argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.558
- Πόντοι
- 9.297
...ζει ακόμα;Ειχα ακουσει οτι ηταν πολυ δυνατη στα παρασκηνια….
αλλα αυτα πριν δεκαετιες…
...ζει ακόμα;Ειχα ακουσει οτι ηταν πολυ δυνατη στα παρασκηνια….
αλλα αυτα πριν δεκαετιες…
δεν εχω ιδεα, ηταν παντως ωραια γυναικα στα νιατα της...ζει ακόμα;
Ρε φιλε, εσπαγα απο χθες το κεφαλι μου να βρω ποιον μου θυμιζειο νεμος ειναι ιδιος με αυτον που επαιζε τον μπουστη γιο του βασιλια στο braveheart
Ανήλικη είναι η Κύπρια 16 ή 17 νομίζω...Αυστρία , Ιταλία και Κύπρο έμπαινα!
Ο τραβελος ονόματι Σαττι; ο ρε ανώμαλοι εδώ μέσα … ούτε με σακούλα να φόραγε δε της τον έδινατυπε και τσιμπουκοχειλα εχει η ατιμη...
Αλευράς! Και πούστης και...αδιάβαστος! Η χειρότερη περιγραφή στη Eurovision, ever. Αυτός μαζί με τον άλλο τον μαύρο τον Ζερόμ Καλουτά (νομίζω, έτσι τον λένε) ήταν από τα πιο αποτυχημένα δίδυμα στην ελληνική τηλεόραση και τη παρουσίαση. Δεν ήξερε τη πριγκίπισσα της Σουηδίας και μάλλον, δεν ήξερε να διαβα΄ζει το παιδί, αφού είχαν "εμφανίσει" το τίτλο της από κάτω, όταν την έδειξε η κάμερα! Το κορυφαίο η΄ταν, όταν είπε, ότι δεν έτυχε να τη γνωρίσει και δεν την ήξερε! Μετά, απ' αυτό, ή απλά παραιτείσαι ή περνάς από το λογιστήριο και υπογράφεις την απόλυσή σου! Δάφνη Μπογκοτά θα λέτε και θα κλαίτε!Οι ΛΟΑΤΚΙ όλων των χωρών της ΕΕ ελέγχουν τον διαγωνισμό σε όλα τα επίπεδα και φυσικά βλέπουμε το αποτέλεσμα τι θα συμβεί όταν επικρατήσουν και σε άλλους τομείς.
Εδώ είχαμε τον Καπουτζίδη και παρέδωσε στον Αλευρά, από πούστη σε πούστη. Άλλωστε ο Καπουτζίδης δεν είναι ένας τυχαίος πούστης, είναι ακτιβιστής πούστης σεβαστός και από την πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Για να γίνει πάλι σωστός διαγωνισμός:
1. Εκδίωξη των ΛΟΑΤΚΙ από τον διαγωνισμό, ή τέλος πάντων να μην ξεπερνάνε το 10%.
2. Τραγούδια στις εθνικές γλώσσες κάθε χώρας.
3. Η ψηφοφορία να γίνεται ανά χώρα, επιτροπή και κοινό μαζί.
4. Η επιτροπές να είναι διευρυμένες με μουσικούς και τραγουδιστές, όχι μόνο 5 μέλη ότι να ναι.
ΙσχυειΑς δούμε τώρα τι μπορεί να συμβαίνει στο μυαλό αρκετών Ελλήνων φιλελευθερων αλλά και μελών της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι δήλωσαν ότι δεν θα στηρίξουν τη χώρα μας στη φετινή Eurovision και καλούν όλους να ψηφίσουν υπέρ του Ισραήλ.
Αναφέρουν ότι δεν πρέπει να πολιτικοποιείται ο θεσμός της Eurovision αλλά δεν είχαν κανένα πρόβλημα με την αποπομπή της Ρωσίας για πολιτικούς λόγους, ενώ παράλληλα καταδικάζουν όσους ζητούσαν το μποϊκοτάζ του διαγωνισμού. Όταν ασκείς κριτική στη γενοκτονία εναντίον του Παλαιστινιακού λαού σου απαντούν «ναι αλλά για την Ουκρανία δεν λες τίποτα» (ακόμη και αν λες) ενώ οι ίδιοι σε καλούν να ψηφίσεις ανθρώπους που έμπρακτα στηρίζουν την κατοχή ουκρανικών εδαφών.
Προφανώς στόχος τους δεν είναι να στηρίξουν ότι το διεθνές δίκαιο ούτε το απαραβίαστο των συνόρων, όπως υποστηρίζουν. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να υπηρετούν πάντα τους ισχυρούς, είτε πρόκειται για το ΝΑΤΟ είτε για το Ισραήλ. Αν αυτό τους οδηγήσει να στηρίζουν και μια γενοκτονία, έ δεν έγινε και τίποτα. Οι πρόγονοί τους έουν στηρίξει γενοκτονίες και γενοκτονίες.
Eurovision: Η υποψήφια του Ισραήλ και η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία - INFO-WAR
Ουκρανοί κτηγορούν την Εντεν Γκολάν ότι στήριζε την προσάρτηση της Κριμαίας και δεν καταδίκασε ποτέ τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.info-war.gr
Υποκρισια σε ολο της το μεγαλειο.
Σιχάματα που νομιζουν οτι εκάναν αντισταση στο χασμουρητο της Σαττι ψηφίζοντας το κρατος που φονευει παιδια.
Καλο και το παραμυθακι του εκτρωματος που λεγεται γιουροβιζιον περι δικαιωματων, ελευθεριων, ανοχης στη διαφορετικοτητα και ελευθερια της εκφρασης, αρκει να μην ακουγεται τιποτα για την παλαιστινη... ανοχη μονο στο τι βαζουν καποιοι στην κωλοτρυπιδα τους....
έμπαινα με μεγαλύτερη φόρα τότεΑνήλικη είναι η Κύπρια 16 ή 17 νομίζω...
Και από αγγλικά σκίζουν. Είπαν στον κόσμο να σκεφτεί τι θα ψηφίσει μετά τη λήξη του televoting.Αλευράς! Και πούστης και...αδιάβαστος! Η χειρότερη περιγραφή στη Eurovision, ever. Αυτός μαζί με τον άλλο τον μαύρο τον Ζερόμ Καλουτά (νομίζω, έτσι τον λένε) ήταν από τα πιο αποτυχημένα δίδυμα στην ελληνική τηλεόραση και τη παρουσίαση. Δεν ήξερε τη πριγκίπισσα της Σουηδίας και μάλλον, δεν ήξερε να διαβα΄ζει το παιδί, αφού είχαν "εμφανίσει" το τίτλο της από κάτω, όταν την έδειξε η κάμερα! Το κορυφαίο η΄ταν, όταν είπε, ότι δεν έτυχε να τη γνωρίσει και δεν την ήξερε! Μετά, απ' αυτό, ή απλά παραιτείσαι ή περνάς από το λογιστήριο και υπογράφεις την απόλυσή σου! Δάφνη Μπογκοτά θα λέτε και θα κλαίτε!
ποια pride γαμω την τρελλα μου;;;;!!!!τυποι φημες θελουν τον επομενο διαγωνισμο της μπουστοβιζιον να διεξαγεται στη συγγρου
γιατι δεν το λενε απο τωρα gay pride για να τελειωνουμε;
Διόλου απίθανο.Θα υπάρξει…του χρόνου!!
Έχω σίγουρα σκοτώσει ένα τέτοιο στο World of Warcraft, που έπαιζα ένα φεγγάρι.αυτο το ποκεμον δεν μεταμορφωνεται τοσα χρονια εχει κολλησει στο αρχικο
Ti άξιζε ρε παικτη....2,90 που κατρακυλησε στο μισό....θα ρίξω ένα σπίτι για να πάρω δύο τροχόσπιτα;Και μόνο που δήλωνε ο τύπος non binary, άξιζε να παιχτεί στοιχηματικά.
Πλέον ξέρουμε ποιούς "σπρώχνουν", κυριολεκτικά και μεταφορικά.