Greek_God
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 95
- Πόντοι
- 0
Είναι ωραίος πάτος, πάντως..!
Είναι ωραίος πάτος, πάντως..!
Την ειρωνεύτηκε ......Ολη αυτη η φασαρια για ενα χασμουρητο.
Εν τω μεταξυ το πιο πιθανο να ετυχε πανω στη συνεντευξη της ισραηλινης και να μην εγινε ηθελημενα.
Και το τραγουδάκι της μου αρέσειτι κλασατη γκομεναρα ειναι αυτη της αυστριας ρε μαγκες ?
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Σε ποιον θα το δώσουν φέτος,Ισραήλ ή Ουκρανία πάλι;
Αρχίδια θα πάρει!Μάλλον έδωσε κώλο για ψήφους .... θα φανεί απόψε τι κατάφερε .....
μια στα γρηγορα που τα ακουσα ολα, πριν τα προκριματικα, το ισραηλ εχει πολυ καταλληλα αναλογο τραγουδι για γιουροβυζιον.Και το τραγουδάκι της μου αρέσει
Γυφτοτσιγγανακι μου θυμίζει από Αγία Βαρβάρα,τα νύχια απεριποιητα και η πατούσα ελαφρά βρώμικη
σωστος .. αμα στριψει η καμερα θα δειξει κατι τετοιουςΓυφτοτσιγγανακι μου θυμίζει από Αγία Βαρβάρα,τα νύχια απεριποιητα και η πατούσα ελαφρά βρώμικη
Συμφωνώ απόλυτα!σωστος .. αμα στριψει η καμερα θα δειξει κατι τετοιους
Ναι αλλά πρέπει να βάλει καμιά σαρανταριά κιλακια για να ομορφυνειNαι, το τραγουδι της Κροατιας ειναι το πρωτο φαβορι και εξαιρετικο τραγουδι.
Ναι, ο Ελβετος ειναι φωναρα και τεραστιος καλλιτεχνης,
Ναι, το τραγουδι του Ισραηλ ειναι "παλαιομοδιτικο".
Αλλά,
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΑΥΤΗ 20ΧΡΟΝΗ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΝΑΡΑ ΤΗΣ, ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.
Εχει πλακα να βλεπεις τους ψευτοπατριωτες να ειναι φανατικά εναντιον αυτών που πολεμανε οσο κανενας αλλος τον ισλαμοφασισμό, που η μεγαλη τους γιορτη ειναι η αλωση της προαιωνιας πρωτευουσας μας.Εχει πλακα να βλεπεις του ψευτοπατριωτες δηθεν χριστιανους να ειναι φανατικα υπερ αυτων που η μεγαλη τους γιορτη ειναι μια Νικη τους απεναντι σε Ελληνιστικο βασιλειο
Υποτακτικοι μπουληδες