Νέα

Eurovision 2021

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 550
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.143
Πόντοι
9.297
Κράξτε όσο θέλετε,για μένα είναι το καλύτερο τραγούδι που ακούστηκε και βραβεύτηκε ποτέ σε αυτό το πανηγύρι:happy:

:rockon: :headbaning1::headbaning2::headbang2::heavymetalbig:

Ακομα εφιαλτες εχει ο Θ.Ρουσοπουλος που ηταν να απονειμει το βραβειο αλλα ...λακισε!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Θυμαμαι το 2006, βλεπω το τραγουδι των Lordi και μου αρεσει πολυ. Μεταλλαδικο ομως, λεω σιγα μην κερδισει, άλλου τυπου τραγουδια κερδιζουν.
Κοιταω τα στοιχηματα, εδινε αποδοση 40 (!!)
Και ο βλακας δεν επαιξα.
15 χρονια εχουν περασει κι ακομη το θυμαμαι

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.075
Πόντοι
10.411
Ακομα εφιαλτες εχει ο Θ.Ρουσοπουλος που ηταν να απονειμει το βραβειο αλλα ...λακισε!
Nαι το σούργελο,περίμενε να το πάρει η Βίσση που ήταν ντυμένη Ντ' Αρτανιάν τραγουδώντας μια τραγωδία που δεν θυμάμαι αυτή την στιγμή :confused:

Τελευταία τροποποίηση:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Οι τραβελολάγνοι του bou σίγουρα θα χαν ρίξει μαλακίες για τη Ντανα Ιντερνασιοναλ :vomit:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Nαι το σούργελο,περίμενε να το πάρει η Βίσση που ήταν ντυμένη Νταρντανιάν τραγουδώντας μια τραγωδία που δεν θυμάμαι αυτή την στιγμή :confused:
Η αφέλεια σε ολο της το μεγαλειο.
Τοσο στα συννεφα ζουσαμε εκεινη την εποχη, που πιστευαμε οτι θα κανει η Ελλαδα νικη back to back.
Επειδη εμεις δηλαδη εχουμε θεοποιησει την θειτσα την Βισση, νομιζαμε οτι η Ευρωπη θα μεινει αφωνη και θα ψηφισει και με τα δυο χερια.
Τοση ηταν η αλαζονεια και η χαζομαρα της εποχης, που μεχρι και η Βισση ηταν βεβαιη για τη νικη της με το χαζοτραγουδο της.
Εγω θυμαμαι ειχα πονταρει να μην μπει στην πενταδα, με σημαντικη αποδοση.
Ηρθε 9η τελικα.
Και οταν τελειωσε η ψηφοφορια, γυρισε λεει η Βισση και ειπε στον Καρβελα "Μα πώς εγινε αυτο?" Τοση μαλακυνση εγκεφαλου.

• Like
Αντιδράσεις: fil69

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.769
Πόντοι
2.306
Oι νεοτεροι ξερετε μονο την τρανς και την χοντρη.
Εμεις οι παλιοτεροι θυμομαστε και το a-ba-ni-bi.
Για να μαθαινουν οι νεότεροι....χορεύεται με ψηλοτάκουνα σκαρπινια και πολύ στενό παντελόνι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Τιναφτορε?Γιουβαρλακι με κεφτεδες στα μαλλια :2funny::2funny::2funny::2funny:
Ειχε κανει δηλωσεις οτι ηταν θυμα μπουλινγκ για χρονια.
Αρα ηταν βεβαιη η νικη της.
Τωρα τελευταια νικανε τραβεστι, χοντρες θυματα μπουλινγκ, λεσβίες, καρδιοπαθεις (εγινε καλα το παιδι παρεμπιπτοντως μετα απο επεμβαση), οι πουστηδες μαλλον ειναι πλεον ό,τι πιο mainstream για νικη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Για να μαθαινουν οι νεότεροι....χορεύεται με ψηλοτάκουνα σκαρπινια και πολύ στενό παντελόνι.
Θυμαμαι πολυ καλα τον τραγουδιστη, ίδιος ο Θεμης Αδαμαντιδης

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Επειδη καπου ειδα οτι ανοιξε μια συζητηση για το ποιο ηταν το καλυτερο τραγουδι που ακουστηκε στην eurovision, η απαντηση ειναι δεδομενη, το waterloo των Abba.
Εχει βγει εξαλλου πρωτο και σε σχετικη ψηφοφορια.

• Like

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.143
Πόντοι
9.297
Nαι το σούργελο,περίμενε να το πάρει η Βίσση που ήταν ντυμένη Νταρντανιάν τραγουδώντας μια τραγωδία που δεν θυμάμαι αυτή την στιγμή :confused:
Μαλακια καναμε τοτε...επρεπε να στελναμε ενα συγκροτημα σαν να ετοιμαζοταν για τελετη στα Καβειρεια η τα Ελευσινια Μυστηρια...με χιτωνες και αρχαια οργανα...αφου ικανοποιησαμε το συλλιγικο μας απωθημενο εκεινων των χρυσων ημερων( μη πει κανενας για το γαμημενο το 2004...συνηθως στα προκριματικα αποκλειομασταν)με την νικη μας το 2005 επρεπε να πουλουσαμε τρελα και οχι να πηγαιναμε με το γυαλιστερο αλλα ξενιζον "Everything".

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.170
Πόντοι
6.056
Ειχε κανει δηλωσεις οτι ηταν θυμα μπουλινγκ για χρονια.
Αρα ηταν βεβαιη η νικη της.
Τωρα τελευταια νικανε τραβεστι, χοντρες θυματα μπουλινγκ, λεσβίες, καρδιοπαθεις (εγινε καλα το παιδι παρεμπιπτοντως μετα απο επεμβαση), οι πουστηδες μαλλον ειναι πλεον ό,τι πιο mainstream για νικη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Θυμαμαι πολυ καλα τον τραγουδιστη, ίδιος ο Θεμης Αδαμαντιδης
Κι εγω εφαγα τιμωρια στο δημοτικο,θα μου κοψει το κρατος μια συνταξουλα :think::confused::confused::confused:
Kάνοντας την κότα,το πήρε αυτή αντί για την Φουρέιρα για ''άγνωστους'' λόγους
Για να ταυτσιτουν οι υπολοιπες γιουβαρλακοπουλες :confused::confused::confused:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Θυμαμαι το 2006, βλεπω το τραγουδι των Lordi και μου αρεσει πολυ. Μεταλλαδικο ομως, λεω σιγα μην κερδισει, άλλου τυπου τραγουδια κερδιζουν.
Κοιταω τα στοιχηματα, εδινε αποδοση 40 (!!)
Και ο βλακας δεν επαιξα.
15 χρονια εχουν περασει κι ακομη το θυμαμαι

Η φώτο που έχω στο αβαταρ είναι οταν ο Γεωργίου σχολίαζε εκείνη την γιουροβιζιον :tooth:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.143
Πόντοι
9.297
Επειδη καπου ειδα οτι ανοιξε μια συζητηση για το ποιο ηταν το καλυτερο τραγουδι που ακουστηκε στην eurovision, η απαντηση ειναι δεδομενη, το waterloo των Abba.
Εχει βγει εξαλλου πρωτο και σε σχετικη ψηφοφορια.
Προτιμω το "Volare".

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.143
Πόντοι
9.297
Κι εγω εφαγα τιμωρια στο δημοτικο,θα μου κοψει το κρατος μια συνταξουλα :think::confused::confused::confused:

Για να ταυτσιτουν οι υπολοιπες γιουβαρλακοπουλες :confused::confused::confused:
Εζησα το μαρτυριο να ειμαι στραμμενος στον πινακα με το ενα ποδι ...Α'η Β'Δημοτικου...για δυο ατελειωτα λεπτα...τραυμα στην παιδικη μου ψυχουλα...ποσα δικαιουμαι;

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.075
Πόντοι
10.411
Η φώτο που έχω στο αβαταρ είναι οταν ο Γεωργίου σχολίαζε εκείνη την γιουροβιζιον :tooth:

:2funny: :2funny: :2funny:

08RXpG.gif

• Like

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
662
Εμφανίσεις
26K
Απαντήσεις
807
Εμφανίσεις