποιος συγγενής να προμηθευτεί όπλο και να εκτελέσει κάποιον μέσα στο δικαστήριο?
είναι πολύ δύσκολο να το περάσεις ?
πολύ εύκολο, κοίτα το βίντεο να μαθαινεις:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.864
Πόντοι
46.423

Μήπως αυτή θα ήταν η καλύτερη λύση ???

Να του χώσουν και ένα παλούκι στο κώλο προς παραδειγματισμό ...

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.051
Πόντοι
456
εντωμεταξύ δε μας φτάνουν οι πάκηδες και οι γύφτοι και αυτά που κάνουν εις βάρος των ανθρώπων, αυτοί διασταυρώνονται και αναπαράγονται και μεταξύ τους και ο θεός ξέρει τι υποείδος δίποδων θα προκύψει από τη διασταύρωση αυτή.

Θεσσαλονίκη: Τσιγγάνα μαχαίρωσε τον Πακιστανό άνδρα της και τον έστειλε στο νοσοκομείο​

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.066
Πόντοι
6.256
Ξανα στο τμημα για καταθεση ο γκόμενος.

Stories