lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.401
- Πόντοι
- 5.646
Κατι θυμόμουν...Το Ισραηλ εχει κερδισει τρεις ή τεσσερις φορες νομιζω
Κατι θυμόμουν...Το Ισραηλ εχει κερδισει τρεις ή τεσσερις φορες νομιζω
Ακομα εφιαλτες εχει ο Θ.Ρουσοπουλος που ηταν να απονειμει το βραβειο αλλα ...λακισε!Κράξτε όσο θέλετε,για μένα είναι το καλύτερο τραγούδι που ακούστηκε και βραβεύτηκε ποτέ σε αυτό το πανηγύρι
Nαι το σούργελο,περίμενε να το πάρει η Βίσση που ήταν ντυμένη Ντ' Αρτανιάν τραγουδώντας μια τραγωδία που δεν θυμάμαι αυτή την στιγμήΑκομα εφιαλτες εχει ο Θ.Ρουσοπουλος που ηταν να απονειμει το βραβειο αλλα ...λακισε!
Καποιοι προφανως και για την Κοντσιτα με το μουσιΟι τραβελολάγνοι του bou σίγουρα θα χαν ρίξει μαλακίες για τη Ντανα Ιντερνασιοναλ
Έχεις δίκιοOι νεοτεροι ξερετε μονο την τρανς και την χοντρη.
Εμεις οι παλιοτεροι θυμομαστε και το a-ba-ni-bi.
Και αυτή τότε...Τι είχε κάνει...Καποιοι προφανως και για την Κοντσιτα με το μουσι
Η αφέλεια σε ολο της το μεγαλειο.Nαι το σούργελο,περίμενε να το πάρει η Βίσση που ήταν ντυμένη Νταρντανιάν τραγουδώντας μια τραγωδία που δεν θυμάμαι αυτή την στιγμή
Τιναφτορε?Γιουβαρλακι με κεφτεδες στα μαλλια2 χρονιές
Για να μαθαινουν οι νεότεροι....χορεύεται με ψηλοτάκουνα σκαρπινια και πολύ στενό παντελόνι.Oι νεοτεροι ξερετε μονο την τρανς και την χοντρη.
Εμεις οι παλιοτεροι θυμομαστε και το a-ba-ni-bi.
Ειχε κανει δηλωσεις οτι ηταν θυμα μπουλινγκ για χρονια.Τιναφτορε?Γιουβαρλακι με κεφτεδες στα μαλλια
Θυμαμαι πολυ καλα τον τραγουδιστη, ίδιος ο Θεμης ΑδαμαντιδηςΓια να μαθαινουν οι νεότεροι....χορεύεται με ψηλοτάκουνα σκαρπινια και πολύ στενό παντελόνι.
Kάνοντας την κότα,το πήρε αυτή αντί για την Φουρέιρα για ''άγνωστους'' λόγουςΤιναφτορε?Γιουβαρλακι με κεφτεδες στα μαλλια
Μαλακια καναμε τοτε...επρεπε να στελναμε ενα συγκροτημα σαν να ετοιμαζοταν για τελετη στα Καβειρεια η τα Ελευσινια Μυστηρια...με χιτωνες και αρχαια οργανα...αφου ικανοποιησαμε το συλλιγικο μας απωθημενο εκεινων των χρυσων ημερων( μη πει κανενας για το γαμημενο το 2004...συνηθως στα προκριματικα αποκλειομασταν)με την νικη μας το 2005 επρεπε να πουλουσαμε τρελα και οχι να πηγαιναμε με το γυαλιστερο αλλα ξενιζον "Everything".Nαι το σούργελο,περίμενε να το πάρει η Βίσση που ήταν ντυμένη Νταρντανιάν τραγουδώντας μια τραγωδία που δεν θυμάμαι αυτή την στιγμή
Κι εγω εφαγα τιμωρια στο δημοτικο,θα μου κοψει το κρατος μια συνταξουλαΕιχε κανει δηλωσεις οτι ηταν θυμα μπουλινγκ για χρονια.
Αρα ηταν βεβαιη η νικη της.
Τωρα τελευταια νικανε τραβεστι, χοντρες θυματα μπουλινγκ, λεσβίες, καρδιοπαθεις (εγινε καλα το παιδι παρεμπιπτοντως μετα απο επεμβαση), οι πουστηδες μαλλον ειναι πλεον ό,τι πιο mainstream για νικη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θυμαμαι πολυ καλα τον τραγουδιστη, ίδιος ο Θεμης Αδαμαντιδης
Για να ταυτσιτουν οι υπολοιπες γιουβαρλακοπουλεςKάνοντας την κότα,το πήρε αυτή αντί για την Φουρέιρα για ''άγνωστους'' λόγους
Θυμαμαι το 2006, βλεπω το τραγουδι των Lordi και μου αρεσει πολυ. Μεταλλαδικο ομως, λεω σιγα μην κερδισει, άλλου τυπου τραγουδια κερδιζουν.
Κοιταω τα στοιχηματα, εδινε αποδοση 40 (!!)
Και ο βλακας δεν επαιξα.
15 χρονια εχουν περασει κι ακομη το θυμαμαι
Προτιμω το "Volare".Επειδη καπου ειδα οτι ανοιξε μια συζητηση για το ποιο ηταν το καλυτερο τραγουδι που ακουστηκε στην eurovision, η απαντηση ειναι δεδομενη, το waterloo των Abba.
Εχει βγει εξαλλου πρωτο και σε σχετικη ψηφοφορια.
Εζησα το μαρτυριο να ειμαι στραμμενος στον πινακα με το ενα ποδι ...Α'η Β'Δημοτικου...για δυο ατελειωτα λεπτα...τραυμα στην παιδικη μου ψυχουλα...ποσα δικαιουμαι;Κι εγω εφαγα τιμωρια στο δημοτικο,θα μου κοψει το κρατος μια συνταξουλα
Για να ταυτσιτουν οι υπολοιπες γιουβαρλακοπουλες
Η φώτο που έχω στο αβαταρ είναι οταν ο Γεωργίου σχολίαζε εκείνη την γιουροβιζιον